79

Щ vi + Щ

преди 1 година

Пишете на кирилица, защото не е едно и също да се напише: Пена седна на къра и Pena sedna na kura.

78

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчагъртахме Бай Тошо преди 33 г

77

Истината

преди 1 година

Плевня е Обор за животни на Синият Славянски Авел то ест изцяло СИНИЯТ български Парламент от 1876 в ОБОРИЩЕ...........Плевелът се отделя от Зеленото което се полива със СИНЯ ВОДА да порасне зеленото здраво и голямо...................Трябваше като Мойсей да забраните за 40 години абсолютно всичко червено за да го забравите..........Българи и Руснаци са Два народа.................БКП и КПСС са един и същ червен народ на Турското знаме

76

Анонимен

преди 1 година

Тези не разбраха ли, че само му правят реклама - ако искат хората да забравят Бойко нека си вършат работата, да ни вдигнат стандарта на живот. Ама не можели ли, ами като сте некадърни така е, думите са безплатни, а работата иска всеки ден в 5 сутрин няма събота неделя както правеше "една мутра" щото така е модерно и на всички с вдлъбнат мозък заедно в хора "мутра". Мутра ама идваха да го награждават като беше глвен секретар и като беше кмет не беше ли мутра когато ви направи метрото?

75

МЕЧТАЯ ДА СЪМ ГНОМ

преди 1 година

МАЙТАП БЕ,ВЪЗРОДИТЕЛ...

74

Анонимен

преди 1 година

Шефът на маргиналната партия ДБ с 5% да дава акъл на току-що спечелил изборите ГЕРБ, който е с 25% ??!!

73

Анонимен

преди 1 година

Честит нов минисър председтел Янев

72

Анонимен

преди 1 година

Бойко корумпарата го държат на каишка хамериканците...щото му знаят всичи далавери

71

Сетих се за един

преди 1 година

Конграчулейшън,дрогаре.Продължавайте с мен и далече ще стигнете-до изкопа на рова.

70

до анонимен

преди 1 година

""""""Трябва тотална чистка, лустрация и декомунизация."""" ------ У Бг веке не остана жив комунист, те пазеха границите и стреляха на "месо" по всеки, който се ОПИТАШЕ да пресече Браздата!

69

перко

преди 1 година

Имаме да решаваме кризи и проблеми които забъркахме от две години. Каза гене рал Гном и разпореди да се съсъстави правителство с вторият мандат подкрепено от ГЕРБ, а Борисов да се отегли! Този се взе много на сериозно, но не е зле да посети психиатър! Комнизмът се завръща-спете спокоино деца!

68

Сините Славяни

преди 1 година

Древен исторически западен документ твърди че славяните имат Червена на цвят кожа............Разтълкувано по времето на Юстиниан Велики отишъл Германеца при Славянина и откровено му казал:"Бившият ни най-добър приятел Келтите имат Червена коса значи Вие Славяните ще имате Червена кожа като Новия Най добър приятел на германеца а Славянина отвърнал:"Съгласни сме да станем приятели при условие че славяните са СИНИ"................Плаво-Син цвят-Славяни-Плавяни.......

67

Анонимен

преди 1 година

Цялата политическа класа в България мирише на мухъл. Комунист до комуниста. Трябва тотална чистка, лустрация и декомунизация.

66

Смешна работа

преди 1 година

Атанасов, жалък си! Нищо градивно и полезно ти и оня с големия нос не сте казали и направили-все някой ви е виновен и крив..Цялата ви политика се гради на омраза !Омраза към Борисов,омраза към Борисом и само това!

65

АНОНИМЕН

преди 1 година

Ати никога!

64

Емо

преди 1 година

Борисов е на 63 и не е в парламента, а ти си на 70 и още искаш да папкаш.... Много нагло бе Гном.

63

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ да подкрепят кабинет, но да ме участват в него!?!?! Ти оли.гоф.рен ли си? Май си някакъв оли.гоф.рен? Вие имате 8% и искате да управлявате? Да не ви е ударила радиацията, а? Демократчета, *** на Сорос! Нищоправци!

62

Ралица

преди 1 година

ТОЗИ ЛИ АТАНАСОВ Е ПРОМЯНАТА ВИЖТЕ МУ БИОГРАФИЯТА БЪЛГАРИО МНОГО СИ ЗАТЪНАЛА ЧЕ ДА РАЗЧИТАШ НА ТАНАС

61

Анонимен

преди 1 година

Защо Атанасов, известен като "гнома", никога не говори по същество, за проблемите в държавата? Не дава предложения за решаването им, а само плюе Борисов и ГЕРБ, към които отправя обвинения и закани. Да върне на хората парите, които му плащаме депутатски заплата.

60

Н2О

преди 1 година

Държавата потъва - разграбена и разпродадена, а тези продължават да делят останките й! Тъжно, подтискащо и мрачно бъдеще ни очаква... Един ден ще се събудим и ще се окаже, че живеем в чужда държава, с чужд език и чужда култура, и ще се ужасим... за последен път!