51

Според Конституцията

преди 1 година

член 98, който гласи: " Президентът МОЖЕ чрез помилване да опрости ИЗЦЯЛО или отчасти наложеното наказание, а смъртното наказание, доживотния затвор без замяна и доживотния затвор - да опрости или да замени". Президентът да ПОМИЛВА Иванчева, ТЯ Е НЕВИННА!!!! ДАНО РУМЕН РАДЕВ ДА Я ПОМИЛВА! МИЛОСТИВИ БОЖЕ, БЪДИ МИЛОСТИВ КЪМ ИВАНЧЕВА, КЪМ ТАЗИ ИЗСТРАДАЛА МАЙКА И КЪМ ДЕТЕТО Й!

50

Кандидат-кмет

преди 1 година

Ако бях на нейното бивше работно място,щях да бъда "по-техничен" в овладяването на кайметата.А и да ме хванат,и аз щях да опитам с бременност,защото г*з душа няма!

49

Някой

преди 1 година

Не намесвайте Гешев и Прокуратурата ! Решението е на Висшият Касационен съд!

48

анонимен келеш

преди 1 година

Браво Лозане:):):)В Сливенския не е чак толкова лошо сигурно:):):)Анита Мейзер поне така каза:):):)

47

Анонимен

преди 1 година

Борба с корупцията означава да няма прошка за никой!Хваната с белязани пари и реве като магарица!Но щом е от жълтопаветния дебилитет то тя е чиста като момина сълза,ама че взела едни пари какво толкова!Е това ви е разбирането за борба с корупцията-не пипайте нашите!Ако тя беше от ГЕРБ си представям какво щеше да се случи!Двоен аршин!

46

Alex

преди 1 година

Още за квартал въобще е Старост?

45

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата обаче спи и се държи неадекватно по отношение на случая "Рут Колева".

44

анонимен келеш

преди 1 година

Лозан Панов е шеф на ВКС:):)Съд който и тегли ножа за последно на госпожата:):):)

43

Анонимен

преди 1 година

Лозан Панов не е наказателен съдия. Не се изказвай неподготвен, излагаш се!

42

Анонимен

преди 1 година

Браво на тези хора и българи, излезли на студено, за да изразят подкрепа на несправедливо осъдената Иванчева! ало, уважаеми съдии, след тази присъда как ще спите?!

41

Анонимен

преди 1 година

Според Плешев е корумпирана, кеширала е милиони, но почтеното българско правосъдие не е пожелало да ги вземе, а изкючително принципно я е вкарало в затвора! И това в България! А едни корабчета плуват ли плуват и на тях едни мармоти току завиват и развиват шоколад...

40

анонимен келеш

преди 1 година

Абе щом на последна инстанция и Лозан Панов(ВКС) и тегли ножа на тази крадливата смятай:):):)

39

Компетентно мнение

преди 1 година

Не знаем дали Иванчева е поискала подкуп или не. НО дори да е поискала НЕ е справедливо съдът да й дава 6 години ефективна присъда! Спомнете си на на колко убийци и престъпници съдът им даде по-малка присъда, а има и неосъдени! Иванчева има и малко бебе, кой сега ще го гледа?! Т.нар "социални грижи за деца" съсипаха животите и съдбите на децата в България! А доколкото до Иванчева може и тя да е абсолютно невинна! Много пресилена и НЕСПРАВЕДЛИВА присъда от съда! Това НЕ е държава вече!!! Терор!

38

Тц,тц

преди 1 година

Хипотетично, щеше да е интересно, ако осъдената беше от ГЕРБ,дали щяха да дойдат ПРОТЕСТИРАЩИ? За морала на дежурните протестъри" говорим! Понеже много "избирателно" си произведохме преди две години "Народно въстание" и "борци срещу мафията. Изключително" принципните" са за оставка на Гешев,но "сръчните" пръсти на бившата кметица са демократична "борба срещу мутрите":-))

37

До 36

преди 1 година

Та те половината нови блокове в Младост 2 са в тресавище или свлачищната зона и то построени преди Иванчева, но никой не ги е проверявал

36

пуйката

преди 1 година

От 20 на 8,от 8 на 6.4 била задържана или под домашен арест и и остават две.Над половината изтърпяна и за новата година могат да я освободят предсрочно с изпитателен срок остатъка от наказанието.И кинтите не успяла да гепи,резил.

35

Анонимен

преди 1 година

А защо в Младост не протестират за нея ?Какво знаят за нея,което лумпенажа из социалните мрежи не знае?

34

Анонимен

преди 1 година

До 24 - блока го знае целия квартал, че е построен на земя където е забранено строежа на такъв. Построен е като търговски център. За нивите освен, че се знае в квартала го потвърдиха и в общината, дори и заместничката й. Хванаха я. Някой я използваше за тръмплин и толкова. Никой не е виновен, чя тя лапна въдичката. Такива като нея под път. Да не споменавам какви хора имаше в партията й ИТН...

33

Анонимен

преди 1 година

Безсрамието щевства в българските институции. Справедливостта е потъпкана. Тази жена и семейството и са изкупителна жертва на общото ни бездействие и безразличие.

32

Анонимен

преди 1 година

Не я защитавам, но автоджамбазите, като ги хванат за открадната кола над 100 000 лв и ги пускат до 24 часа на свобода. Убиеца от Борисовата получи 6-7 години, а на Милен Цветков сигурно даже и ще го оправдаят