164

Анонимен

преди 1 година

размера на присъдата за такъв огромен подкуп показва невиновност. За да не вземат обезщетение от Страсбург е тази присъда и компиририцата да няма още една конкуренция

163

Анонимен

преди 1 година

Иванчева - от всички политици, кметове и директри тя се оказа най-големия престъпник в цялата държава!

162

Адвокате,

преди 1 година

всичко добре, брат, но само ако тази не беше един бушон - без достатъчно връзки по високите етажи, с минимален подкуп (75000 евро са нищо в сравнение с онова, което искат и получават големите риби), просто за хвърляне на прах в очите на хората, да се види как правораздаването работи. Сега глупавите и простите с трето отделение ще пляснат с ръце Машалла, всичко в държавата е наред, престъпниците отиват в затвора!.

161

Уф

преди 1 година

Преекспонирана и излишно драматизирана новина. Кметицата вече има излежени 3.5 години домашен арест и още 1 година в следствието. За добро поведение и ако се навие да работи в затвора ще лежи още максимум 1 година. Ама медиите не го отразяват щото не е "секси". Реално детето и ще си е още в детската градина като излезе, социалните няма как да и го вземат за толкова кратък период, особено като има кой да го гледа. Всичко е цирк за пред народа и чужденците.

160

Моллов

преди 1 година

Най-сетне добра новина - браво ! Има още много такива, които мило за драго дават да няма правосъдие, а заблудени овчици, че били невинни мноооого ... Явно не са никак малко ония що получават подкупи и затова така яростно лаят в защита не осъдените...

159

Цецо

преди 1 година

До АдвокатЩото преди и след нея кваратла цъфна ли бе?Всичко е постановка! Господина дето спи с пистолет и килчета злато и цялата политическа пасмина не дават да им се спират кранчетата, това е проблема.Съсипват живота на хората и на едно бебенце, което няма да расте с майка си.Рано или късно ще им се върне тъпкано!

158

Анонимен

преди 1 година

Ха честито на обикновенния българин.... мафията за пореден път победи.

157

Караяна Цветова

преди 1 година

Оправихме се...вече няма корупция и престъпност. Браво Гешев, Бойко, Ахмед, Ицо, Кириле, Асене, како Корни...!!!

156

Rеее

преди 1 година

като излезе детето вече ще е "отчувано"

155

Адвокат

преди 1 година

Виновна е, няма спор, с Петрова съсипаха района от рекет и пиянстване. Беше спряла всички проекти, включително ремонт и реконструкции на улици и районът изгуби много голяма част от бюджета си. Дюлгеров си е мошеник, още от Министерство на образованието го познавам. В момента тази в Красно село се вихри по същия начим, кварталът прилича на изоставено бунище. Да лежи крадлата, жалко за бебето.

154

Боже опази

преди 1 година

Ей съсипаха я женицата, ама то в БГ е тъй. За кокошка няма прошка, а за милиони няма закони.

153

Лллл

преди 1 година

И тя не света вода не ненапита !!!

152

Карма

преди 1 година

ГЕРБ паднаха от власт. Явно жената да е била невинна.

151

Анонимен

преди 1 година

Ваклин се скъса да си рекламира апартаментите, явно бизнесът му умира. Хората с парите, обикновенно имат и акъл и са решили с мошеник бизнес да не правят. Съсипа си името, а с него и бизнеса.

150

Анонимен

преди 1 година

Шайката се изгаври с гласовете на хората от Младост. Така ни крадът вече 32 години с тактиката разделяй и владей и манипулирай. Народа не е много умен, та лесно го лъжат.

149

Иванчева е бушона

преди 1 година

Година по-късно Илчовски се е изнесъл в Румъния, а Ваклин ако тръгне да пее ще трябва да строи в Еквадор. Четирибуквеното ОПГ не прощава.От друга страна Иванчева също не каза всичко. Ако каже схемата, няма да мине само със затвор. Ще има покушение към цялото и семейство и детето. Затворът ще го излежи все някак. След това да бяха далече. Ако може много далече - САЩ, ОАЕ и т.н.

148

питащ

преди 1 година

Абслютно измислена присъда в интерес на некомпетентния Гешев, който подкрепя Ваклин. Да не забравяме това е България, но всичко един ден си идва на мястото и нарушилите правата на български гражданин ще носят своята отговорност. Но това няма да стане ако на влест са некадърниците от герб.

147

Иванчева е бушона

преди 1 година

Помните ли миналата година какво каза бизнесмена Светослав Илчовски. Рекетът е брутален, бизнесът в много случаи не издържа да плаща, започват заплахи и натопяване. Районните кметова са едни бушони в това няма две мнение. Контролират се от учителката, а през нея минават стотици милиони рекет към партийната каса на четирибуквената групировка. Тук два са вариантите или Ваклин, като Илчовски му е писнало и се е разпял или Иванчева не е отчела пълната сума към главата на октопода. Кофти за детенцето

146

мак

преди 1 година

Нали искаха 20 години за чутовна корупция на най-голяма бг мошеничка, каквато я изкараха. В крайна сметка получи 6, странна работа. Хора от Младост могат да кажат, дали наистина строежите се увеличиха след елиминирането на кметицата.

145

Teo

преди 1 година

Мотаят я от четири години и половина, осъждат я на шест, като реално в сливенския ще работи и след година е навън.Дали е крала не знам, но според мен вариантите са два - или да са и подхвърлили парите в багажника, което в България е абсолютно възможно, или наистина да си е поискала а просто да не е касирала където трябва такса спокойствие. И в двата случая много понамирисва. Има и трети - просто тези, които са я сготвили да са си опекли нещата и да я пускат. Вижте Младост по нейно време и сега!