60

Н2О

преди 4 месеца

Държавата потъва - разграбена и разпродадена, а тези продължават да делят останките й! Тъжно, подтискащо и мрачно бъдеще ни очаква... Един ден ще се събудим и ще се окаже, че живеем в чужда държава, с чужд език и чужда култура, и ще се ужасим... за последен път!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Забравих,че Атанасов е олицетворение на честността.

58

Славяни-Плавяни-СИНИ

преди 4 месеца

Папа Полянка Англик забременяла и Римокатолиците я линчували пречуквайки я с камъни.........ашколсун червено-бяла ПОЛАНД,Полония,Полска.......но защо сте подбрали племето Поляни крадейки и плагиатствайки от Православно-Християнския Кръст "Под този знак ще победиш" на Константин Велики сложен Втория път при Богът на "Християнския Демографски бум" Бог АПОЛОН

57

Щ vi + Щ

преди 4 месеца

Има един филм-"менталистът,четецът на мисли" Явно тоя се отъждествява с героя и знае какво мисли Борисов. Какво "национално богатство" си имаме !

56

Анонимен

преди 4 месеца

Колко са смешни герберастите, жалки са ,вожда им е готов да излиже обувките на ДБ за власт , а те не знаят на коя страна да са.А за гербавите т р о л ове платени с парите на ограбения български народ са достойни за съжаление.

55

Т.Шак

преди 4 месеца

Че какво е ГЕРБ без Борисов? Чии думи ще повтарят мисирките? Подавайте оставка и нови избори, че ако ги оставите за напролет, народът ще ви линчува след тежката зима!

54

Рашко Патрашко

преди 4 месеца

А ти Танасе гном в Разград.

53

Лош е Тик Вун

преди 4 месеца

но Храдилникът ми беше Пълен при Него, а сега не Просто е Празен, ами съм го изключил, че и ток харчи!

52

Анонимен

преди 4 месеца

Лицето Атанас Атанасов мечтае за власт, която никога няма да получи.

51

ТКО

преди 4 месеца

Тия за какво са там...за народа си или да стават и да си лягат с Бойко....

50

истина

преди 4 месеца

Тази политическа пеперуда няма ли най после да ни лиши от присъствието си.

49

анонимен

преди 4 месеца

Генерал Наско, изцъклено ръси глупости! Как такива хора като него и Ристю неизмитата брада, биват избирани да седят в парламента?!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Изключително, противно човече е този.

47

Жена

преди 4 месеца

Къде са българските мъже? До сега трябваше 100 пъти да са запалили парламента, за да ни защитят от тези майкопродавци, кафяволизци и българоубийци!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Бойко и корупция- никогиш...тава е невъзможно

45

Нямате СИН Моисей!

преди 4 месеца

До Василев------------Червеният етнос на БКП и КПСС е един и същи народ които никога не е бил нито руски нито български................Червената ТУРСКА армия идва или ще идва да Ви пази от англичаните и американците както предлагаше под статия коментиращ........А беше ЕЛЕМЕНТАРНО да се забрани абсолютно всичко червено за 40 години докато бъде забравено

44

П.К.

преди 4 месеца

На тази зло-веща мутренска фигура до кога ще му дават трибуна да сее зловредни и провокативни измислици? Той никога не се е разделял с убийствената държавна сигурност. И сега е пропит от нейните "мерки и приьоми" за въдворяване и убиване на беззащитни хора. И, на всичкото отгоре е в управлението на БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ??? ДО КОГА ЩЕ БЪДЕ ВСЕ ТАКА?

43

Алекс

преди 4 месеца

Закривайте цирка и президента да насрочва следващите избори.

42

Анонимен

преди 4 месеца

ВИЕ ПЪК КАКВО СЕ СРАВНЯВАТЕ С АХМЕД ДОГАН!СПОРЕД ЦРУ И КГБ АХМЕД ДОГАН Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПОЛИТИК НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕХОД,КОЙТО ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ТУРСКИ САРАЙ ЗАОБИКОЛЕН ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ И АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ...

41

Анонимен

преди 4 месеца

Младите може да не знаят но комунистическия прокурор Атанасов беше едно от основните действащи лица на онова правителство на Иван Костов, която буквално изкупи държавното имущество - само основния спонсор на ДБ тогава бяха "подарени" няколко предприятия едното, от които тогава купено за под 1милион лева дори не платени бе продадено за над 250 милиона след 10 години . Генерал корумпе сега щял да се бори срещу корупцията . Хайде поспри се Танасе.