140

Анонимен

преди 4 месеца

Атанас Атанасов е човек на статуквото, независимо в коя партия е.

139

ГАБИ

преди 4 месеца

НА КИТАРАТА НАСКО ЖАБАТА ПИШМАН ГЕНЕРАЛ

138

ДБ + БСП =ЛЮБОВ

преди 4 месеца

"БРАВО" АТАНАСОВ....... И ВЪОБЩЕ НЕ ОТКЛОНЯВАЙ ВНИМАНИЕТО КЪМ БОРИСОВ...

137

kingsize

преди 4 месеца

Или да е Иван Костов в Драгалевци, знае ли човек? А Маджо как е, добре ли е?

136

Анонимен

преди 4 месеца

ЗЛОБЕН , ЛУД ЖАБОК !!!БЪЛВА САМО ОМРАЗА И ПРОСТОТИЯ !!! ***.....

135

Анонимен

преди 4 месеца

Брей голяма злоба тая тиквена партия

134

Българин

преди 4 месеца

Нагло, малко, злобно псевдо-генералче на ДС.

133

Що за наглост!

преди 4 месеца

Нямат и една десета от последователите на ГЕРБ, ама Борисов трябвало да гласува па Чангето Танас, и болшевишката издънка РистюТрътката, и да се ...оттегли! Този е изключително гнусен! По чисто ченгеджийски ДС номера, този си ръси заплахи към Борисов за чисто физически разправа, и онзи трябва да му се върже! Тъй наречените "демократи" всъщност са ,най-гнусните комунистически ***!

132

Йода

преди 4 месеца

Джедаите не са това, което са ! Вижте късите му уши, и ще разберете, че той не е аз !

131

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото по го мачкат,толкова по расте?Що е то..? Еее не с това подсъзнание!МАЧКАТ!ЧЕГЪРТАТ! АРЕСТУВА!КОМПРОМАТИ!ЗАПИСИ!СНИМКИ ИИ ВСЕ НЕКАДЪРНИ!

130

Анонимен

преди 4 месеца

БЕЛЯТА Е,ЧЕ ИМА ДОСТА ДУХОВНО И ДУШЕВНО БОЛНИ"ЛИЦА"И ВЪВ ВЛАСТТА,И В ОБЩЕСТВОТО,И ТО ОТ ДОСТА ГОДИНИ!ТЕЗИ МЮСЮЛМАНСКИ,МНОГОВЕКОВНИ РОБСТВА,АТЕИСТИЧНИ РЕЖИМИ И т.н.ФИНАНСОВИ ОЛИГАРСИ/беззаконниците/,УНИЩОЖИХА ПРЕДСТАВИТЕ НА БГ-НАРОДА ЗА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ,т.е.ДУХОВНИТЕ ТАКИВА!ОТ ТАМ СТАВАШ ПОДАТЛИВ КЪМ"ЗЕМНИТЕ БЛАГА И ПОЗИЦИИ"!В БГ СТАВА СЪС ЗАВЗЕМАНЕ НА ВЛАСТТТА/с лъжи и насилие/,"ДАВАЩА ВСИЧКИ ПРАВА",СПОРЕД ТЯХ,ЗА БЕЗЗАКОНИЕ!НЕУСЕТНО СТАВАШ И"РОБОТ"НА ЗЛИТЕ СИЛИ! СЛЕДВАЙТЕ БОГ,ХОРА!!!

129

генералите на БКП

преди 4 месеца

Мутрата на мафията пак дърпа конците Ат.Ат. вожда от КГБ настанил се в БГ

128

куку

преди 4 месеца

Защо джуджетата винаги са кисели и в лошо настроение и злобни ? Защото по цял ден носът им е наврян в хорските *** .

127

Анонимен

преди 4 месеца

Обаче Русия умре...................а с това и МВР

126

Анонимен

преди 4 месеца

КУЧЕНЦЕТО НА КОСТОВАКАИШКА!МРАЗИТЕ ВСИЧКИ! ЗАЩО?ЗАЩОТО СТЕ НЕКАДЪРНИЦИ!ОМРАЗАТА СЪСИПА ДЯСНОТО КОЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ПОДСИГУРИ ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ! ВИЕ НАПРАВИХТЕ КОМУНИСТИЧЕСКООЛИГАРХИЧНА И БАНДИТСКА БЪЛГАРИЯ! СТАНАХТЕ *** НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ!ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ МРАЗЯТ БОЙКО: ХРИСТО ИВАНОВ, РАДЕВ, РАШКОВ, МАЯ,НИНОВА И В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА БОЙКО ИЗПРАТИ РАДЕВ В САЩ,НАПРАВИ РИСТЬО МИНИСТЪР, МАЯ .......ВЪПРЕКИ МЪРСОТИИТЕ СЪТВОРЕНИ ОТ ВСИЧКИ

125

Аре, пак за Бойко

преди 4 месеца

Генерал гнном единствено и само плюе по Бойко и не разбира, че е толкова мразен и така налива вода в бойковата мелница. Управлява с корнела, с неграмотните и с по две години стаж пп-та, но Бойко му е голям трън в очите. Истината е, че Бойко управлява в хубави години за света и ще има хора, които ще го/ги помнят с добро. За пп-шкото управление ще каза само, че ако не беше славчо да ги разтури, на пролет хората щяха да ги гонят с камъни. Трябва да са му благодарни. Заради него са още на сцената.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Този *** е пълен с омраза и злоба към ББ поради някаква лична причина .Истината е че е страшно антипатичен .Готов е да се сгуши и с дявола за да предотврати управление на герб.Сдуши се с комунистите същите които ДОКАЗАНО с факти са извършили много злини на страната ни. Той и подобните му от ДБ повтарят едни и същи опорки срещу ББ Без нито едно доказателство Без нито един факт!! А истината вече я виждат и слепите.ПРИ ББ БГ ВЪРВЕШЕ УВЕРЕНО НАПРЕД БЕШЕ СПОКОЙНА ДЪРЖАВА.ЛИДЕР НА БАЛКАНИТЕ.

123

Анонимен

преди 4 месеца

При тези нагли приказки и помiя, които не спират да се изливат от мръсните усти на синовете (***) и внуците (ПъПъ) на членовете на ЦК на БКП и Политбюро, ГЕРБ не трябва да дават никаква подкрепа на правителство с втория мандат. Ако ГЕРБ дадат такава подкрепа, те предават избирателите си.

122

Анонимен

преди 4 месеца

МУТРАТА В ЗАТВОРА ,А КОРУМПИРАНАТА МУ ПАРТИЙКА НА ***!!

121

Анонимен

преди 4 месеца

ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ КАКВИ НЕКАДЪРНИЦИ СТЕ!БЪЛГАРИТЕ ЗНАЯТ КОЙ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИТЕ И КОЙ ПРАВИ ИНТРИГИ И МАШИНАЦИИ!КОЛКО СТЕ НАГЛИ!НИКОЙ НЕ ОЧАКВА ОТ ВАС ДА УПРАВЛЯВАТЕ!ЗАЩОТО СТЕ БЕЗКРАЙНИ НЕКАДЪРНИЦИ!