27

123

преди 1 година

Много елементарно се промиват мозъците на хората,че само трябва да сменим хартийките с други.Защо не обяснят, че ще сме задължени да изкупуваме дългове на задлъжнели страни от еврозоната и за това че на България ще и бъде отнета сериозна сума пари с която нашите банки биха могли да оперират.Това са същите идиотщини,като задължения да внасяме ***, да си продаваме тока при техни условия и да изкупуваме въглеродни квоти.

26

Анонимен

преди 1 година

Що румънците не искат да въвеждат еврото.Преди 15 години бяха умрели от глад. Сега са със доходи тройни на българските. И пак казват " ще изчакаме докато ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ" на населението се покачи дотолкова че преходът към еврото да е оправдан. В България си караме като в ромски катун. Няма пари за да си купи *** ама пред катуна има 2 мерцедеса и 3 беневета в различен стадий на разпад.Имам приятели в Германия и Испания и няколко в Италия.Всички казват едно и също-след еврото стана зле.

25

Бай Дрън

преди 1 година

Тия ни баламосват. Ное ще преглътнем егото си и няма да наричаме вече валутата си лев, а евро, но как ще се оправяме с новата парична мафия? Ние със сегашната не можем, какво остава да ни натресат още една мафия.Нали щяхте да сваляте Гешев, затова народа гласува за вас? Нали щяхте да вкарвате Борисов в затвора, затова народа гласува за вас? А, да, вкарахте го, ама в ареста за една нощ, после ви осъдиха. И понеже ние сме държавата, парите пак излязоха от нашия джоб за еднодневните арести.

24

Анонимен

преди 1 година

Ей сега точно е момента да въвеждате еврото. Когато цяла Европа е в криза, която тепърва ще се задълбочава. Най-голяма инфлация след втората световна. И на кантар е бъдещето на ЕС въобще. Но господарите ви заповядаха да ни повлечете заедно с тях към дъното. И без друго вече сме там, но винаги има накъде да се копае.

23

Анонимен

преди 1 година

Пак нискоразрядна пропаганда - спрете да ни налагате еврото бе!

22

Бай Дрън

преди 1 година

Значи, тоя псевдоинономисти изместват темата. Ние че сме свързани с еврото, свързани сме, но спорът не е дали да сменим лева с евро, а е в това, дали да влизаме в еврозоната, където вече няма да имаме собствена банкова политика. Ние и сега може да кажем, да, сменяме лева с евро, без да влизаме в еврозоната. Но въпросът не е толкова кал ще се казва валутата ни, а в това, че си оголваме задниците!

21

Анонимен

преди 1 година

Тези които имат финансови познания, да не би да направиха така че вместо един лев, в джоба ми да влезнат сто. По скор май е обратното. Така че експертното мнение не е важно, важно е чувството на народа, инстинкта, а той казва НЕ на еврото в България

20

До 18

преди 1 година

Развод ще има на любимата ти русийка с империалистичните и мераци и с една камара республики като Бурятия :))

19

Анонимен

преди 1 година

Ми като е все тая, защо да не си останем с лева. От чий зор да префасонираме всичко като е едно и също.

18

Анонимен

преди 1 година

А при развод какво се случва???

17

Боби

преди 1 година

До АнонименДискусии водиш с някой с /поне/ твоите дипломи и по-високи. Ако няма = няма и никакъв смисъл да я започваш.

16

Хахахаха

преди 1 година

Говорих с познат банкер дето беше в Райфайзен, после при ТИМаджжжиите Абе голямо име и той ми каза "дупппппе да ни е яко"... Общо взето външния ни дълг ще се удвои/утрои и губейки левчето губим последния символ на БГ автономия.Официално ще станем васална територия на ЕС.Защо никоя медия не споменава за протестите в Чехия?!? Не искат еврото и си пазят кроната, ама явно са народ а не стадо?!?

15

Анонимен

преди 1 година

До Боби- брех тия големи финансисти като теб дето четат днесбеге и пишат в коментарите!

14

Анонимен

преди 1 година

"Реално" да приемем в момента еврото няма да промени за нас нищо към по-добро. Интересно защо е внезапният неустоим напън да го направим. И да ни убедят колко добре ще е за нас. При положение че не е.

13

Анонимен

преди 1 година

До До 8 Полша, Швеция, Чехия, Унгария, Швейцария, те как са толкова по-глупави от нас, че още не са с евро? След като са толкова преди нас в ЕС? И икономиките им са по-силни от нашата? Защо не искат еврото, пусти балъци?

12

Боби

преди 1 година

Бай *** налазили да коментират и тази тема, без да имат хал хабер от финанси. *** народ - слаба държава

11

До 8

преди 1 година

Хубаво си посочил едни валути, които неминуемо ще се сменят в евро по договора за влизане на съответните страни в ЕС, ама нещо не ти уйдисва да споменеш други страни - само Германия е достатъчно да споменем, а другите, мнозинството държави от ЕС?

10

До 7

преди 1 година

Каква точка бе да не е като новата конкурентна на Макдоналдс верига за бързо хранене в руZZия - вкусно и точка?!

9

Българин

преди 1 година

Уффф...да мине тоз референдум...да приемем еврото и да влезем в Шенген....и вие да.млъкнете...щот само глупости ръсите!!!

8

Анонимен

преди 1 година

До СС Датска крона DKK Исландска крона ISK Нова румънска лея RON Норвежка крона NOK Полска злота PLN Унгарски форинт HUF Хърватска куна HRK Чешка крона CZK Шведска крона SEK Швейцарски франк CHF Тия всичките какви петоколонници имат? Че не са приели Великото Евро? Може и Англия да се добави. Ние пак ли ще сме по-умни от всички? Или нещо друго ще сме?