13

Анонимен

преди 1 година

На нашите депутати първата работа беше да си вдигнат заплатите и да търкаляме пак хартиени бюлетини, те си гласят само техните далаверки и хич не им пука за хората. После никой не гласувал, няма как човек да ходи да гласува за такива.

12

Край

преди 1 година

Харно милфче си избраха италианците - ние тука стрина Корнелия и Бай Бойко. Една Деси Атанасова дето може да те вдъхнови за нещо повече ако не си гнуслив

11

Анонимен

преди 1 година

Тази след земетресението обърна палачинката.Спря доставките на оръжие и започна да се грижи за народа си.

10

Зелен Демократ

преди 1 година

Най-важно е плебея да е подпомаган, да се чувства задължен, да знае, че е на подаяния от Нас- феодал-технократите! Разбира се единственото наистина добро решение за непросветения *** е да получава достойно за труда си заплащане с което да живее нормално и да не разчита на помощ от Нас, но за Нас това би било досадно непреемливо, тогава плебея няма да ни гледа в очите като любвеобилно кученце и накрая Ние ще трябва да се влеем в плебса, ужас!

9

Анонимен

преди 1 година

Xaнc nak шe им nлaщa мacpaфитe kaтo нa rъpчyлатa, щoтo Moшe тaka мy нapeжga... He cи миcлeтe oбaчe, чe тoвa важи и зa нac roитe!

8

Мусолини

преди 1 година

Одобри това

7

Анонимен

преди 1 година

Всичко изброено е социализъм, не капитализъм. Само много невеж или съзнателно самозаблуждаващ се не би признал. че при кризи, пример за които преживяваме вече 5 години, капитализмът се проваля по всички параграфи. Никой не е сам. Основният закон на природата е законът за всеобщата връзка, И проповядването на либерализъм - удобството на индивида над изгодата на обществото е противоприродно, противоестествено. Всяко общество е жив организъм. проблем и в най-дребният елемент е всеобщ проблем.

6

Анонимен

преди 1 година

На тая дъртото гелосано джудже Берлускони редовно й се празнеше в задния двор.

5

Анонимен

преди 1 година

а тука ггаанн40вците се радват на 425 евро заплата, после плачат че били най-бедни в ес

4

Анонимен

преди 1 година

Раздаването на бонуси, субсидии, премии и т.н. е МНОооооГО вредно за обществото !!! Като искаш повеече пари РАБОТИ ПОВЕЧЕ !!! В противен случай това е обезценяване на парите за сметка на мързеливи ТЪРТЕИ !!

3

Анонимен

преди 1 година

Само в България, каквото и правителство да има, ляво, дясно, служебно, редовно винаги и завинаги народът получава обичайната комбинация от три пръста с преобладаващ среден! Чакайте после да сме общество, народ, нация, да сме съвестни и да плащаме данъците си!

2

Анонимен

преди 1 година

НЕ Е СИМПАТИЧНА ХИЧ. А ТУК.. .... ЦЯЛ ЖИВОТ - БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ

1

Анонимен

преди 1 година

Симпатяга.