12

ПорЦелан

преди 1 година

Когато се утроят случаите на починалите ще наложат локдаун отново!Държавите които бяха отличници по варксинация срещу/за корвид, сега имат около 15% по-висока смъртност. Факт. Варксините срещу гриБ са от същият тип - уж пазят ама май не.

11

Педерал Манафчийски

преди 1 година

Яко ще се мре!

10

Анонимен

преди 1 година

Определено е бил неваксиниран или фалшиво ваксиниран. 98,5% от лекуваните в реанимациите и починалите през последните 8 месеца са неваксинирани. Това, че някои са си купили сертификати не ги пази от вируса. За глупостта си ще си плащат със здравето и живота си.

9

Анонимен

преди 1 година

В България досега са регистрирали почти 38 хиляди починали от Ковид-19, а реално са 2-3 пъти повече. Солено ни излиза американската зараза разпространена от САЩ в Китай. За Китай имаше слухове, че в началото на тази епидемия, абонатите на телефонните оператори са намаляли с 200 милиона ...

8

Анонимен

преди 1 година

За последните 14 дни имаме 5336 новозаразени и 93 починали, от които 74 неваксинирани и 19 ваксинирани. Това е текущото състояние.

7

Striker

преди 1 година

38 хил. българи загинаха за няма и две години, благодарение на китайската зараза. Света получи точно 0 долара/лв/евро за компенсация от Жълтурландия. Само ядрена гъба ще ги оправи тия - над Ухан, Ла-й!нян, Бейжин и подобните дупки!

6

адмирал Минетчийски

преди 1 година

Само един починал днес и то ваксиниран! Некадърници!

5

Ковидон 23

преди 1 година

На прага Новата Година ще почука на всяка врата празнично чисто новият вирус създаден в Бостънската лаборатория за който гарантират 80% смъртност. Ще си честитим скоро Честива Ковида 2023 !!!

4

Малко са списъка?

преди 1 година

Къде е пълният списък с умрели? Пол и възраст на починалите. Да се публикува всеки ден пълен списък на всички умрели за деня за цяла България без значение от какво са умрели.

3

Анонимен

преди 1 година

Важен е броят за седмица. Във вторник е изравняването от събота и неделя. Така че на седмична база е смислено да се сравнява.

2

Анонимен

преди 1 година

Няма вече мангъри. Вирусът ще умре от глад.

1

Васко лепенката

преди 1 година

Коронизмът си отива, спете спокойно деца!