74

Щирлиц

преди 6 месеца

Време е да погледнете към пътя,като вдигнете от очи от сккап.ания теУефон!

73

Нямам бомбажи

преди 6 месеца

Това в моят автомобил не може да се случи, защото имам икона на Богородичка и тя ме пази.

72

Нямам Бомбажи

преди 6 месеца

Това в моята кола не може да се случи, защото имам иконката на Богородичка да ме пази.

71

До 69

преди 6 месеца

И как блокира круиза? При натискане на спирачка се изключва, както и при смяна на предавка също...Не случайно е направен по този начин!

70

До д-р Дрегер

преди 6 месеца

Ъхъ, личи си досега ти с новите автомобили! Общо взето по картинки. Първо от около 10тина години, че и повече, автоматиците имат ръчен режим, както и перца по волана. Второ, няма начин при движение да включиш R или P. Просто електрониката на кутията го игнорира. Спирачката може и да е по-мощна, но при висока скорост и ускоряващ автомобил, накладките ще се запалят, спиране няма.

69

д-р Дрегер

преди 6 месеца

Аааа допълнение: Ефектът двигателят да самоускорява и спирачката да не работи го има ИМЕННО на новите коли със софтуерно управление. В традиционните автомобили това са независими една от друга системи, а спирачката е по-мощна от двигателя. Така че препоръката в статията да си вземем нова кола могат да си я приберат дълбоко в катализатора. Хубаво нещо са новите коли ама не защото правят по-малко неочаквани неща.

68

д-р Дрегер

преди 6 месеца

Дрън-дрън-ярина е статията.Нормален шофьор на кола с ръчни скорости може и да се стресне ама по навик ще натисне съединителя до долу и ще има време да помисли какво да прави с двигателя който реве като карпатска мечка.При автомат е по-сложно защото нормалния шофьор няма въобще навик да вкара рязко на N а и да уцели, скоростната кутия може да се направи на хитра и да не го отрази. Има и риск да уцели реверс или паркинг.Затова първо спирачка! С цялата тежест на тялото!

67

Патил

преди 6 месеца

ИЗКЛЮЧВАШ ОТ СКОРОСТ ! ДРУГО НЕ ПОМАГА ! Със спирачката намаляш, но не можеш да спреш до нула. Оборотите са много високи. Това с ръчната го забрави.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Много по-страшно е ако ти блокира круиза... Напротив, не старите коли са проблема, а новите с тия електроники, които понякога наистина могат да се скапят баш когато не трябва

65

ahahahaha

преди 6 месеца

До ФитипалдиС тия цени на горивото спринта ще е кратък.

64

От Вселената

преди 6 месеца

Ако пeдaлът на гаста на колата по време на каране ти залепне за пода, отиваш при пeдaлите в парламента и преди да те запепнат на пода се одyпвaш за да ти оправят крачния двигател на по-високи скорости. След като ти оправят крачния двигател на талото, сядаш в колата и тя продължава да кара даже и без бензин до работното място. Това са най-новите научни постижения в науката за колите - "крачна кола с бягане до работа и обратно, а до магазина бягане с раница за хранителни продукти"

63

Фитипалди

преди 6 месеца

Отваряш вратата и скачаш в движение, после бягаш след колата докато и свърши горивото.

62

До 61

преди 6 месеца

Просто ще запалиш накладките и нищо няма да се случи! Не давай съвети, като не разбираш! Връщане на предавки, изключване от скорост, спирачки или/и ръчна при по ниска скорост. Електронна ръчна, така и не лови при висока скорост, действа единствено като спирачка

61

3 млн км !!!

преди 6 месеца

Поне 5-- пъти ми го е правила този номер дърта дачия -- веднага загасям със ключа така че да не заключа и слизам псувайки да наместя филтъра който се кривеше и разместваше под него жилото , Аз си бях виновен !На здрава не пипана кола със здраво жило на което нишките не са разплетени няма как да се случи ! А ако само освоодиш от скорост ще и пръснеш мотора ,много зависи от задволаното устройство ! Случи ли се на новак във някое задръстване задължително спира във предната кола !

60

Анонимен

преди 6 месеца

Като карате 25 годишни пушещи таралясници , ще ви залепва всичко, докато не се лепнете за някой стълб или стена и ни отървете от присъствието си !

59

Анонимен

преди 6 месеца

Просто натиснете спирачката.

58

--

преди 6 месеца

На едно Рено ми се е случвало, жилото на газта дърпа едно палче, което като се замърси от прахоляк, запецва и след отпускане на *** не се връща. Ако си опитен шофьор, веднага отработваш ситуацията, ако е с ръчна скоростна...Спрях точно до една железария, от която с WD40 реших проблема за 5 минути.

57

До 42

преди 6 месеца

Отдавна пеТалите са отдолу, стелка там няма! Не може да се заклещи! Отделно при електронни, каквито са от около 25г, дори да влезе стелка, датчика ще бъде блокиран и колата няма да ускорява. Възможно е само при Тойота и такива с жило!

56

Анонимен

преди 6 месеца

Намерете кола на бгтол и се блъснете в нея!

55

Анонимен

преди 6 месеца

Натисни спирачка ***