10

Стефан

преди 1 година

Не знам какви мерки искате да има. Не искахте маски в магазини, училища, университети, градски транспорт - вече няма. Не искахте тестове и зелени сертификати - вече няма. Не искахте онлайн обучение - и него вече го няма. За мен е нормално маските винаги да са задължителни в болниците и в старческите домове, защото много от хората там са възрастни и болни. Стига вече с тези фалшиви тестове, фалшиви епидемии, трибунали и други щуротии. На българинът все нещо не му отърва. Аман вече!

9

Анонимен

преди 1 година

До 8 "какво очакват да стане до 16 ноември" Очакват вече отчаяно дано се активира малко грипа и да почнат хората да се тестват с фалшивите тестове и да почнат да се дигат бройките на несъществуващата епидемия! Ей това очакват ама топлото време съсипва бизнеса!

8

Анонимен

преди 1 година

И какво очакват да стане до 16 ноември? Вероятно да получат нови нареждания. Трибуналът предстои, и тоя министър е в списъка.

7

Анонимен

преди 1 година

Някой да вижда медицина в тая работа?

6

Анонимен

преди 1 година

Абе какви са генетични инженери като нямат каталози на вида,начина,метода на изчисления на номенклатурния вид по номерация подред съставена в съображение с предишни подобни изделия регистрирани по вид и сходство на съществуване и изчисления от анализи на изделиятс предшестващи с последващи ги от бази данни обвързващи ги съществено в съществуването им и сходство като номенклатурни видове произхождащи един от друг с разлики в характеристики,параметри на съществуване и изчисления доказващи различия

5

Анонимен

преди 1 година

ЗАРАДИ КОЯ ЕПИДЕМИЯ БЕ!!!!!!! Пропадзна измамата!!! Няма да се инжектираме! Никой не носи "маски" никъде! Ходих по работа по болници, единствено горките доктори се мъчат с тия идиотии! НИТО ЕДИН ЧОВЕК нямаше с "маска" в болниците! Влязоха майка и дъщеря, и като видяха всички че сме без, си свалиха и те! СПРЕТЕ ИЗМАМАТА! СПРЕТЕ ГАВРАТА! КАКВА ЕПИДЕМИЯ!? Един на 10000 има настинка? ТОВА НЕ Е ЕПИДЕМИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Космонавт

преди 1 година

Не мога да повярвам, че от СЗО все още наглеят. Изглежда им се услади лапачката.

3

ПроСоТо

преди 1 година

"ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ" мерки?!?!...Че къде има ЕПИДЕМИЯ ?!

2

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, преди час в автобус 280 нямаше 1,5 см, вътре като сардели, при положение, че идват два автобуса. Фандъка кога ще разбере, че студентите вече са тук и от метрото на Г.М.Димитров трябва да се приберат към Студентски град или да стигнат до институтите. Толкова са зле тези в общината, изхарчиха пари за едно навесче на спирката, което за хората събирали се там е смешно.

1

Анонимен

преди 1 година

Мафията не спи, поддържа ковид лъжата.