23

Анонимен

преди 1 година

А за снощния разговор на външния ни министър с иранският му колега няма ли да пишете, или за това не ви се плаща...

22

До 24

преди 1 година

Затова ли половината електоснабдяване в Украйна е извадено извън строя по думите на самия Зеленски?

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 Говориш глупости от 2 седмици от 50-60 ирански дрона само 2 са стигнали до целта. Руснаците разбраха че е безполезно да атакуват с тях. Зеленски започна кампания за събиране на средства от 1 милиард гривни за производството на 100 морски дрона за защита на морския бряг и унищожаване на руския ЧФ както при нападението на базата на ЧФ в Севастопол. Вероятно точно с 2 такива дрона беше взривен и кримския мост, а не с камион. Един такъв дрон носи 500-1000кг взрив.

20

Анонимен

преди 1 година

в действителност на 90 процента това е лъжа, но като стане дума за Иран пропагандата се лее като вода от ведро... Използват се дронове за наблюдение за безредици, де да имахме и ние за опазване на границата си та едни въшливи турци да не се подиграят с цялата ни армия и народ, но уви, лъжливата пропаганда е по важна

19

Гирманка

преди 1 година

И в Бирлин имаше протести срещу политиката в Иран..събраха се 80 000..повечето от тях бяха украински бежанци! Все пак имаме 1 милион от тях..иранци нямаше!

18

До 21

преди 1 година

Ами чети повече статии по темата. Въпросната жена, заради която почнаха протестите, е кюрдка. Протестиращите също са кюрди. Мъск сам си предложи услугите. Изявлението на Байдън също беше отразено от медиите.

17

Анонимен

преди 1 година

До 17 Ама много ги разбираш нещата. Били кюрди. Ти беше там и го видя или се правиш на много умен. А не е ли възможно на хората да им е писнало от диктатурата и абсурдните им закони. Видели сме реално когато не ги контролират колко са набожни. Като дойдат в Европа са като отвързани. И на тях им се иска да пият,ядат свинско и да гледат разголени жени.

16

Анонимен

преди 1 година

До 18 Ти как си представяш,че във война може да се знае точен брой на умрели. Сигурно стотици гният някъде по полетата. Няма кой да се опитва да погребе всички или да ги търси докато има риск да получи някой куршум. Неофициално се говори за поне 120 хиляди

15

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е че знаят точният брой.. защото колко са загинали в Украйна за последните 2 или 9 месеца никой не иска да каже!!

14

До 14

преди 1 година

Протестиращите са кюрди, които са маша на САЩ в Б. изток. Кюрди мъже нападат полицаи, духовници, представители на властта. Илон Мъск предложи да пусне Старлинк над Иран. Байдън се закани на иранското правителство така, както със ,,Северен поток". Стига с тези сълзливи истории за протестиращи жени.

13

Анонимен

преди 1 година

До 8 - не казвам това. Казвам че в момента най-ефективното оръжие за руснаците на фронта са точно иранските дронове. Украйна и западни военни експери считат че парите и ресурсите които трябва да дадеш за защита от тези дронове многократно надхвърлят стойността на дроновете. Простичко ракетата която взривява дрона струва много повече от дрона. Т.е атакуващия е с предимство и малко по малко изхабява ресурсите на защитника. Русия няма свои дронове и ползвя тези от Иран, които изглежда са добри.

12

До мислете....

преди 1 година

а ти защо НЕ мислиш?

11

Това го дискутирахме

преди 1 година

преди време. Проблемите с радикалния ислямизъм ще бъдат решени само чрез твърди, радикални и неочаквано приложени мерки - събират ги всички на едно място, в трудово-възпитателна колония някъде в дълбините на Сибир или друг подобен регион и им слагат жени-феминистки да ги управляват, хем с диктаторски режим. Армията и полицията в такъв "превъзпитателен" район да се състои от женски подразделения, съставени от израелки, рускини и китайки. Ще ги питам тогава брадатите кон боб яде ли?

10

Ром"с

преди 1 година

"Днес" ,я напишете нещо негативно и за САЩ ...ще посмеете ли...ой,а там има толкова много за писане ..а вие се страхувате.

9

Xax

преди 1 година

Много са се разпуснали иранките. А в Англия всяка мюсюлманка си носи хиджаба правилно.

8

Ти нормален ли

преди 1 година

"екзистенциална заплаха за петродолара...." си?

7

До 5

преди 1 година

Викаш, украинците могат да атакуват руснаците с байрактари, ама те не могат да ги бомбардират с шахеди.

6

Анонимен

преди 1 година

Явно им е писнало от ислямската република на аятолаха, искат повече разнообразие, да си хапват каквото искат хората :))) Наблюдавал съм ги в БГ иранците, ще кажеш са ги държали на синджир, това да чакаш на опашка пред т*пия Макдоналдс си е за смех :)))

5

Анонимен

преди 1 година

Т14 Арамата, Су35, С400, модернизираната Москва, най-новите фрегати кас Макаров...От всичките прехвалено оръжия на руската армия, най-ефективното им средство с кето разполагат се оказаха подлите ирански дронове.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз като бивша охрана съм ги наблюдавал как се редят на опашка пред Макдоналдс и им се смеех, но като се замисля, ние също сме изглеждали така през соца сигурно, като невидели :)))