74

До 74

преди 1 година

Не се чуди, мърулата е закупила по 10 дози на калпак! СмЕтАй , брато кво ни чака

73

Ама разбира се

преди 1 година

дали завишената смъртност не се дължи на нелекуването или идеотското " лечение", сбъркан протокол на болните, за един преател питам само?

72

Анонимен

преди 1 година

Ваксините са толкова проверени, че се оказа, че не са достатъчни само две дози, както беше оповестено предварително, а било нужно да се постави и бустерна доза. После се оказа, че една бустерна доза не била достатъчна, а трябвало и втора. Дотолкова са проверени тези ваксини, че самите производители не са наясно, че само две дози не са достатъчни.

71

Анонимен

преди 1 година

До До 64 Няма как да е проверена ваксина създадена за 6 месеца. Една ваксина се проверява поне 5 години за да бъде допусната. Но това няма как да го знаеш, когато четеш само днес.бг.

70

Анонимен

преди 1 година

Запази мръсните си приказки за вкъщи!. Изкъпи се и отиди на училище! Когато си учил като мен 23 години от живота си, тогава ще те удостоя с отговор.

69

Анонимен

преди 1 година

Запази мръсните си приказки за вкъщи!. Изкъпи се и *** на училище! Когато си учил като мен 23 години от живота си, тогава ще те удостоя с отговор.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "7,5 милиарда души вече са ваксинирани" ---- абе пооодлого долна, кой залъгваш бе?!?!?! По официални данни 68% са е натровени с експерименталните препарати, при 7.8млрд световно население... да ти го сметна ли или и сам ще се справиш?!?! Цялата ви измислена пландемия се гради на подобни лъжи! Ето защо рано или късно ще си носите последствията.. и се надявай САДС-а да те добара преди някой благодарен "антиваксър"!

67

До 64

преди 1 година

Няма никакви тайни съставки, всичко е публикувано и оповестено, одобрено и проверено.

66

Анонимен

преди 1 година

Всеки антиваксър имо по една "съседка" в джоба, да извади за пример при нужда.

65

Анонимен

преди 1 година

До 62 -съседката ми се "ваксинира" пролетта на 2021, лятото получи съсирек в мозъка, оперираха я и в края на есента умря. Беше на около 50 години. Ей това му казвам аз дезинформация. Имам предвидна това че инжекциите са "безопасни".

64

Анонимен

преди 1 година

До 63 - "Кунчев не си сложи първата бустерна доза и изкара по-тежък Ковид-19" тоест, безполезните псевдоваксини дават обещаният минимален полезен ефект единствено ако се инжектираш непрекъснато?

63

Анонимен

преди 1 година

Колко нередовен трябва да е човек, за да позволи да сложат в тялото му нещо, чиито съставки,странно защо, са засекретени и ще бъдат оповестени някъде към 2075 година?

62

Анонимен

преди 1 година

Кунчев не си сложи първата бустерна доза и изкара по-тежък Ковид-19. Какво лъжат дезинформаторите - Кунчев бил "тройно бустериран".

61

Анонимен

преди 1 година

Всички около мен са ваксинирани и при нито един няма нежелани реакции. Това определя и оценката за дезинформаторите, лъжещи ни че ваксините срещу Ковид-19 не били ваксини и т.н. всякакви дивотии. Ето и при тази новина, която е за другите ваксини от задължителния имунизационен календар, дезинформаторите продължават да лъжат и мажат за Ковид-19.

60

Анонимен

преди 1 година

Ковид ваксината е доброволна! Тук не става въпрос за дезинформация! Всеки познава поне един ваксиниран и знае за нежелани реакции, някои от тях доста опасни! Това поражда недоверие към ваксините!

59

Анонимен

преди 1 година

На всички антиваксъри пожелавам дълъг и тежък постковид!

58

Кунчо Бустера

преди 1 година

Тройно ваксан съм и карах лек ковид на пълен пансион във ВМА с маркуч в гърлото! За малко да умра от кеф!

57

I az

преди 1 година

Tolkova te uvajavam Kato izpalzi6 da izpolzva6 4ujdi hora da Si Pravin piar na then grub selskisurat

56

Анонимен

преди 1 година

Колко безопасна може да бъде една "ваксина" щом производителят иска да бъде освободен от отговорност за прилагането и?

55

Анонимен

преди 1 година

Ваксизависимите, боцкайте бе! Никой не ви е спрял! Безплатно е! И конспирации не ви ловят! Боцкай пета шеста седма дозичка, какво има да се тровкаш в коментарите?