21

До 18

преди 1 година

България е запазила и спасила българските евреи! Българската армия също е участвала в тяхното спасяване!

20

Анонимен

преди 1 година

Само едно знам, че по садистично и мразещо се същество от човека няма на тая планета .

19

Анонимен

преди 1 година

Защо в "демократична" България нито веднъж досега големците не отбеолязват хвърлянето на американските атомни бомби над Хирошима и Нагазаки??? Младото пололение едва ли даже знае за този факт.

18

Анонимен

преди 1 година

Гладомор, Концлагерите на Сталин, унищожението на народите в СССР (вкл. Българи), гръцките и румънските концлагери за Българи, Японците в Китай, Колонизаторите и индианците, Арменския геноцид и т.н. ... много са Боко, много са,

17

Това е ГЕНОЦИД

преди 1 година

За 12 години кървавият диктатор Бойко Методиев Борисов и аверите му мутри убиха над 20 хиляди Българи и изгониха над 1 милион!....Ей примитив ще те съди военен трибунал!

16

Анонимен

преди 1 година

Разделянето на много народитака, както е изгодно на големите тогава колониални страни е малко познато у нас. /става дума за Африка, Азия. Санкциите, наложени от САЩ на Северна Корея също са форма на геноцид. САЩ запорираха сметките на Афганистан, отново, за да няма с какво да купуват храни, това не е ли геноцид?

15

Тенгри кан

преди 1 година

Да видите, защо казвам, че Бойко Тиквата или вече Бойко Промяната е евреин;))) Каква реч на омразата лъха от неговото изказване за този ден!;))) А, иначе винаги има пейзанчета да ми спорат за това дали е или не, евреин и още по-лошото да го избират. И глейте ся: две еврейски партии ПП и ГЕРБ преговарят за правителство;))) Много евтин цирк за туз.емното население на Ба.нтус България. И затова ви бе мин,. председател,а сега просто го игра е цар - ние дупетат, ни е никакъв, но медиите го отразяват

14

Анонимен

преди 1 година

Престъпници облечен във власт и скрити зад имунитет.

13

:)

преди 1 година

Винету би трябвало да знае, че най-безмилостният геноцид в човешката история е над индианците в САЩ :) И в най-новата история - в Руанда.

12

Анонимен

преди 1 година

А за геноцида над българите? ПЕТ века турско иго, 2 века византийско! А тези над 30 години грабеж и геноцид над българите? Твоята политика, Бойко, доведе народа до просешка тояга, твоята политика иска премахването на Българската валута - Българския лев, нещо, което не са си позволявали нито немските български князе и царе, назначени за такива след Освобождението, нито Тодор Живков! България е единствената държава на Балканите, която НЯМА за свой герб орел / двуглав орел - "лоялност" към Рим 1, 2

11

Анонимен

преди 1 година

А поради какви причини евреите не са си по родните земи, а са се разселили из Европа? Нека не се забравя и премълчава.

10

Анонимен

преди 1 година

Пол Пот и Йенг Съри, френски възпитаници,осъществиха най-големия геноцид над мирно население през миналия век в Кампучия.В най-новата История на Света е отбелязано като геноцид.4-ри милиона садистично избити мирни граждани.Но еднокнижника от къде да го знае?

9

Анонимен

преди 1 година

Моля големците в политиката да редуцират изхврлянията си. Показват 1. неосведоменостл 2. угоднярство.

8

Анонимен

преди 1 година

Добре бе, ама до края на света ли трябва да им се извинява някой ? А индианците в северна и южна Америка, чернокожите от Африка, какво за тях, или те не са толкова важни А ?

7

по повод 4

преди 1 година

Наистина! В медиите не се появи информация как е гласувал пресдставителят на България по резолюцията на ООН, осъждаща героизацията на неонацизма. Защо? Защото е внесена от Руската ферация и е приета от ООН? Наистина ли странат ни е гласувала както Германия и Австрия? Ако е така, кой е приел подобно становище????

6

Неудобният припомняч

преди 1 година

А Голодомора (извършен с любезното съдействие на съверски евреи), ами арменския геноцид или геноцида в Руанда; що само кривоносите ни навирате в лицето, а другите съзнателно пропускате?!

5

M.J.

преди 1 година

Инквизицията на Богомили, Катари и Албигоийци е далеч по-страшна и ужасяваща. Папа Йоан Павел II през 2000 г. призна грешките на Католическата църква но никой политик или НПО не разшири темата. (Не са намесени Евреи!) Бойко! Моля да почетеш и Инквизицията тъй като това е общо Европейска история с начало от времето на Цар Петър

4

Анонимен

преди 1 година

Управлението на герб е по-страшно от "Кристалната нощ" !

3

Анонимен

преди 1 година

В такъв случай защо България гласува против декларацията осъждаща нацизма в ООН?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

2

Анонимен

преди 1 година

Как да не е познавал?! А турското робство?