11

Анонимен

преди 1 година

И няма да спрат да повтарят опорката за сваленото от Герб правителство. Ако Слави не си беше оттеглил подкрепата, дали пък щяха да бъдат свалени? Сами се свалиха, щото не се разбраха за пари и постове, то това им е най-важното, като влязат в парламента, другото може и да чака. А на Герб тая галимация им беше добре дошла, използваха я, ама опозицията какво да прави в такъв случай? Естествено, ще официализира срутването на глинената коалиция.

10

Христо Христов

преди 1 година

ПП лъжат.

9

Анонимен

преди 1 година

Как няма да повтаря , нали е герберска рожба ...

8

Анонимен

преди 1 година

Абе, много елементарни тия пепейци! Като не им харесва нещо, веднага слагат клеймото Герб. Като са толкова невинни, що подскачат? Ще се разбере.

7

анонимен

преди 1 година

Какви опорки, Арабаджиев??? Делян Добрев навсякъде показва реални фактури, разкриващи вашите далавери. Но вие продължавате да се правите на ударени с мокър пар*цал - ни лук сте яли, ни лук сте мирисали.

6

Анонимен

преди 1 година

Cлeg милиapgния pekeт c чepтeжитe, aфepaтa c pyckaтa raз e втopия no мaщaбнocт aмepиkaнckи rpaбeж нa gъpжaвицaтa ни, c npegвapитeлнo внegpeни във влacтта neтokoлoнници..

5

Анонимен

преди 1 година

Kиpo и Kokopьo cnpяxa oфициaлния gъpжaвeн внocитeл нa pycka raз и cлeg тoвa я kynyвaxa cъщaтa, ckъno и npeckъno, npeз aмepиkaнckи nocpegници, c нaшитe napи! Mera тpaнcнaциoнaлнa финaнcoвa aфepa и gъpжaвeн oбиp!

4

Лъжа

преди 1 година

Всички видяхме , че не ГЕРБ свалиха тяхното правителството, а техният коалиционен партньор ...Трифонов! Славчо в прав текст си го каза,че "...вървят едни милиарди, а в държавата пари...няма"! ГЕРБ просто гласуваха "За"! Но тези мошеници си дойдоха с лъжи на власт, и смятат че все така ще я карат! Радев ни ги натресе с парашут, и машинките на Мадуро!

3

Анонимен

преди 1 година

кирчу е завършил 3 дневен онлайн курс за хора със специални образователни потребности във Харвард

2

Анонимен

преди 1 година

киро дай насам от твоите кристали с които си заредил всички парашутисти от партията си

1

Анонимен

преди 1 година

на яка дрога са наркоманите от ПП като могат да те лъжат в очите и сами да си вярват