11

Анонимен

преди 1 година

Мъск безспорно е гениален предприемач, но Туитър е различн вид бизнес от Тесла, СпеисХ, Старлинк, Пейпал. Тук потребителите и ти правят продукта, като привличат рекламодатели и донякъде тея абонаменти. Ако не ти харесат платформата, няма да има продукт. То не е като да юркаш собствените подчинени да произведат нещо.

10

Анонимен

преди 1 година

Диванните експерти освен че разбират от война взеха и акъл да дават на най богатия човек как да си върти парите.

9

Анонимен

преди 1 година

Никога не подценявайте Мъс. Макар и в момента да изглежда безнадеждно, след година това може да е коренно променено. Така беше с тесла, но успя да я спаси от фалит. Сега така може да стане и с туитър.

8

Анонимен

преди 1 година

ами като почна да знае много, да не изпълнява исканията на оръжейниците, т.е. на скритата държава! Не бил ологарх ли?! Чадтник ли?! ВСОЧКИ без изключения супербогаташи са проститутттккии на властта.

7

Анонимен

преди 1 година

Целта на покупката може да е точно това!, фалит!

6

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересен този балон в САЩ, където компании с дългогодишни загуби /примерно Тесла/ им се покачват акцийте и продължават да се наливат пари в тях, а положителни резултати няма. Означава ли това , че са напечатани толкова много долари, че не им се знае броя или просто американците обичат да хвърлят пари на вятъра и да си правят кеф по този начин. Сега ще фалира Туитър /не без вина на Байдън след заплахите му/ после Тесла... Нали уж имат регулации там ?

5

Анонимен

преди 1 година

Мъскчо е пълен куку, визионерството му е на индустриален робовладлец от края на 17ти век... С такива капацитети директно ще отидем в зората на индустриалната ера на по 16 часа работен ден и 7 дневна работна седмица... Абсолютен сайбърпънк електронно-технически средновековник...

4

Анонимен

преди 1 година

Мъск е един голям балон. Олигарх забогатял от държавни поръчки

3

Анонимен

преди 1 година

Това само доказва до какво водят евтините пари. Вината е изцяло на Фед и ЕЦБ- балонизираха всякакви нищо непроизвеждащи компании. 44 млрд. ...и утре фалит.

2

зер

преди 1 година

До Анонименпроблемът е, че не е точно негов. Получил е кредитиране от немалко инвеститори, на които трябва да връща, а и също е 'заложил' акции на тесла срещу тези кредити.Все едно банка да ти даде заем да си купиш жилище и вместо да го даваш под наем и да си връщаш кредита, ти да му къртиш дограмата и да го палиш.

1

Анонимен

преди 1 година

Туитъра си е негов. Ще го прави каквото си иска. Останалите да се притесняват, много важно. Така е при частника.