34

Кхгф

преди 1 година

Синдикатите съгласни - Ами да и те са на работа при работодател

33

Анонимен

преди 1 година

Когато ококореният дебелак беше министър на финансите каза, че размерът на минималната работна заплата ще се запази на 710 лв. в периода 2023-2025 г. Това е записано в средносрочната бюджетна прогноза на Министерството на финансите и сега понеже простото Киро и ококореният пеееераст не са в управлението искат да се увеличи на 860 лв. Ако увеличат МРЗ на 860 лв. дефицитът ще се увеличи със 750 млн.лв. а оттук и инфлацията.

32

Анонимен

преди 1 година

Когато ококореният дебелак беше министър на финансите каза, че размерът на минималната работна заплата ще се запаси на 710 лв. в периода 2023-2025 г. Това е записано в средносрочната бюджетна прогноза на Министерството на финансите и сега понеже простото Киро и ококореният пеееераст не са в управлението искат да се увеличи на 860 лв. Ако увеличат МРЗ на 860 лв. дефицитът ще се увеличи със 750 млн.лв. а оттук и инфлацията.

31

а сега де.....

преди 1 година

До тук добре........но много "бизнесмени" ще фалират!

30

Анонимен

преди 1 година

Според БНБ до септември 2022 година имаме увеличение на паричната маса във фирмените депозити само с 7.3 милиарда лева!

29

Анонимен

преди 1 година

Според БНБ фирмените депозити са скочили през тая година с 23 процента и достигат 40 милиарда лева,ама иначе пари за повишаване на доходите и МРЗ нямало,подоходното облагане и евентуално повече приходи в хазната било лошо!

28

Значи

преди 1 година

Скоро Цените на Основните Продукти - Скачат Още!

27

До 10

преди 1 година

Какво по социално от това всеки да дава равна част от богатство си , защо да се наказват хората които са вложили повече в себе си като обучение и могат да изкарват повече пари за сметка на команчите и тези които окриват доходи като се осигуряват на МРЗ. Ако сменят плоският данък директно си бия камшика към Европа , там може да е прогресивно облагане ,но поне се вижда къде отиват парите от данъци : училища,пътища,болници - вс е ОК

26

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл да увеличават заплатите и пенсиите, защото пари няма и трябва да се теглят кредити. Но ако увеличат драстично лихвите по кредитите, инфлацията ще се намали и доходите ще ви стигат.

25

До25

преди 1 година

ИТидиотът си ти,как не ви увряха главите,че именно високите доходи в една страна са гаранцията за просперитет и развитие,манната небесна,че ниските доходи и плоският данък ще ни направят конкурентноспособни и желана за инвестиции дестинация се оказа пълен ПРОВАЛ,България се обезлюди през това време,инвестиции няма,няма и как да има след като нямаш кадри,даже и бедстващите бежанци ни заобикалят като прокажени!

24

Научете се

преди 1 година

да Постите - ама истински пост - без храна, само вода! това, ще е най-важната способност за да оцелеете в България през Следващите 10 години - все пак скоро ще ви Извадят и на Борсата за Ток и дори и чай няма да може да си сварите...

23

Анонимен

преди 1 година

Който не иска да работи на някой за малко пари, да открие собствен бзинес и да плаща повече , не разбират итиодите ,че накрая прекарани ще са всички , и в крайна сметка дългосрочно пълно заличаване, ама геврек как да мисли

22

Кики и Коко

преди 1 година

верни Ученици на Жан Виденов!

21

Това е Начина

преди 1 година

да Унищожиш Работещите! Всички вече са 2 пъти по-бедни отколкото, когато минималната заплата беше 400 лева!!

20

Анонимен

преди 1 година

По прости от ПП са синдикатите които ги подкрепят.

19

150 милиарда дълг

преди 1 година

Аз съм съгласен-нямам деца.... Браво ПП=БСП...

18

Муахаха

преди 1 година

Да Я направим 1 000 000 лева, нега Всички да сме Милионери - без Брутен Вътрешен Продукт и Икономическа Логика - нека Обезценим Лева още!

17

До16

преди 1 година

Ами то реално погледнато доходите през последните две години ме нараснаха кой знае колко,ама това не попречи инфлацията вече да гони сто процента през тоя период,така че твърдението ти издиша в тоя случай когато тя-Инфлацията е привнесена от вън а не е местно производно от печатане на пари или вдигане на доходи!

16

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече се раздува бюджетът и се увеличават заплати и пенсии, толкова повече се надува инфлацията и спекулацията и доходите пак няма да ви стигат.

15

До12

преди 1 година

Точно в най богатите общества са осъзнали и приели,че плоският данък води до още по големи неравенства и бедност,именно там въпреки съпротивата са приели данъчни ставки до 70 процента на по високите доходи,плоският данък е присъщ на страни които изповядват див и безпардонен капитализъм каквато е и нашата!