11

ПРАВОто

преди 1 година

Къде го пише това: да приемаме и грижим тълпи без документи, престъпили границата извън официалните пунктове и да им вярваме на измислиците, че са с права??? - къде го пише това?

10

АААама

преди 1 година

държавни мъже, оправете си терминологията! - в района на полосата е НЕУТРАЛНА територия, и не се стреля в чуждата държава!!!!!!

9

Марин

преди 1 година

И сме били готови за шенген...

8

Мустафа

преди 1 година

Че, на кого да разчиташ като убиеца е в друга държава. Ако беше обратното стандало турция и те щяха да разчитат на БГ службите. Изобщо навремето граничарите бяха с кучета , автомати, тежко въоръжение а сега се ходи с една пръчка и гол *** и се чудим защо са нагли каналджиите. Стрелба без предупреждение, миниране и бодлива тел и да видиш дали ще минава някой.

7

българка

преди 1 година

Убитият граничен полицай НЕ Е ИМАЛ БРОНЕЖИЛЕТКА !!! И никой от колегите му НЕ НОСИ БРОНЕЖИТЕЛТКА ! НЯМА във военните складове бронежилетки ! Каквото имаше - изпратиха го в Украйна ! Но не е проблема войната в Украйна, а в българските служби, които са в комбина с трафикантите !!! По-долу някой е писал за клана АЛГАФАРИ - ето един от проблемите, който НИКОЙ НЕ ИСКА ДА РЕШИ ! Лошото е, че нашите деца, бащи, съпрузи загиват, а на дУпетатите нищо им няма !!!

6

SS

преди 1 година

Да питам ? Убития граничен полицай не е ли имал бронежилетка? И ако е нямал ЗАЩО ?

5

SS

преди 1 година

А нашите служби кво правят ?

4

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

ЕС е виновен за това че не се охранява границата както трябва...ЕС трябваше да осигури на България средства за защита на границата но решиха да не го правят !!!ЕС е виновен за трагедията и се надявам да има възмездие за тези изедници които съсипаха живота на българския гражданин (по-зле сме от преди да влезнем в този неизгоден съюз)!!!

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6То това си е неофициален източник на доходи, както и внос-износ на хероин и кокаин, но затова не го споменах, щото е неофициално :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Ясно е на всички, че сме разграден двор, спор няма в това :))) Проблема също е, че почти никой не иска да бачка в БГ, за което са виновни българските работодатели :))) Вижда се очевидно, че хората намалят, всеки втори в Чужбина, ниска раждаемост естествено също е причината, но предимно доходите са разковничето на отказа на българите :)

1

Наблюдател

преди 1 година

Ами те нашите служби са каналджийте - няма как да се хванат сами. Някой хора направиха сума ти пари от това.