41

Анонимен

преди 1 година

Глодомор било сакън да не напишеш че германеца трепал наред а глодомора е в следствие на предците на тия днешните бандеровци дето са трепали не по малко хора от фашистите пак им се е разминало щом сега надигат глава пак

40

Истината

преди 1 година

Бойкоооо не те ли е СРАМ БЕЕЕЕ! ТОВА НА БЪЛГАРИТЕ ЛИ ГО КАЗВАШ? САМОЗАБРАВИХТЕ СЕ БЕ ПОДГ.Ъ.ЗУРНИЦИ НИЕДНИ!

39

gogo

преди 1 година

Само една препратка към Рут Колева - Септемврийско въстание и Априлско въстание. Та Боковия геноцид е съизмерим. Ама и Рутчето се оля.

38

До 40

преди 1 година

Явно не си влизам в български православен, където е пълно с изображения на двуглавия орел.

37

До 38

преди 1 година

Голите хора от Аушвиц са снимани след края на войната, когато недостигът на провизии води до недохранване сред концлагеристите. Всъщност голяма част от заснетите затворници на фотографиите дори не са евреи. С недостигът на провизии се получава вследствие на унищожаването на инфраструктурата от съюзническите бомбардировки.

36

gogo

преди 1 година

Аз пък не можахда гледам втората серия на "Време разделно". Кошлука да каже кога ще я дават по ТВ, ама нека в по-приемлив час да е. Ако требе, и Боко ще ангажирам за каузата. Той не е виновен, някой му е написал поста

35

До 37

преди 1 година

Детските обувчици доказват твърдението на коментар 32, че т.нар. "газови камери" са се използвали за обезпаразитяване на дрехи и обувки.

34

Анонимен

преди 1 година

*** като 32 оправдаващи стореното се кланята на германците и до ден днешен ти не четеш ли не гледаш ли няма да изкривите истината б о к лучари

33

Анонимен

преди 1 година

Сам със своите думи одобряваш това което съм написал 42. Евреите към края на втората световна война буквално са били кожа и кости, защото германците губят войната по всички фронтове и не са можели да доставят храна на концлагеристите!

32

Анонимен

преди 1 година

През същия период са убивани в България и много българи, *** са им главите и труповете са оставяни в ценъра на селото за назидание и всяване на страх. Немного по-рано, след 1923 г. Антон Страшимиров пише; "Клаха народа си както турчин не го е клал" по повод българските фашисти.

31

Анонимен

преди 1 година

Двуглав орел или орел на герб означава само едно: принадлежност към Рим и Константинопол и тяхната мръ.сни.шка политика, разврат, "ценности" и псевдоистория... България ДНЕС е единствената държава на Балканите, която има Лъвове на своя герб и валута - Лева! Не посягайте, продажни политици, на Българския Лъв!

30

Анонимен

преди 1 година

Холокста в България си върви с пълна сила! Партиите са компрометирани, парламента е компрометиран. България е един голям лагер на смъртта... демокрацията е фикция. Колкото и да избираме все същите запъртъци!

29

Анонимен

преди 1 година

32, вие разчитате на невежеството на четящите тук сигурно. Предполагам, че и в интернет може да са качени снимки от Аушвиц, където голи хора, буквално кожа и кости са снимани. Наглостта ви е дълбоко позорна.

28

Пернишката секта

преди 1 година

Борисов убива Българи с честоти както го правеха ДС през 80-те години!

27

Анонимен

преди 1 година

Турци и евреи също стоят зад убийства и 5 вековен геноцид над българите.. 5 века турско иго, 2-3 века опити на византийските *** и обратни да заличат културно, умствено и етнически българите и славяните на Балканите, ББ доведе държавата до просешка тояга и ПЪЛНО ОТЧАЯНИЕ И БЕЗНАДЕЖНОСТ. И понеже България е оцеляла, а Византия отдавна я няма на картата, България и до ден днешен е единствената държава на Балканите, която НЯМА орел/двуглав орел на герба си, а има Лъвове на своя герб!

26

Борисов е фашист

преди 1 година

Защо тогава фашиста Иван Стоименов Гешев е Главен Прокурор на Република България!Борисов кого лъжеш бе бе долен фашист!

25

до 32

преди 1 година

Концлагерите в Германия са едно, концлагерите на фашистите са друго. И сега може да отидите в Аушвиц и да видите огромни камари с детски обувчици например. Това ли са ви работниците? А принудителни рабитници "цвангсарбайтер" е имало от всички окупирани страни: французи например. Първите концлагери , между другото, ги създават британците на африканския континент.

24

Анонимен

преди 1 година

А ти си преател с немците и тяхна фондацийка Ханс зайдел ти направи партията...Като се има предвид,че и *** е с еврейски корени в миналото...

23

Фашисти мрете

преди 1 година

Фашистка България е убила над 50 000 Евреи, а Борисов убива Българи по най брутален начин !

22

Анонимен

преди 1 година

Евреите от Европа са били депортирани в концлагери в Германия с цел да работят за германската военна машина. Целта на депортирането в концлагери в Германия не е била да бъдат убити. Газовите камери са били малко и са били използвани за дезинфекцирането на дрехи, в тях не е можело да бъдат убивани хора. Всички евреи, които умират в германските концлагери са някъде около 250 000 души, а не 6 милиона. Евреите умират от недохранване в края на войната!