58

SS

преди 1 година

Европейските ценностти в действие ! Едни по хотелите други в лагера в Харманли!

57

Анонимен

преди 1 година

а изгонените 3 млн способни българи от лаяняната си връзкарска държава и лаянарските миризливи българи връзкари на безплатни хотели ли ги настаниха в другитъе държави? тия не са ли още по нагли миризливои ласяна и от нашите?

56

Стьопка Бандера

преди 1 година

А след мирния протест да извикат гестаповците от Азов за да "защитят" гражданите на Украина.

55

Анонимен

преди 1 година

Абе що не идат в Сибир да протестират? Там и ток има да си светят, и дърва да си секат и да се топлят. Съседът ми с 44г. тудов стаж и ега ти мизерната пенсия. Цял живот работил за държавата, а сега едва си купува лекарствата и плаща тока. Него пратете на Златните. Кви са тия наглеци дошли от майна си райна хотели да избират на наши разноски.

54

Нямало интернет

преди 1 година

за малките укропитечета...", "Европа била плащала за техните удобства"," нямало детски площадки за игра..." откъси от репортажа преди минути по една от Не-пр0дажните топ 3 тИлИвизии...

53

?????

преди 1 година

Къде са липсващите 30 коментара?На 112 ,или 220 място сме?

52

Анонимен

преди 1 година

Да, бе, не били табуретки да ги местят на 6 месеца насам-натам! Който бяга от война гледа да има мирно небе над главата си, а не вади претенции за лукс-курорти и хотели. И някак се нагажда и урежда, колкото е възможно. Украинците специално достатъчно помощи получават от различни организации и хора. Ако си бяха на мястото в бежанските лагери, нямаше и да се чува за тях, ама сега са всеки ден в дневния ни ред и то с капризи и претенции. Ако пък хотелиерите ги подкокоросват, не се ли усещат?

51

Анонимен

преди 1 година

Да покажат борбеност в тяхната си страна да се върнат там за да я защитават Голяма борбеност на чужд гръб на нашия Е да не им се възхищавам

50

Анонимен

преди 1 година

Къде искат да останат в България или в Слънчев бряг и Златни пядъци на хотел защото България не е съни бийч и голдън сандс държавните бази които ползват българите също са в България и след като българинът работещ може да почива в тези бази не виждам проблем А да българинът не пичива целогодишно там а плаща ъок вода и т.н там където живее Има българи и в бълг села макар и малко и се бъхтят от сутрин до вечер без да мрънкат за all inclusive

49

Анонимен

преди 1 година

"Недейте да ревете срещу тях, борят се за по добър живот!, българите, ако бяха на тяхно място за нищо нямаше да се борят..." ---------------------------------------------------------------------- Стига писа глупости. Преди 2 години "българската" полиция методично придърпваше протестиращи български деца зад големите колони и ги спукваше от бой почти до смърт. Спомняш ли се една полицайка, която риташе с удоволствие един паднал младеж в тестисите?

48

Анонимен

преди 1 година

Недейте да ревете срещу тях, борят се за по добър живот!, българите, ако бяха на тяхно място за нищо нямаше да се борят, нямаше и да са солидарни!, заслужават уважение защото са борбени, нищо че са на чужда територия!, молете се никога да не сте на тяхно място!

47

Анонимен

преди 1 година

Търтеи, като не искат в държавни бази да вървят в Румъния. Те там ги чакат не в 5 звезди хоели, а в 7 звездни.

46

Някой

преди 1 година

Нагъл, по-нагъл, украинец!

45

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

И ние не знаем каква ще е съдбата ни и дали ще оцелеем ,но не протестираме .

44

Вижте какво

преди 1 година

Дълбоко уважавам ония от тях, които себеотдайно защитават страната си срещу агресорите-окупатори, но тия, които не само че са избягали от тази своя отговорност, ами на всичко отгоре искат държавата, която ги е приела, да им осигури по-добри условия отколкото на своите средно-статистически граждани, това е голяма наглост и дори безсрамие ! Нека това им се обясни, и да бъдат по-смирени ! Благодарност трябва да покажат, а не безочлив егоизъм !

43

Алекс

преди 1 година

Искаш,когато си плащаш.Когато друг плаща,забравяш за претенциите и отиваш в държавната база.Да им се напомни,че техните сънародници в Украйна живеят без ток,вода и парно.

42

от село

преди 1 година

Границата ни като разграден двор ,украинци стачкуват искат СПА хотели ,дрогирани и пични летят сред нас , за директор на болница съди медицински сестри ,че протестират ? Политиците ни в НС се надцакват като копанри за хубава булка .Абе хора , държава и народ има ли ?

41

Анонимен

преди 1 година

Междувременно, "българското" правителство даде по 300лв на семейство от бедстващите в карловско да си построят нова къща и благосклонно им даде да спят във фургони.

40

Хемус

преди 1 година

Предната събота и неделя бях в един СПА хотел над Костенец!Е имаше две украински семейства с по две деца всяко!Правиха си кефа,плащаха си!Е тогава в задачата се пита,как може едни да си плащат и да ходят на СПА почивка,а другите някой им навива манивелата да реват постоянно!Тука трябва да се намеси и прокоратурата!И в добавка БДЖ пак ще вози гратис тези навлеци,а вие редовите си плащаите билета и винетката

39

Анонимен

преди 1 година

Нали "диктатора" Путин освободи Херсон? Махайте се от България и отивайте да живеете в украинската демокрация!