77

Гирманка

преди 1 година

Германия няма даже постоянен глас и вето в Съвета на Сигурност на ООН, няма ядрено оръжие и даже функционираща армия!Днес ни казаха, че армията дала всички амениции на Украйна, ако ни нападнат ще свършим аменициите за 5 часа!!!

76

Анонимен

преди 1 година

Стига с това Косово, сърбите са доказани военнопрестъпници, както в Босна и Херцеговина, Косово, Западни Покрайнини, Македония. Тази държава на сръбски шовинизъм не трябва да съществува, както междувпрочем и путлеристка Русия!

75

Анонимен

преди 1 година

как му липсва онова черното вертикално космато петно под двете ноздри и да ока Ияйн Гитлер, Оооу иес Адолф. Бе а вър на ичка си айна

74

Гирманка

преди 1 година

Ако САЩ могат да тъпчат международното право, защо Русия да не може?

73

Така де

преди 1 година

Какво правят 30 000 окупационни войски с ядрени бомби още в германските военни бази. Не бива САЩ да вземат територии от Германия. Янки go home, каза чичкио Шолц. Защо сте още в окупирана Германия?

72

Анонимен

преди 1 година

До Върнете Косово; Баските на Баския, Ирландиа я на ирналдцитв, Шотландия на шотладците, Щечи, Берлин Лайпциг на Гедермания

71

Върнете Косово

преди 1 година

Върнете Косово на Сърбия. Не е хубаво да се вземат територии на незвисими държави.

70

Анонимен

преди 1 година

Путин нищо не разбира той не живее в 21 век а още е в 19 век за съжаление иска да върне СССР и влиянието но това е по скоро да иска да съживи мумията на ленин мъртвец а идеологията на руския мир е зловеща болни мозъци

69

Така де

преди 1 година

Не може просто така да си очертаеш Косово и да кажеш че е държава ! И да съсипеш Югославия заради това.

68

Анонимен

преди 1 година

В началото на войната путинофилите твърдяха, че това е вътрешна война, т. е. гражданска война между едни руснаци с други руснаци. Но сега вече ако е вътрешна война, то украинците могат да си вземат и Москва. В крайна сметка да деболшевизират Русия.

67

Анонимен

преди 1 година

Шолц е симпатяга. Ако беше прочел малко книги, нямаше да прави плоски изказвания. Хегемонията върху иначе суверенни държави е специалитет на Запада. Но за Шолц това вече е факт и всяко връщане назад е просто кражба. Един вид, крадецът вика. Дръжте крадеца!

66

Шолц

преди 1 година

Като си знае, че е внук на СС-вец, да си трае! Пак изпъкзяга, гаdinite...

65

999

преди 1 година

Словесните еквилибристики на Шолц не променят реалността,че всички държави са в пряка зависимост от наднационални корпорации и банки.И той добре го знае.Затова са се водели,водят се и ще се водят войни.Няма независими държави.

64

Анонимен

преди 1 година

Ха, този чичак ми прилича на ухилена ряпа.

63

Гирманка

преди 1 година

Трай си вурст! Както си траеш кой ни взриви газопровода! И се срамувай, пародия на канцлер!

62

Шолце,

преди 1 година

Това го кажи на прадядо си Адолф.

61

Свобода на словото!

преди 1 година

Стига с манипулацията на коментари и лайкове!

60

Липса на здрав разум

преди 1 година

До КУЛЕБА: Липса на здрав разум - това показват и Кулеба, и Зеленски. И за това войната няма да свърши скоро. Украйна не може да спечели война срещу Русия. Колкото по-рано започнат преговори за мир, толкова по-малко ще загубят. Самият Зеленски не губи, даже напротив - печели от продажбата на черно на част от полученото оръжие. Губи украинският народ.

59

Гирманка

преди 1 година

Господарите от САЩ не разрешават да закрием Рамщайн! Немските политици биват платени подобаващо! САЩ бихо по скоро подпалили и гръмнали Европа, отколко да се изтеглят от Германия и Европа! Не видяхте ли какво стана с газопровода??

58

Със сигурност

преди 1 година

Украйна ще бъде приета в НАТО след края на тази война за да няма друга подобна след известно време.