167

Анонимен

преди 1 година

Започнеш ли сам да се хвалиш , .... счупена ти е работата !

166

Ралица

преди 1 година

Днес бг тук се пишат гнусотии от невнятни елементи това ли ви е нивото а мен ме блокирате защото Подкрепям Борисов цензура сте подмяна е жестока

165

Анонимен

преди 1 година

.... И ПО-БОГАТ ... Е-АЛА БАЦЕ !

164

Антинативец

преди 1 година

Как за Десито Иванчева се намериха поводи а я пратят в панелката а за мутрата от Банкя с крадените милиарди не се намира и за имотите по света? Как за престъпника мафиот Домус Ага също няма поводи да го тикнат в панделата и да върне до стотинка всичко откраднато от държавата?Тези двамата мафиоти внасят дрогата в България кой с кораби кой с тирове и никой не ги проверява.

163

Прав е

преди 1 година

Истински мъжкар в сравнение с Роската Плевнелиев, Киро Парапета и страхливият Чалга без топки. Бойко се оказва най-голям мъжкар.

162

Анонимен

преди 1 година

Стига ни занимавахте с тоя дебелак и крадец , колкото по скоро влезе в затвора толкова по добре

161

Анонимен

преди 1 година

Мястото му е в затвора и там да разправя тези глупости и хвалби на съкилийниците си.

160

Защо така ли!

преди 1 година

Докато ПП (ПростоКиро и Кокорчо) са в парламента, заедно с Нинова и Дългоноското Ристьо, Дребазния Атанасов, и пиендето Бойко Рашков! Борисов няма да се коалира с тях! Не си струва да се изравнява с тяхната наглост и некадърност! По- добре да изчака и на тях ще им дойде времето! Те сами ще се изчегъртат като Слафчу! Волът рие пръстта пада на гърба му!

159

РОГА И КОПИТА.ком

преди 1 година

БОКОТО Е КРАДЯЛ АВТОМОБИЛИ ЦЕЛИ ТРИ = 3 !! ГОДИНИ В ЧЕХИЯ (тогава още Чехословакия) от 1990 г. до 1992 год. В ПРАГА ИМА ЦЯЛОТО ЛЮБОПИТНО СИ.ВИ (БИОГРАФИЯ) НА БОКОТО ...ТАМ СА ГО ХВАНАЛИ НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ПРЕЗ 1991 ГОДИНА , И ИВАН СЛАВКОВ-БАТЕТО МУ Е ПЛАЩАЛ ОТКУПА, ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА .

158

Анонимен

преди 1 година

"защото миграционната криза, щях да я спра веднага" -- наистина е много ***, сигурно ще я спре с телефонен разговор с ердоган. Само че ние искаме спирането да става по правилата на службите в България които за това получават заплати. А не някой отвън да ни урежда нещо, а после в удобен момент нарочно да изпраща тълпи мигранти и да иска някакви услуги насреща. Не по този начин, селчо.

157

Анонимен

преди 1 година

България няма да се миене докато този не повръща пишлета в някой гаден зандан

156

Анонимен

преди 1 година

Не може да отречете, че г-н Борисов е най-скромния политик който някога сме имали.

155

Вчера бившият шеф

преди 1 година

На Бтв Венелин Петков ,каза че по времето на ГЕРБ,натискът върху телевизията е бил постоянен.Само един-два сайта отразиха това.Разбира се "Днес" не е между тях.Да живеят мисирките.

154

Анонимен

преди 1 година

"Тогава не могат изобщо да говорят за ценности на ЕС и НАТО." -- кои са тези ценности селчо, че не е много ясно?

153

до 170

преди 1 година

Нямат.

152

Анонимен

преди 1 година

Най-подготвен и най-можещ е в кражбите.Това го знаем всички.А защо да не се хвали,след като се смята за недосегаем и няма кой да му потърси сметка?

151

Анонимен

преди 1 година

Тази сутрин наглеца от снимката грубо се скара на репортер от Нова,че журналистите не били реагирали както на него му се искало при ареста му.А оня мълчи като виновен ученик.Защо журналистите толкова се страхуват от една мутра?Нямат ли достойнство?

150

Анонимен

преди 1 година

Хвалба като на селския мегдан?

149

Анонимен

преди 1 година

Не разбираме какво ти е можещото?

148

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на такива като бойко българите си мислят, че света е само европа и сащ. Не, мили мои, света е всичко останало. А милите думи ва Боко за семейството му с които опитва да ви разчувства си ги заврете, нали знаете къде. Америка за Бг е пуснала такива дълбоки корени тук, че няма да се измъкнем никога.