137

Анонимен

преди 1 година

Какво ми говориш за 1999 и 2008? Аз ти говоря за 2002. Путин е на форум в Рим. Има пълен запис. И е първа дружка на НАТО. И на този форум в Рим журналист задава въпрос на Путин за членство на Украйна в НАТО и Путин няма нищо против. Обръща лопатата около 2007-***. Общо взето когато решава да не си тръгне след 2 мандата и да става "Цар". Явно още тогава е решил да заграбва територии. И НАТО става пречка защото няма как да анексира Грузия, Украйна и Молдова ако са в НАТО.

136

aZ-ът

преди 1 година

Казано от представител на държавата, която преди по ***-лко от 80 години нахлу в Русия при подписано споразумение за ненападение, за да завладее територията й, така както беше завладяла Полша, Австрия, Холандия и Франция - да, казано от немец - тези думи наистина имат тежест. Съгласен съм с него.

135

Виктория Нюланд

преди 1 година

Не подривайте усилията ми да Майдана и милиардите вляти в него! Аз лично раздавах сладки на Майдана и избрах превиера Ятсенюк и кабинет! Има ме на запис! А и Ф*CK EУ! Това беше преврат шедйовър!

134

До гирманка

преди 1 година

Какво общо има Меркел 2008,с Швеция и Финландия тази година? Големи манипулации! Да не върнеш и до Иван Грозни....

133

МОГУЧАЯ БЕГУЧАЯ

преди 1 година

Бяга от Лиман, Херсон....иде ред на Крим....

132

ПУТИН Е ШОК

преди 1 година

Разкатаха мъ в Украйна....

131

Анонимен

преди 1 година

В България хората не искат и ПП Киро американският парапет! Свалиха го и не го избраха отново!

130

Гирманка

преди 1 година

Меркел блокира 2008 приема на Украйна в Нато, защото за Путин това е финалната червена линия и ще започне война! Меркел не е гледала същият телевизор като тебе явно!

129

Анонимен

преди 1 година

1999 Елцин и президент, Украйна я асоциират в Нато чак 2008 и Русия е строго против! Всичко е документирано, престани са разпространяваш лъжи!

128

До до 150

преди 1 година

Гледах го на живо по руската телевизия! Ти си чети фейкове!

127

Да

преди 1 година

Само!

126

Анонимен

преди 1 година

Само Германия ,Великобритания и САЩ ли имат право да нападат други държави

125

До 150

преди 1 година

Приветства ха ха! Направо дигна купон от кеф! Има официално изявление прочети си го!

124

Анонимен

преди 1 година

Забравихте ли колко често в България партията с най-скъпа предизборна кампания загуби изборите? Васил Божков даже 4% не успя да си купи. Така че стига с лъжите, че САЩ били платили Майдана. В Украйна хората не искат да живеят в СССР. Точно както в България хората не искат Корнелия и Копейкин. Искат ги малцинство от ... Хайде да не ги обиждам.

123

Какво

преди 1 година

За Швеция и Финландия, не е ли вярно?

122

Анонимен

преди 1 година

И стига сте лъгали за Майдана. В България да не би да нямахме един куп правителства които паднаха след протести. Жан Виденов също бе демократично избран. И на Бойко имаше правителства които не изкараха мандат. След като Янукович избяга, Турчинов бе избран от мнозинството на парламента избран през 2012. И след 3 месеца проведоха избори. Спрете да лъжете, че било преврат.

121

Ми Путин

преди 1 година

Приветства и решението на Швеция и Финландия за НАТО! После да не реве, че са го излъгал?

120

Анонимен

преди 1 година

Хора, има запис на форума русия - НАТО от 2002. Путин тогава е първа дружка с НАТО. Няма проблеми с членството на Чехия, Полша и Унгария от 1999. Няма проблеми с членството на балтийските държави което по време на форума вече е пределно известно. Има запис даже на журналистически въпрос към Путин където го питат за членство на Украйна в НАТО и Путин отговаря, че това си е техен въпрос. Путин тогава няма нищо против разширяването. Чак когато решава да прави инвазии в Грузия НАТО става неудобно

119

Анонимен

преди 1 година

До Гирманка - Май ще трахна една Гирманка .

118

Гирманка

преди 1 година

А ние в Германия, ЕС и България защо си даваме цялото оръжие на Украйна като нищо не сме подписваме? Какво изпълняваме ние? Заповедите на САЩ??