24

Анонимен

преди 1 година

Да пазят с автомати!

23

Към 25

преди 1 година

До Ай стига Има си достатъчно сигурни технологии и средства, така, че тая ограда и комар да не я наруши. Но...всички партии, без изклчение само се облагодетелстваха. И...накрая...известният популизъм-виновни, оставки. ЦИРКЪТ в територията "Политически Клондайк" продължава. Спасение ЙОК.. Единствено Терминал 2 и завръщане на лунен пейзаж.

22

Ай стига

преди 1 година

Чак пък толкоз. До сега 33 лета всички, без изклчение крадохте и папахте и пак... политвласт . Всеки трябва да е наясно с професията си. Аз знаех, че последен напущам потъващият кораб. Цял живот формални нощни, формална работа, след работа "изморени" си подстригваме райграса и лозичките и... накрая с атрактивна пенсия.Правим от мухата слон. Има си институции, държавни, да изеснят случая...кисмически. ТОЧКА..

21

Гиб Мелсън

преди 1 година

Индианците пазят с телата си калпавата ограда на Винету. Софиянци масово ходят на почивка в Гърция обаче не прихващат нищо от гърците. Барем една ограда като гръцката да бяхте направили, да имаше някаква полза от туй, че ходите всяка година в Гърция. Никаква файда от вас. Некадърника си остава некадърник където и да отиде.

20

Анонимен

преди 1 година

Такива са плодовете от "реформата" на Чашков. Какво очаквате от човек с 22 имота и поне още два пъти по толкова бани и тоалетни ???

19

до 11

преди 1 година

Ти за мужиките ли си.

18

чекмеджето пъпно

преди 1 година

Границата като швейцарско сирене. Обаче чекмеджето е пълно.

17

мислещ

преди 1 година

сега, знам, че за мъртвите или добро или нищо. дано да греша, но се замислете. Ако искаш да минеш нелегално - не се издаваш, защо да стреляш, за да те хванат ли? Ако си каналджия или обираш мигратни /както се тиражира/ - защо да се издаваш и да рискуваш? Самото убийство си прилича на целенасочено и планирано т.е. или са го причаквали /защото им бърка в бизнеса/, или са имали среща да делят "плячката" и нещо са се объркали сметките... пак казвам, дано да греша, но нещо не е ок в цялата работа

16

Анонимен

преди 1 година

А бе Каскета ,що не разследва ББ/шефа/ за оградата. Как така ограда по-калпава от дворна мрежа излезе колкото бетонната на Гърция?

15

Димитър

преди 1 година

Eмигрантите си минават защото мафиотски групи контролират , прибират парите и се разплащат нагоре.Преди време имаше протести в София срещу тази мафия.Но на изборите победиха други едни дето 10 години крадоха,други руско мафиотски партии и БСП.Онези срещу мафията не спечелиха защото масово народа не гласуваше и не го интересуваше щото онези държат и медиите псевдо независими а имат и пари.На такова племе никой не може да помогне.Сега нищо не се променя- само сменяват артистите.Проста логика .

14

Анонимен

преди 1 година

Какво правят стотиците комаднировани полицаи, жандармеристи и военни, освен да се напиват. На границата няма никой. Преди месец се връщаме от Турция. На няколко километра от греницата , през около 4 км. имаше два поста с по около 6-7 човека. Какво вардят там? Чакат емигрантите да минат по пътя? Това е просто разхождане на едни хора и харчене на пари за нощувки и командировки, пък те са на почивка.

13

Анонимен

преди 1 година

Нищо не пазят. Емигрантите си минават спокойно и никой не ги спира. Всички живеещи в района ги виждат, само граничарите не ги виждат.

12

Кръстьо

преди 1 година

Кой е отговорен ?

11

Анонимен

преди 1 година

Абе те нашите гранични полицаи до ушите са затънали в корупционни схеми. А и не ми се вярва, че онзи е почнал да струеля просто от скука. Има нещо гнило в цялата история.

10

Весел

преди 1 година

За пореден път умира човек...защо постфактум трябва да се реагира за нещо /ако изобщо се реагира/ и реакцията е само дакота се забрави. Защо проблемите на Украйна са по-важни, хартиената бюлетина също...защо?

9

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо украинското го водят война а нахлуването на чужди сили на наша територия не го водят война и не пращат армията въоръжена да защитава населението на тази "държава"? Защо плащаме данъци?

8

Анонимен

преди 1 година

В 20.35 ч е много тъмно. Как се стреля по това време - на силна Луна, или с прибори за нощно виждане...

7

Питанката

преди 1 година

Как се прави такъв цирк и толкова коментари преди още да е започнало разследването? Дали пък този страничен шум не е предварителна димна завеса с цел да се скрие скандална истина?

6

Анонимен

преди 1 година

Оставката е най малкото Милиционер трябва и Съд за безхаберие

5

увеличате щат

преди 1 година

увеличават се и каналите за безпроблемно преминаве през бг на бежанците. Направете една яка китайска стена, а не някаква смешна оградка като при $тиквун$