10

пуйката

преди 1 година

С техните бюджети не мога да намеря захар под три лева и домати под 4.Да си стоят в опозиция.

9

Анонимен

преди 1 година

До коментарНикъде в конституцията не пише, че СП "е само за да организира избори". Нещо повече - конституцията дава еднакви правомощия на СП и РП.

8

Анонимен

преди 1 година

Тези им е зор да скапят борда. Другаря Гечев знае как да направи 20 долара заплатите.

7

Анонимен

преди 1 година

По добре нищо да не правят, че видяхме какво стана. Вдигат пенсиите с 20%, а храните поскъпнали с 40%Вдигнали заплатите с 15%, а пък бензина от 2 лева, стана 3, олиото от 2 лева стана 5, а сиренето 20 лева гони, кашкавала 30 и т.н

6

коментар

преди 1 година

Така се заобикаля конституцията.СП е само да организира избори.Да седнат и да се разберат за редовно

5

Анонимен

преди 1 година

Да бъдат хора и да приемат бюджета! Нямаме време да чакаме отново до април-май за нов бюджет. Пенсиите и заплатите трябва да догонят инфлацията спешно.

4

Анонимен

преди 1 година

Най-лесно се вдигат заплати на хартия. Тея и.зроди ще фалират държавата.

3

даам

преди 1 година

Тиквата, Простото, Кокорчо, Турчина, Корнелката комунистическата дъщеря, Копейкин, Чалгаря, а сега ги прочетет отново.И това нещо решава съдбата на децата Ви и дали ще преживеят старини родителите Ви.Диктатор трябва на тази омешана скара България.За този народ само Диктатор и на там вървим.Ще видите.Зимата е тук, все още е слънчево но това ще е още една седмица.

2

До 2

преди 1 година

Не е точно така . Септември -30-40%увеличение на млечните продукти,20% на пилешки продукти,колбаси и яйца.Октомври -40% увеличение на лекарствата и сериозен дефицит на важни лекарства.Това е при служебното правителство.

1

Майора

преди 1 година

Стига повече фалш и лъжи , точно при безпринципната ви коалиция се получи рязко вдигане на цените на всичко! А коклото до бюджета колко време Кокорчо не можа да го внесе и какъв кратък бюджет внесе!