94

Св

преди 1 година

Безсмислена статия с много лош, смешен превод ...

93

Хюго Капет

преди 1 година

Случвало се доста често? Това някаква първоаприлска шега ли е?

92

evil

преди 1 година

Изключваш от скорост или натискаш съединителя и след това леко със спирачките. Тая статия внезапно е залепнала за дъното на тъпометара.

91

Инженера

преди 1 година

Абе толкова ли сте тук аджамии и некадърни..1.Гасим автомобила..просто завъртете ключа2.Натискате след това спирачката 3.Преминавате на 3-та или 2-ра при възможност 4.Дърпате полека и ръчната...леко.не рязко..и не докрай

90

Анонимен

преди 1 година

По-големи тъпотии не бях чел.

89

залепнал?

преди 1 година

карам от 100 години и до сега не ми е "залепвал" ***, но ако се случи на някой майстор - спираш в най близкото дърво или дувар

88

От Вселената

преди 1 година

Кажи ми бяла българко, от зората ли си свежест взеля, от балкана ли си сила почерпила и била яка до днес да натискаш *** а на колата. Кажи ми бяла българска щерко на България, която си надежда, копнеж, или обич, вяра, борба или песен, шофьор на кола, жена или светлина, мечта или реалност, или всички заедно? Еххх ти неповторима вълшебнице, моя омайна българска тайна.....

87

От Вселената

преди 1 година

Кажи ми бяла българко, защо си толкова хубава, толкова истинска, толкова женствена като натиснеш *** на колата? От слънцето ли си изпратена? От луната ли си целувана? От вятъра ли си прегръщана, като седнеш зад волана? Или от Бога паднала с парашут от самолета? Кажи ми бяла българко, от жена ли си родена или от четката на влюбен като караш колата художник? Нима си от майка родена? Истинска майка българска от песен излюпена, или все красотата от обич изпредана на вяра богата?

86

Teo

преди 1 година

То имаше и един такъв филм с една русичка, дето си взе колата от сервиз, и и залепна дросел-клапата, скоростната и кутия не можеше да превключи на N и се обади на 911 и и казаха - абе изключи я от стартера, бе, жена! Е да ама и ключа се счупи, накладките приключиха и стана една ... разкара се из половината северна Америка, докато не и свърши горивото! То сценарии за филми на ужаси много! Ами ако ми падне тухла четворка на главата?!? С каска ли да вървя постоянно?!?

85

Крети

преди 1 година

НА ПО СТАРИТЕ КОЛИ, на Трабант, Лада, Тойота, Вагените, Мерц, Москве и всичко преди 2000г натискаш Съединителя или Неутрална на Автоматик и всичко е наред. А с тесла какво да правим или някакав друг *** с 1000 сензора и без механична връзка. Хакват ти таралясника през интернет и те самоубиват!

84

мда

преди 1 година

На една стара лада беше заседнал дросела отворен докрай. Искаше смазване.

83

Анонимен

преди 1 година

Само начинаещ шофьор или блондинка може да не успее да спре в такава ситуация

82

Eмо

преди 1 година

Уникално *** статия, шансът да ви заседне *** на газта е по-малък от шанса да получите инфаркт, докато шофирате.

81

Анонимен

преди 1 година

От началото на статията се притесних- май ще продавам колата , но след като видях името на автора ми олекна , няма да се разделяме скоро !

80

Анонимен

преди 1 година

Уникално некадърен превод. Собствениците на тая медия не ги ли е срам?

79

Анонимен

преди 1 година

Извинявам се - срам вместо страм.

78

Анонимен

преди 1 година

Уникално некадърен превод. Собствениците на тая медия не ги ли е страм?

77

Анонимен

преди 1 година

Е,, бати т.. Пата статия а специалистите които дават такива недъгави съвети е най добре да се върнат на село и да си яздят магаретата, като преди това отидат в КАТ и си върнат книжните. При натиснат съединител дори колата да е на скорост какво става бе гении не земни?

76

Решението:

преди 1 година

Закривате си очите с ръце и започвате да крещите "Помощ! Помощ!" и започвате да чакате някой да ви чуе и да ви изкара от неволята.

75

Пробвайте! Работи!

преди 1 година

Най-сигурният начин да предотвратите ускорението е като физически спрете автомобила някак си.. Например, може да го спрете в някое дърво или камион. Пробвайте. Много хора са го пробвали, това е редовно и много често явление.