117

До 145

преди 1 година

След като го нарешиха 2014! Егати гарантите..веднъж изпълняват веднъж не!

116

Меморандума

преди 1 година

няма стойност, но САЩ и Англия си го изпълняват...

115

Гирманка

преди 1 година

Да не говорим че меморандум не е договор и не задължава от юридическа гледна точка той е просто хартийка с добри намерения! Селфи да спомен! Даже името му подсказва! Няма стойност пред закона!

114

Гирманка

преди 1 година

Освен това самите САЩ и УК го нарешиха договора, като ни направиха нищо 2014!

113

Гирманка

преди 1 година

Будапещенски меморандум има и други точки, които са нарушени преди анексацията на Крим! Отнася си за икономически натиск и намеса в политиката на Украйна!! Първо беше Майдана, чак после Русия анексира Крим!

112

ГДР

преди 1 година

И не, няма НИТО ЕДИН документ, че на Горбачов е обещаващо каквото и да било. За сметка на това има Будапещенски меморандум подписан от САЩ, Великобритания и Русия, гарантиращ териториалната цялост на Украйна. Намерете и четете!

111

До до запада

преди 1 година

Точно на теб някой ще покаже документи! Може да си чел само Работническо дело?

110

ГДР

преди 1 година

И на кого точно да връща ГДР. Това да си русофилистик е диагноза! Питаш ги "Защо избягахте от Херсон?" Те ти отговарят "А вие защо биете ***?"

109

Гирманка

преди 1 година

Труповете в Бу ча имаха бяла лента на ръката във видеото на Украинската армия! Всички знаем какво означава бяла лента в тази война! За Русия! Тези хора са били за Русия!

108

Анонимен

преди 1 година

Вместо да благодари на Русия,че им върна цяла Источна Германия тоя фашага се лura*bu пред целия Свят . Нищо не е забравено и нищо няма да бъде простено.Господ забавя но никога не збравя.Самодоволството от измамата се връща със страшна сила,като бумеранг.Германия ке умре.

107

Анонимен

преди 1 година

Вместо да благодари на Русия,че им върна цяла Источна Германия тоя фашага се *** пред цемлия Свят . нищо не е забравено и нищо няма да бъде простено.Господ забавя но никога не збравя.Самодоволството от измамата се връща със страшна сила,като бумеранг.Германия ке умре.

106

Анонимен

преди 1 година

Еми да връща ГДР тогава.

105

До 128

преди 1 година

За Буча не е ясно и надали ще стане, но имам въпрос за американските военни пресръпления в Ирак заради пъбликуването на които Джулиан Асанж е вече 10 години в затвора?

104

До Запада

преди 1 година

Има има! Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър например гарантира, има документи! Прочети преди са пишеш!

103

Запада

преди 1 година

нищо не е гарантира на Горбачов, след 1990! СССР фалира икономически, спасиха ги от глад и мизерия!

102

Анонимен

преди 1 година

Укрите,дошли от Буча в България, като бежанци,споделяха,че в Буча е имало отмъщение от затворници освободени от Зеленски.УБИВАНИ И ИЗМЪЧВАНИ ДО СМЪРТ СА БИЛИ, АДВОКАТИ,СЪДИИ И ПРОКУРОРИ. ИМАЛО Е И УБИЙСТВА НА ХОРА КОЙТО СА СВИДЕТЕЛСТВАЛИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НАРКОМАНИТЕ.Та в този контекст на мисли,стигам до заключението,че демокрацията не е за дивациДа убиваш беззащитни не ми изглежда демократичноНо пък няма пушек без огънТа затова и на запад се замълча за Буча,защото стана ясно, че е отмъщение

101

Гирманка

преди 1 година

Има много исторически документи, 1990 западните лидери гарантират на Горбачов, че като се съедини Германия и разпусне Варшавският пакт, Нато няма да се разширява на Запад! От тогава то се разшири не, ами направо влезнА в спалнята на Путин!

100

Анонимен

преди 1 година

За зверствата на путинските войници в Буча има сателитни снимки на немски сателит. На тези снимки се вижда, че цивилните украинци убити от извергите болшевики, са една седмица на земята. И вече след седмица идват украинските воини и виждат ужаса. Т. е. труповете са били една седмица по улиците. Извергите не са ги погребали. Вашите писаници тук един ден могат да послужат като доказателство за отричане на военни престъпления против човечеството и да бъдете съдени, понеже няма давност.

99

До 124

преди 1 година

Аа те имаха избор да се евакуират! Херсон е почти празен град! Който е останал сам си е виновен..все пак даже за участие в референдомите те наказват с 15 години затвор! Даже за взимане на храна от руска хуманитарка ги пребиват!

98

Да си припомним

преди 1 година

Сгрешен е начинът на разсъждение на западните политици. Да си припомним и това, че преди началото на войната Путин поиска писмени гаранции от САЩ и НАТО че край границите на Русия няма да се разполагат нападателни оръжия и че Украйна и Грузия няма да влизат в НАТО. Какво получи в отговор? Нищо смислено. А им обясняваше, че и те са се подписали под договори, че сигурността на една държава не може да се гради върху несигурността на друга. Войната е резултат и от тази политика.