99

Някой

преди 1 година

Съчетанието от некадърност и самочувствие,подсилено от нахалство -това е ДСБ.

98

Анонимен

преди 1 година

КОЙ КАДЪРЕН? АЗ ЛИЧНО Знам какво купувах за 50 лв. ПРИ БОЙКО И КАКВО КУПУВАМ СЛЕД СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА НА РАДЕВ И КОАЛИЦИЯ ОТ НЕКАДЪРНИ ЗЛОБНИ И КРАДЛИВИ КАТО ПОСЛЕДНИЯ СБИРЪТЪК !ЗАЩО СИНДИКАТИ НЕ ИЗЛИЗАХА -ЗАЩОТО ПРИ СЪЩИТЕ ЗАПЛАТИ СИРЕНЕТО БЕШЕ 8 ЛВ.ДНЕС Е 18ЛВ.

97

Някой

преди 1 година

Дойде време да ни управляват некадърни,нахални и самовлюбени "кокорчовци". Тежко ни!

96

вечната мечта

преди 1 година

Атанасов си мечтае да се върне от ДС в КГБ и Путин да го прибере и мобилизира.

95

Лъв Ю Кей

преди 1 година

Ричард Лъвското Сърце станал жертва на посмъртен преврат набеждавайки го за Водача на НЕМОЖЕЩИТЕ като можещите превзели дори Константинопол но отново за Втори път ислямските джихадисти ги опозорили и като честни доблестни Кръстоносци можещите сами се обявили за неможещи и реабилитирания Ричард Лъвското сърце станал основата на Англия

94

ами

преди 1 година

Правилно ли разбирам,че тоя кокорчо казва на партията,за която са гласувало 635000 българи и е първа политическа сила(тука въобще не става дума кой е добър и кой е лош) да се махат от пътя им,защото те ще предложат по добро(каквото и да значи това) и за която партия са гласували не повече от 55000 българи(за ДБ са гласували 186000,но тя е коалиция между 3 отделни партии,като този екземпляр е един от тях) На това не му викат наглост,арогантност,на това се вика ПРОСТОТИЯТА е обхвнала псевдодрсните

93

Учете Български

преди 1 година

Език за да не сте прости като Мохамед и Али хамбар.

92

Как можеш

преди 1 година

Да мечтаеш да си ***?

91

Не е нормално

преди 1 година

Да мечтаеш да си като някой,който нищо.

90

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 97 - Само да добавя, хем го чегъртат уж Борисов, хем той пак на първа позиция при избори. Чегъртвачите не са читави, не струват.

89

До Анонимен 97

преди 1 година

"Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчагъртахме Бай Тошо преди 33 г" - - - Да питам само останАха ли чегъртвачи? Че нещо бъркат посоката, уж Борисов чегъртат, пък се оказват самоизчегъртали се.

88

Анонимен

преди 1 година

Тоя, ако го разкарат от ДБ-то, само ще спечелят. Не че и Ристьо не е за разкарване.....Бившата кандидат-депутатка Жени Шиер напуска ДСБ с констатация, че партията се е профанизирала. Ама то с такива "лидери", какво хубаво да и се случи на цялата им партийна коалицийка. Като махленки-клюкарки са.

87

Колумб във Божигроб

преди 1 година

Над 1 000 000 западни европейци станали местни кореняци в Близка Азия когато Ислямът почнал да ги прави на едно езичници знаещи само майчин арабски език..............Ислямът подарил на лузърите от Уест Юръп 15 години в Йерусалим............... Впоследствие Папата и Католическата църква заключили че Нерон Първи е от ЧЕРВЕНОКОСИЯ келтски етнос и се ляло кръв на Уест .................

86

Анонимен

преди 1 година

Време е тая шайка национални предатели от ДБ да бъдат игнорирани!

85

Анонимен

преди 1 година

И Слави Трифонов мечтае да бъде Ахмед Доган. А пък ако се скрие като демократ ...кой ли не мечтае? Какво следва по плана за кризи? Еврото или Истанбулската конвенция?

84

анонимен

преди 1 година

Бре, че много знае?! Изборите показаха кой да прави правителство. Я вземи и се скрий някъде

83

До 97

преди 1 година

А дано, ама надали!

82

...

преди 1 година

Е да ама е вярно относно крадливият буци , той командва заедно с доган всичко в Бу.лга.ристан и за жалост няма кой да им се опълчи .

81

Винету

преди 1 година

До 97. Кога? И кои сте вие тези, дето ще го изчегъртате? Щото като гледам, по-голямата част от чегъртачите вече ги няма.

80

Анонимен

преди 1 година

А ти за какво мечтаеш, че нещо много започна да се изказваш, ама неподготвен. Този Борисов ви е взел страха на всички, само за него говорите и нищо друго не правите!