16

Хахахаха

преди 1 година

А ти да не си си мислила, че някой освен ДПС ще иска да управлява с вас?! Крадци такива!

15

Анонимен

преди 1 година

Сачева и Биков преди да влязат в ГЕРБ много плюеха по тях и Борисов, като оня Ицо Хазарта плюе и тях но като му платят ходи да им пее на проявите. Такива продажници трябва да се изпъдят от политиката, това са низки човечета които за пари ще лъжат и ще крадат.

14

Анонимен

преди 1 година

Вчера, големия евроатлантик Бойко Борисов, нагло се скара на журналист от Нова Телевизия, затова че колегите му не са отразили достатъчно скандала от неговото арестуване. Ако този евроатлантик Бориосв го беше направил това скарване на журналист в Холандия или Белгия, днес щеше да е забравил за политика, защото цялата медийна мощ шеше да е затисната на врата му. Обаче при нас журналисти няма, има ***, долни, и без никакво достойнство псевдо журналисти.

13

ахмет

преди 1 година

тази парцалеса която мразеше баш комунистическата партия ГЕРБ и говореше против нея има и клип запечатан за историята...тааа тази същата сега сляпа защитничка на партия ГЕРБ...Тома Биков е същия случай...преди 10 години плюеше партията на маХята ГЕРБ а после стана част от маХията ГЕРБ/БКП(БАШ)...толкова за дУпетатиИ от мафХията ГЕРБ...КЪДЕТО МИСЛЕЛИ ЗА ОБЩЕСТВОТО...филма РОБИНЯТА ИЗУРА...ЗА;ОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ!!!

12

българин

преди 1 година

Корумпирани и крадливи герберасти,не разбрахте ли,че времето ви изтече.Никой не иска престъпници във влъстта.Трябва да има арести и затвор.Това е неизбежно.За 12 г. съсипахте народ и държава.Няма да ви простим.Не сме глупави.

11

хиликоптер

преди 1 година

Аз пък се готвя да напусна страната. Оправяйте се.

10

Сачевъ :

преди 1 година

Муууу-мууууу... Муууу - мууууууу!

9

Цачев към Сачева

преди 1 година

Тва говорене, как първият мандат не бил изчерпан, го слушам веке за кой ли пат, мъри! Ни съ чуйте как фъфлити кат стари бабички след всички избори: Ние сме победители, първият мандат не е изчерпан! Сач, цялото управление на България е изчерпано! Затва са готви да са учиш на сач кътми да ми прайш, чи съм гладен! България е в екзситенциална криза и аз съм казвал защо! Сичку в таа "държава" е капутю! ;)))

8

Скрий

преди 1 година

Надолу и надълбоко, мааа!

7

Анонимен

преди 1 година

Такава година ни чака, че никой не иска да си сложи главата в торбата и да направи правителство. После народеца дето иска бързо да го оправят, няма да му прости.

6

Анонимен

преди 1 година

Всичко зависи от заврения зет Пепеляшко от Драгалевци, ПП, ДБ и БСП (с Корни) са негови проекти

5

Анонимен

преди 1 година

Тази е доста ужасна! А и по какъв повод се изказва, като каква?

4

Анонимен

преди 1 година

Тази кофа на снимката за каква се мисли? Къде и е петела Дончев? Тя без нйего не може.

3

истина е

преди 1 година

Тази тьотя и за касиерка на кауфлана не става.

2

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

5000 минимална работна заплата ..Или да се махат от парламента!

1

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Саирджийка , която си мисли , че е в пубертетните си години и смята еуфорията за нещо естествено . В град Левски ще намери много пубертети с нейното мислене и така ще задоволи своите страсти .