67

gg

преди 1 година

дацов, подлого, недей лъга народа!!! че ще стане като брекзит... тези извън големите населени места ще гласуват ЗА, а другите ПРОТИВ(въпреки, че надали ще има опция за рефендум, което само по себе си е предпоставка за съмнение в инстиността колко "убаво" било да приемем ойрото ;) )

66

Гацо

преди 1 година

Въведи еврото без да излизаш от борда, тогава реално. И да се приключва драмата още утре. Че ако не беше тоя борд, колкото сме зле, досега щяхме да сме забулени поне още 3 пъти за 20 години.

65

Дацо Доцев-Доцевия

преди 1 година

Глупости под шипковия храст......

64

777

преди 1 година

Дацов спри алкохола и ще започнеш да мислиш трезво!

63

Анонимен

преди 1 година

Реално Германия и Франция управляват държавите от ЕС организацията. Остава само да подадем документи до ФРГ да ни приеме като нов федерален субект и да закриваме България като субект на международното право и самостоятелна политическа единица. Да узаконим брака, колко му е. Къде ги намират подобни предатели не знам... Костадинов да пуска подписката за референдум веднага.България ще го подкрепи.

62

Попов

преди 1 година

Еврозоната е само с какви пари плащаш на касата! Банкоеия надзор, цената на кредита, задължителни макропоказатели и т.н Тоя финансист не си прочел урока!п

61

ОТ ЛЕВА ПЕЧЕЛЯТ...

преди 1 година

...САМО ТЕЗИ , КОИТО ИМАТ ВНОС И РАБОТЯТ СЪС ЗАПАДНА ВАЛУТА!!!!----ВСИЧКИ останали губим на пазара ежедневно ....щом купуваме!!!

60

Анонимен

преди 1 година

ON AIR, Блумбърг. Тези откъде се финансират? А "икономистите" които канят?

59

Смех...

преди 1 година

Васяме евтин петрол от Русия ,а нашите фирми го продават БЕНЗИНА скъпо на нас и в Швейцария на руснаците във евро и долари!!!КЪДЕ НИ Е ФАЙДАТА...хахаааа....????!

58

Анонимен

преди 1 година

Докладът на БНБ бил против еврото. Вие икономистите "за еврото", за какво ползвате БНБ? А, сещаме се - за прикритие, когато ви потрябва. В случая, не ви трябва.

57

Нямаме сметка

преди 1 година

Да внасяме стоки с валута ---А да пазаруваме у нас в лева---ОТ ТОВА ПЕЧЕЛЯТ САМО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ!!!....ТЕ НИ ОГРАБВАТ РЕДОВНО!

56

Йордан

преди 1 година

Напротив, има противници с практика в областта. Един от тях е проф. Steve Hanke, който работи по въвеждането на валутния борд в България: вж. https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Hanke Проблемът е, че мейнстриймът около "банкерът" Левон Хампарцумян и другите душегуби от Deep State върхушката в България не им дава гласност или ги дискредитира, за да ни убеди, че няма алтернативи. Това се нарича целенасочено промиване на мозъци. Brainwashing

55

ИСКАМЕ НОВ ЗАКОН

преди 1 година

---ЗА АБСОЛЮТНА НЕПРИКОСНОВЕННОСТ НА ЧАСТНАТА СОБСТВЕННОСТ ,КАТО В САЩ И ЦЕЛИЯ ЕС!!!

54

Продължаваме Промяна

преди 1 година

...ЗА ДА СТАНЕМ КАТО КАНАДА , САЩ И ГЕРМАНИЯ---това е ПЪТЯ!!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Прибалтийските джуджета са в ЕЗ и имат по-голяма инфлация от нашата е но пък елитът им може да тегли борчове на по-ниски лихви, които после простолюдието ще връща.

52

Глупости

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА РАБОТИ КАТО ГЕРМАНИЯ---‐ЗА ДА СТАНЕ КАТО ШВЕЙЦАРИЯ!/...а тука повечето пият мързелуват и крадат, като руснаци.../

51

Анонимен

преди 1 година

Има нула обществени дебати за еврото. Този толлуп що не дебатира с противниците на еврото като доцент Сарийски? Пук после хората да си преценят на база ползи и вреди от еврото.

50

ЛЕВА Е УМРЯЛ !!!

преди 1 година

Всички работиме и куп уваме в Евро....В ЛЕВОВЕ НИ Е СКЪПО ВЕЧЕ!!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Когато стигнем доходите на Германия тогава е сме готови за еврото.

48

Анонимен

преди 1 година

Ако влезем в ЕЗ по-лесно ще ни вкарат във война, приемат истанбулската конвенция и узаконят гейбраковете и ще обеднеем още.