204

Тарантино

преди 1 година

Ваклин никога не е казвал, че Иванчева лично му е искала подкуп. Направете си изводите

203

Най-после

преди 1 година

Да затворят някого за корупция по високите етажи както искаха ДБ и ПП !

202

хм

преди 1 година

От чисто човешка гледна точка си е гадно. Но ако тя действително е взела подкупа? Колко престъпници след присъдата си, са казали: да, виновен съм, откраднах, ще си платя. Всички по принцип са все невинни. Лично за себе си съм сигурен, че е виновна, но лошото в случая е, че много избирателно се подхожда в България. "нашите" хора винаги минават между капките, а някой от "неудобните" го отнася за назидание. Трябва да има справедливост и възмездие за всички, а не избирателно. Това е проблема.

201

Васко

преди 1 година

До ГЕРБ=ГРОБВнимавай какво пожелаваш на другите ,връща се върху теб ! Чак пък такива заклинания , има възмездие! Изтрещяха и троловете!

200

Опаа!

преди 1 година

Е те сега холандците от срам ще напуснат евросъюза!След като наште ТОП МАГИСТРАТИ вкараха Иванчева и дедото убиец на 80+ в затвора!!! И от Утре НИЕ ще редиме кой да влиза в шенген и кой не!!!

199

Анонимен

преди 1 година

Това което се случва до голяма степен е благодарение и на ПП, месеци наред си играха на стражари и апаши и не съумяха или не посмяха да предприемат така наложителните и очаквани от народа реформи, активно предизборно афиширани, това е положението, най-бавно развиващата се държава в Европа

198

карачанаков

преди 1 година

Aлоу Аджи Генчо ли е ,адвокатя аз съм Айшето чув че си казал на президентя да пусне Ванчевата щот била набидена .Ами мойто Асан пак го прибраа предния път го набедиа че си брал джилязо от едно място,сега пък го набедиа че краднал пенсията на една баба,ама той и я взел за да я пази да не я крадне други да земиш да кажиш на президентя да пусне и мойто Асан ,а?

197

Негъра

преди 1 година

Много престъпници има в тази посрана държава-тиквата е майка и баща за тях, както и Партията любима. Слава, Слава!!!

196

1

преди 1 година

момчета ,колко време трябва да бачкаме , за да изработим-- тия пари дето крадлата е прибрала за 5 минути, а?

195

1

преди 1 година

крадлитее в панделатаа заради такива крадци никой не иска да инвестира в БГ

194

sd

преди 1 година

Никой не нанесе такъв срам и позор на държавата,както дебелия шкембелия с мърляв клин,ритащ мачле,когато държавата се тресе от проблемите ,които създаде.Никой не обслужи така добре Путин ,както същата тази мутра,съучастник във войната на Русия в Украйна.Никога не сме се срамували повече да се наречем българи,както по време на тази мутра,дремеща на столовете в Брюксел в невъзможност дори да поздрави европейските лидери.

193

sd

преди 1 година

Никой не е по- голям лъжец и измамник от мутрата от Банкя,обитател на зайчарник.Никой не открадна толкова много от българския народ,защото по негово време пуснаха еврофондовете и той извади късмет да разполага с европейските милиарди,които заминаха в чекмеджетата му под формата на пачки и кюлчета.Никой не разруши така държавността,както бодигарда,разтриващ уши.Никой не нанесе такъв срам и позор на държавата,както дебелия шкембелия с мърляв клин,ритащ мачле,когато държавата се тресе от пробле

192

ГЕРБ=ГРОБ

преди 1 година

Онкологични, нелечими диагнози за всички висши ГРОБари пожелавам. За близките им също. Дано Бог ги накаже така, че и всичко крадено да не им помогне да си олекчат мъките. Амин!

191

Анонимен

преди 1 година

Малко са и 6 години

190

Казино

преди 1 година

Ще си излижи няколко месеца.Да кажеш ще си "излижи" може и да има друго значение в женския затвор ;)

189

Реклама

преди 1 година

Здравейте ние от фирма Албатрос откриваме сметки в офшорни зони там всички пари за анонимни и следователно бели."Фирма Албатрос -офшорка за всеки" иначе в чували и пакети все некой се дъни.Абатроз вашия коз в борбата със закона!

188

Откровен

преди 1 година

Е кво се паравите ве,преставете си идваш от панелното гето беден като мишка . Живял с ваще 30 години в един панел 68 кв. И един ден влизаш в общината и некъв идва и ти дава 150 хиляди лева за един печат само.И кво нема ги вземете ли ? Ами или сте луди или балъци.

187

Пандо

преди 1 година

Престъпниците у панделата.

186

Анонимен

преди 1 година

Арестувана преди 4 години и 7 месеца. Този период целият ли ще бъде приспаднат от присъдата й? За примерно поведение също ще смъкнат друга част от присъдата. Та, за Коледа ли ще я освободят окончателно или за Великден?

185

Анонимен

преди 1 година

Убийци пияни и дрогирани зад волана, са на свобода, тук присъди. Интересно правосъдие. Човешки живот не се връща. Показносн.