61

Анонимен

преди 1 година

Геноцидът на комунистите все още продължава!

60

Анонимен

преди 1 година

Както беше написал един пич: "евреите не изчезват, българите изчезват" , благодарение на мъдрото управление на ГЕРБ.

59

българина

преди 1 година

колко е *** бг избирателя, който позволява на човека намалил ни с 1 млн официално между двете преброявания, да говори за геноцид и е отново първа политическа сила... Все едно евреите да кажат, че Батман е по голям герой ит Бен Хур! бг народа заслужава само Мор Мизерия и Тормоз, докато му дойде акъла, като не няма да сме първите изчезнали от тази планета, много важно, на вселената не й ПУКА!

58

Анонимен

преди 1 година

Познаваме. Геноцид на държавата срещу собствения й народ по времето на Герб

57

Само питам

преди 1 година

Що ве ? А геноцида срещу българския народ не се ли брои ? Или то не е хубаво близък приятел на Маджо, протеже на комунистическия генерал Гоцев, доносник на ДС с прякор Буда и обикновен автоджамбазин лежал с Карамански в затвора да говори за геноцида над собствения си народ след като е взел дейно участие в него ?

56

ПроСоТо

преди 1 година

Мутрьо,като наш виден историк и учен,познат и признат от целия свят,фанал да реди премъдрости за неща,от които си нема и понятие..Очаквайте утре негова реч в подкрепа на теорията на относителността..

55

Анонимен

преди 1 година

Американо европидалският геноцид над българите е по брутален ! А Мутрата беше назначен за отговорник

54

Анонимен

преди 1 година

Кой те пита изобщо за нещо бре Мутрокомунисте? Я Чиба! Чиба , Чиба!!

53

Анонимен

преди 1 година

Централни Хали предлагаха щандове за прясна, жива риба... защо съсипахте тези магазинчета? Защо Халите са затворени?

52

Анонимен

преди 1 година

Този от къде знае след като е прочел една книга???

51

Анонимен

преди 1 година

В коментар 31 е написана истината, а коментар 17 повтаря щуротиите на наглата Леа Коен, които бяха опровергани. Относно написаното от Българина /54/ - доколкото знам, около 15-и-16-и век числеността на българската народност е достигнала критично ниско ниво - под един милион. Но учителката по история ни казваше, че тогава българите са били около 900 000 и цитираше трудове на историци-медиависти. Дали тя да не е била добре осведомена или впоследствие са установили друга цифра, не знам.

50

г-н Борисов

преди 1 година

Светът познава много по-ужасни неща, а това са войните, в които милиони хора умират и то безсмислено. Ако тази цивилизация е наистина разумна, то никога повече не трябва да има войни и убийства. Вие сте един, който поддържа войната като се съгласявате да пращат оръжие на Украина. Погрижете се за собственият си народ.

49

Black Sea

преди 1 година

А за геноцида в ГУЛАГ над милиони невинни хора извършван от комунистите десителетия наред другарят Борисов какво казва?

48

Влади

преди 1 година

Съдейки за евреите, по Лорер, Сорос, Максуел например, си мисля че Хитлер не е бил съвсем неправ.

47

Анонимен

преди 1 година

Всъщност познава и по-безмилостен - Сталинските чистки и Големия терор от 1937 - 1938г., когато неговия режим избива между 15 и 20 млн. души, поне 90% от тях абсолютно невинни! Днешния му кървав наследник в Кремъл, и той не е много по-добър от Сталин

46

Анонимен

преди 1 година

И през Средновековието, а вероятно и в предишните епохи са се случвали мащабни събития, в рамките на които са били избивани цели родове, цели племена или голяма част от някоя народност или от етнографска група. Да не се забравя, че при нашествието на хуни, гали, келти и тем подобни в Европа е имало период от Ранното Средновековие, през който в днешна Северна България не е имало живи населени места и археолозите трудно и рядко намират следи от човешко присъствие там.

45

българина

преди 1 година

само жените войводки са били над 40! мъжете хиляди! Нос Емине, защо ли се казва така, а колко клисури??

44

До До 40

преди 1 година

То и короната на Патриарх Неофит е с двуглав орел, много незабележим, но се вижда; короната му и дрехите му също са шити или в Гърция, или в Украйна и Русия, а в тези държави преобладава предимно двуглавия орел, нещо, което е несъвместимо с Българското и българско понятие за Българска църква. Много добре съм наясно, че рекламират и пробутват на вярващите православни християни в България предимно гръцки и руски светци и литература.

43

българина

преди 1 година

светът не знам дали не познава, но явно ти не познаваш 1444г ,българския етнос е бил 3.5 млн. Съгласно данъчни османски списъци, които са по точни от НСИ, от 16 век, бг етнос е малко под 300 000 хил. Това не е геноцид, такава дума не е измислена още, ама ти щото не си чел книги и за това си мислиш че светът се върти около Винету... евреи еничари не са били!

42

Анонимен

преди 1 година

Защо съсипахте Централни Хали и го превърнахте във филиал на кауфланд?! Имаше си всичко - магазини - щандове за маслини и зехтин, турски сладки и сладкиши, азиатска кухня, дюнерджийница, щанд за български стоки, подаръци и сувенири, магазин Арт 93, щандове за обувки, аксесоари, магазин за дамски палта, бижутерия, а на долния етаж - малък и скромен ресторант или бюфет, дрехи втора употреба. На главния и основен етаж - малко фонтаче, а на няколко метра златист голям часовник с изход към синагогата