14

Анонимен

преди 1 година

Синдикатите да искат минимална заплата по-висока от тази в Гърция, след като сме по-добре от фалиралата им държава. Или някой ни лъже?! Или работим по-малко?! Или просто нямаме синдикати.

13

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че се повтаря 1996г. Тогава пак вдигаха заплати и пенсии ...

12

Анонимен

преди 1 година

сиромасите са като брашнен чувал, колкото и да ги тупаш все пада брашно; докато богатите са друга работа, те все работят на загуба и внасят нула лева данъци

11

Анонимен

преди 1 година

Ше напечетаме още хартийки и вдигаме. Вдига ми дедовия

10

До7

преди 1 година

Под предлога,че има по голяма събираемост при плоският данък някой удобно бяга от въвеждането на прогресивен такъв,няма страна в Европа която се стреми към социално общество и същата да има плосък данък,единствените печеливши от това упражнение са едрият капитал а той във България е известно в чии ръце е,в пребоядисаните комунисти и техните наследници!

9

Анонимен

преди 1 година

Готово! Преборихме бедността, ура другари

8

Анонимен

преди 1 година

съгласен съм на 85 000 лв минимална заплата

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Какво не си разбрал от плоския данък? Ако си декларираше пълния доход, с него ще ти взимат примерно още 50лв вместо 200лв при прогресивния. Или всички да се пишем на МРЗ и да ревем да плащат данъци глупаците, дето декларират целия си доход? Докато почти половината хора в страната плащат на МРЗ и не декларират доходите си, прогресивен данък е вреден. С него просто изведнъж всички ще почнат да плащат на МРЗ и ще декларират печалби по 2-3000лв на година като тарикатите.

6

Анонимен

преди 1 година

Цените ще са повишат и покупателната способност ще остане същата, но ще затънем в дългове и нищо, което придава добавена стойност няма да бъде построено.

5

Анонимен

преди 1 година

БКП да поиска 870 лева минимална заплата.

4

Анонимен

преди 1 година

Доходите се повишават, когато си инвестирал в модерна инфраструктура и имаш производство и икономика, а не с теглене на борчове. Богатства се създават, когато примерно си купил метали за 1 милион от тях си произвел машиини за 10 милиона, а не с печатане на валута без покритие. Когато има 10 броя от даена стока няма значени, колко валута имат хората, пак могат да си купят 10 от нея, но не и повече.

3

Анонимен

преди 1 година

Е как няма да са съгласни със заплати като страни от Третия свят!Нали това е смисълът на съществуването на тез "синдикати"..да защитават мутрокапиталистите

2

Анонимен

преди 1 година

Минималната заплата е просто излишно да се обсъжда,има ясни разписани правила от ЕС и тя трябва да е поне 50 процента от средната за страната,виж премахването на плоският данък е просто наложително да се приеме,след 15 години плосък данък нито имаме външни инвестиции нито хората се замогнаха,единствено малката червена прослойка която е заграбила икономиката във България успя да напълни гушите,останалите 90 процента не разбраха нищо!

1

На ви Гешев

преди 1 година

Престъпника Иван Стоименов Гешев пази приятеля си Терорист Юлиян Борисов Георгиев от Перник и бандата му с над 20 убийства зад гърба им!