39

Анонимен

преди 1 година

Мафията си има и държава, и съд, и прокуратура! Няма да спрем да питам КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВАТЕ ОТ КЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ НА ВАКЛИН??? Няма да го оставим на мира тоя бо*клу*к!

38

Бойко

преди 1 година

Кво да ви каа, Аз спечелих изборите и веднага настъпих газта са разправа с недоопраените работи от предните ми управления. Затва наборже напъхах Ванчето у кафезо;))) Ей, тъй са прай Рашков!;))) Не кат теб, дет не можа и за 72 часа да търкам наровете в ареста. Колкото до Ванчето, тя ми е симпатична! Аз съм същият, само че, успял! Сега ще науча да бъде голяма европейка и след като в Сливенският я научат на тва, поръчал съм го, ша я взема за шефка на Жени-ГЕРБ!

37

бетона

преди 1 година

до 42: Недей да кълнеш, колкото и да ти се иска, че не знаеш къде ще се преродиш... и коя тегоба ще носиш !

36

Анонимен

преди 1 година

Къде да подпиша, че съм претрепал комшията (бяга от жена си) и да ми дадат 3 милиона? Ще си ги разделим по равно! Само да ми се разкара от мазето.

35

пешо

преди 1 година

Тя изкара над три години в ареста и под домашен оче поне една и отгоре, така че може веднага да кандидатства за предсрочно освобождаване. В най-лошия случай, като работи ще е в затвора 10-12месеца.

34

мак

преди 1 година

Самото й задържане е показателно, все едно е най-голям престъпник. Т.лупа, като го задържаха, нямаше белезници, поразходи се с ръце в джобовете като някакъв тежкар. Двойни аршини.

33

бетона

преди 1 година

Жената не е виновна - гледайте предаването на цанов - там се подлага на детектор на лъжата и излиза , че не лъже. Детекторът е независим.Хората, които ми сложиха минус защо го сложиха ? Нищо не казват - ясно троловете на днеса. сега ще ми изтрият и мнението, както обикновено - избирателна свобода

32

Сийка

преди 1 година

Ще има гледка към ,,Хамам баир"

31

Анонимен

преди 1 година

доказателства има, но сигнал няма. много интересно оправдание. обикновено е обратното

30

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с нейното кресливо пиарче Петър Кърджилов, което беше тренирало хулигански изяви още докато работеше в БАН и после отиде да демонстрира хулиганския си репертоар пред по-широка публика, в защита на Иванчева? Май се беше пробвало за депутат. Вижте го добре и си направете извода какви същественца подбира БАН, за да им дава научни степени.

29

ПроСоТо

преди 1 година

До Хемус...така е!.."Сливенския" не е на "Дяволския остров"..Но въпроса не е в това колко лек,или тежък ще бъде режима й...Въпроса е :..-Имаме ли в действителност правосъдие,или и то,като всичко друго в Територията, е объркано понятие?..

28

Хах

преди 1 година

6 години ефективно заподкуп, 3 години условно за убийство. Онли ин БГ

27

Анонимен

преди 1 година

Вие вярвате ли, че ако беше нагушила яките кинти, в държавата, която добре познаваме нямаше да се откупи? Аз не вярвам!

26

Анонимен

преди 1 година

До 30 : Използването на наивни жени е умение за средностатистическия монголоид, наследник на Чингиз хан. Навсякъде са плъзнали.

25

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ - Е, ако не Масларова, синът й ще търка наровете. Ген, какво да го правиш?

24

Хемус

преди 1 година

Какво ще лежи!?Една част от присъдата и е минала в следствието,другата ще мине от раз на лек режим към общежитието на затвора!Ще бачка фризьорка пет дена в седмицата,събота и неделя я пускат в 9 часа да види сините камъни и към 18 или 19 часа трябва да си е на адреса!Много шум за нищо!

23

Анонимен

преди 1 година

Кадиев,Дайнов, са мутри.Заплашват жената.Използват наивни жени за да си въртят далаверите.

22

Анонимен

преди 1 година

що не и вярвам..като знам всичките как само чакат..

21

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен Тази жена щеше да има пари , ама и се размина. Кво да праиш ? Съдба !

20

бетона

преди 1 година

Единственият човек, който скочи против Бетона в София !!Единственият ! Иначе всеки недоволства против строежите и тротоарите !НО Никой не я защити - означава че заслужаваме Бетон по главите си, нищо друго !Иванчева - Левски в днешно време - сама в затвора/на бесилото , другите гледат !