22

Некъф

преди 1 година

Е как ще обложиш ЛУКОИЛ с данък за свръх печалба след като от 15 години не отчитат печалби! Пак ни хвърлят кал в очите!!!

21

Анонимен

преди 1 година

защо ПП не обложи свръх печалбите на Лукойл и енергийните производители още когато дойдоха на власт миналата година. Ще ви кажа защо, защото са получавали най-вероятно парички под масата

20

Анонимен

преди 1 година

Пазарна икономика туйонуй?

19

До Краси

преди 1 година

С две думи - никой от тия 240 не го бръсне българския интерес - това е сигурно !

18

До Краси

преди 1 година

Понеже по-ясен не мога да бъда - да допълня: Прокопи /разбирай Хера/ не успя с ДБ и създаде парапетната "партия" ПП, но не успя и с нея. Единствения който седи на двата стола /и американския и руския и си плаща за това с наши пари де/ е буци. Другите са твърди. Буци си плати на американците за хартийките Ф16, и на руснаците с газовия поток. А кирчовците теглят само за сащ и техните интереси...

17

До Краси

преди 1 година

Не, краси, Копейкин още не се е изявил, за това не го коментирам. БСП - няма смисъл...Но, ГЕРП, ПП, ДП и ДПС са ясни проекти на 2 клана- клана на Доган и клана на Прокопиев, единия е руски, другия е американски. Войната тук е в сила, както в украйнините на Русия, само дето още е икономическа и политическа, а не военна!

16

Краси

преди 1 година

До буци Значи, според тебе само Копейкин и Възраждане мислят за българите??? Аман от путинисти и популисти...

15

Анонимен

преди 1 година

Всички пак го удариха на предизборна кампания!? И какво предлагат, решение на НС да задължели МС да направят нещо си!?! Абе смотани, ако ще решавате нещо прави се чрез закони, това е правомощие на НС, ама тогава ще лъсне колко сте некомпетентни. А не декларации и решения на НС от сорта задълажваме МС да ходи по вода и не ни интересуват законите на физиката.

14

Анонимен

преди 1 година

Като ми вдигнат данъка на колата , каското , цените за ремонти , части дали ще ме *** колко е евтин бензина? Между другото про100 Киро на каква цена и по колко галона зареждаха ПП БУСА си ???? Демократа премиер Костов само да питам в средата на 90те колко ЗАПАДНИ АЕЦ централи ни построи? А западни заводи ???? Демократите бяха уж европейци а пък прибираха куфарчетата за преподписани договори от лошата Русия. Демократите СА ТЪРГОВЦИ НА ЗМИЙЦИ ИЛАЧИ и нищо друго.

13

Аноним

преди 1 година

Верно ли А защо *** не направихте това когато бяхте на власт а грабехте яко Кражби саботажи репресии пълните си милиони в банковите сметки разследване съд затвор за черепите Гешев защо спиш

12

Анонимен

преди 1 година

А пазарна икономика - това ,онова?? ПП пак са преписвали от грешното другарче (БСП) , цените определени със закон създават или дефицити или спекупа (или и двете) .

11

буци

преди 1 година

народа не ще евтин бензин, иска ред, правосъдие, защите на българските /а не американските/ интереси, но вие сте ялови от ПП, ДБ и ГЕРП и не може да ни дадете това, от което имаме нужда! Може да сте добри хора, но с лоши намерения хаха

10

Социаглиcт

преди 1 година

Ха ха ха, вълците внасят проект на решение за защита на агнетата.

9

сина

преди 1 година

ПП ни вкарват в дългова спирала по нареждане на САЩ, щото така ни държат юздите по-добре. Боци беше що годе изплувал държавата на чисто, *** тия американопродажници пак ни закопават!

8

карачанаков

преди 1 година

Има си хас ПеПитата да останат по назад ,сега всеки предлага ГЕРБ 1 лв по ниска цена,а те сигурно 1лв и 10 ст.БСП ще скочи я на 1,50 лв. какъв кеф .

7

Анонимен

преди 1 година

Това е идеята на Бойко и Герб...

6

Анонимен

преди 1 година

Е те ги вдигнаха с 1 лев като бяха на власт, сега ще ги намалят. Предизборна кампания?

5

Анонимен

преди 1 година

Тези които гласуваха за простото Киро са по прости и от него. Мало*умници

4

Анонимен

преди 1 година

Тези които гласуваха за простото Киро са по прости и от него. ***.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще станат лицените същите като преди те да уПрАвЛяВаТ? Ако не - не ме занивамайте с популизъм.