8

Анонимен

преди 1 година

Проблема със сегашните политици е, че мислят първо за себе си, после за партията си, чак след това за всичко друго. Те са в постоянна предизборна кампания, парламентаризма се доказва като все по-непригоден за България.

7

Българин

преди 1 година

Държавата върви надолу. При това от около 20 г. След избирането на някакъв си ужким цар за министър председател, повечето европейци се чудеха що за държава е България, монархия, република или бананова република. Политиците се мислят за богоизбрани, а не за избрани от народа. Този същият народ, който вече дори и не иска да гласува. Страх ги тресе депутатите и техните политически лидери. Остава само мултака Рашидов да издекламира "Аз съм българче".

6

Анонимен

преди 1 година

Eх, колко ни е ХУБАВО при "модела Радев"!

5

Анонимен

преди 1 година

Какви две скорости, държавата е в упадък което значи че скоростта е само една и тя е назад.

4

Анонимен

преди 1 година

къв тоя първан? некъв цравул

3

Анонимен

преди 1 година

Кой контролира украйнското олио Екстра и шоколад Рушен на българския пазар ?Журналисти спите бе

2

Анонимен

преди 1 година

А на глуполозите им се живее винаги изборно.

1

българина

преди 1 година

правилно, столица и останалата част! за това тотална децентрализация от софия, за да имат шанс останалите все още 4 млн души, най добре софия да излезе от България изобщо! тя е историческа грешка заради Македония, Търново е трябвало да бъде. Когато овластиш селяни става това което България е сега, разделена, защото селянина пие лимонада като за последно... и сърба без да се огледа, че и на други им се пие..