10

Анонимен

преди 1 година

хахахах Мъркелчето да го духа, никой нищо няма да и дава и ще си умре в забрава

9

Варна

преди 1 година

НАОЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАТ ТИТЛИТЕ И ДЕЦАТА СЪЩО.ПОЖЕЛАВАМ ИМ ГО ОТ ❤️.

8

Кути

преди 1 година

Тази внаги като я видя и си представям как тайно се целуват с Кейт. Не знам защо правя такива асоциации. Някак си много си подхождат.

7

Анонимен

преди 1 година

Ръждивата си иска титлата.....

6

с.т.

преди 1 година

Маркъл е една нахалница и използвачка. Такива има навсякъде.

5

Анонимен

преди 1 година

Да си беше кротувала в сянката на кралицата и на трона, нямаше да имапроблеми. Приеха я зачлен на семейството, а можеха да й дадат пътя. Но на нея й беше малко това да е втора след Кейт и реши да се прави на интересна чрез м*aм*yндж*yлъци.

4

Анонимен

преди 1 година

В зоопарка титлите са много важни. Колкото по-тъмна е муната толкова по-важна е титлата. Имат чип на рамото и не може да им се каже нищо, което да ги засегне. Затова и тези от боята държат на маркови обувки, скъпи дрехи, лукс коли, бижута и часовници, шапки... Защото като се съблекат всеки вижда, че са готови за памучната плантация и никой даже няма да ги заговори. Ако няма титла как ще се прави на интересна?

3

Анонимен

преди 1 година

Ако тая стане херцогиня на Съсекс аз ще се самотитуловам Бароб на Долна Оряховица. Най малкото съм бял европеид.

2

Лорд Стамат

преди 1 година

Безделието прави хората да oглyпяват!

1

ПроСоТо

преди 1 година

да си иска титлите от стареца Агбонгботиле !.."Първа шаманка на племето" ще й пасне идеално..Е,може да й са наложи да върне рожденното си име-Нтомби,ама става въпрос за "Великата Империя,в която Слънцето никога не залязва "..Демек,заслужава си..