187

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой гласува за ГЕРБ и СДС?! Редовно набедяват държавната администрация за това, но те са най-големите противници на ГЕРБ и СДС заради мизерните заплати и гласуват против ГЕРБ и СДС. Може би някои се хващат на лъжите, че горивата са поскъпнали след ГЕРБ, а това не е вярно. Горивата поскъпнаха с между 50 и 70% още по времето на Бойко Борисов. После поскъпването продължи както навсякъде в ЕС според степента на зависимост от доставчиците на горивата.

186

Анонимен

преди 1 година

Зависи какво се разбира под опитен и можещ. Някои го разбират като най-умел в краденето и в лъжите.

185

от село

преди 1 година

Опитвам да разбера кой гласува за това нещо.-корумпетата от общини, държавна администрация, и прочие които искат пак да лапат?-балъците които считат че енергията и бензина скочиха по вина на новите управляващ, а не поради световната криза

184

Анонимен

преди 1 година

Не сме имали по-некадърни управляващи от герберaстите, но за сметка на това са най-наглите в лъжите.

183

Анонимен

преди 1 година

Ако Бойко Борисов не беше установил режима си през 2009 година, сега минималната заплата щеше да е около 1500 лева, средната заплата около 3500 лева, а средната пенсия около 1300 лева.

182

Анонимен

преди 1 година

Не сме имали по-некадърни управляващи от герберaстите, но за сметка на това са най-малките в лъжите.

181

Главанак

преди 1 година

Нито си опитен, а пък за можещ да не говорим.Просто наглостта ти ни идва в повече. И вероятно много, ама много ще съжаляват водачите на партии, които те подкрепиха и ти п ристанаха на акъла.Ако бйхме нормална държава , отдавна щеше да си извън политиката. Да не говорим, че ако имахме и нормална прокуратура, на която вярват не 6%, а 60 % щеше да имаш друга съдба. За сведение - виж резултатите от последните из-бори в чужбияна, просто хората не ги е страх!

180

анонимен

преди 1 година

Големият проблем с тъпите к-опе-лета, които мразят Бойко е в това, че са твърде *** да повярват, че съществува възможност да си умен !

179

Скрий се

преди 1 година

Скрий се, бе!

178

Анонимен

преди 1 година

Ти си най-опитен и най-можещ в краденето на пари,бутането на правителства,съсипването на държави,Велик просто,най-големия !!!

177

анонимен

преди 1 година

Ако Боко е тиква , всички, които бълват змии и гущери срещу него са ГМО червенотиквеничковчета и не дай си боже някога да управляват България. Те за 7 месеца я съсипаха и дай им власт ,за още толкова ще я погребат. Но народа е умен !

176

Анонимен

преди 1 година

Ся ше питат и сърмата хари какво било мъж или жена Не мое да се чуе никва политика уе

175

Анонимен

преди 1 година

И ко стана Баце кат го арестуваха Тегли им по една мнайна и готово

174

Az

преди 1 година

не ме интересува какво искаш и не искаш да причиняваш на семейството си, НЕ ГО ПРИЧИНЯВАЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!

173

Анонимен

преди 1 година

НЯМА - ти истината и жиОта Баце - ей как смодоволно си се хилнал - кат Тиква

172

Анонимен

преди 1 година

Евала, Баце, добър ти е дилъра

171

Анонимен

преди 1 година

До Петров 198 Борисов сега говори едно, след 5 часа говори друго, на следващия ден- говори трето. Не е случайно това показване по медиите денонощно. Всеки ден има поне по 3-4 изказвания. Омръзна отдавна. Не се търпи.

170

Петров

преди 1 година

Казах ви че Борисов има червен картон от Козяк и ще си ходи. Ако го оставят на власт не само България ще стигне до просяшка тояга ами целия Европейски съюз. Герберастите крадат като ***, всичко оглозгват и искат още.

169

Сусо

преди 1 година

Е, всички знаем в кое си най-опитен и най-можещ! Аде стига вече, че стана баш медицински случай!

168

КОЕ ТОЧНО?

преди 1 година

Само дето не е поясни в кое точно няма "по-опитен" и "по-можещ". Понеже аз се сещам за някои неща, където може и така да е, но те не включват работа за благото на народа, защита на националните интереси и сигурност, развитие и икономически просперитет и т.н.