243

Анонимен

преди 1 година

302 е доста озлобена русофобска персона.

242

глоба 1000 лева

преди 1 година

Предлагам за всеки пост с твърдението "наркоман" за Зеленски русофилските kpетени да бъдат глобявани с по 1000 лева за разпространяване на фалшиви новини.

241

Анонимен

преди 1 година

Какви преговори? Нали първо щяха да освободят Украйна от окупатора? Нали беше ясно, че Русия ще изгуби, а Украйна ще спечели? Да не се окаже вярно мнението на много от нас, които още в началото обяснявахме, че няма смисъл да се подкрепя Украйна, защото крайният резултат ще е същия т.е. Русия ще победи във войната, с тази разлика, че ще умрат повече хора? Ако последното се окаже вярно, значи повечето жертви и от двете държави ще лежат на съвестта на всички подкрепяли удължаването на войната.

240

баце

преди 1 година

Нали този наркоман не искаше да води преговори докато не завладее цялата руска федерация и не утрепе Путин. Що стана сега?! Аман от фалшиви новини.

239

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха.... Наркоман!!

238

Анонимен

преди 1 година

До Ха-ха-ха - Ти кажи какво стана с контранастъплението. От 6 месеца украинците напредват според медиите и според такива като теб, а така и не разбрах докъде са стигнали. За 6 месеца ако напредваха по 1 км дневно, щяха да са изблъскали русниците на 180 километра. Я кажи колко километра е напредъка на Украйна за 6 месеца, за да сметнем дневно по колко правят. Ако аз напиша по колко, ще кажеш "руска опорка", затова питам теб.

237

Анонимен

преди 1 година

Кой го пита Зеленски какво иска? До като не си изразходват старите оръжия САЩ и страните от НАТО, мир няма да има. Никой не го интересува колко жертви ще паднат и от двете страни/Русия и Украйна/.Украйна се явява просто терен за престрелки, а че унищожиха страната за десетилетия напред, на никой не му пука. Зеленски с неговите молби и просии, е просто оправдание за войната.

236

Анонимен

преди 1 година

До Ха-ха-ха Кво да стане, Русия взе 1/5 от Украйна. Засега.

235

Анонимен

преди 1 година

Украйна стана полигон за унищожаване на остаряло оръжие. Като спре изпращането му там, ще спре и войната. Военно-промишлените комплекси ща заработят с пълна сила. А Русия и САЩ си преговарят паралелно с "подкрепата" на САЩ за Украйна. Не случайно сложиха там на власт зелена тиква - клоун-репродуктор на чужди мисли. Затова не може и да се разбере какво иска, докато реве от нещо, се оказва, че го бил искал. Да го съди украинският народ.

234

Данчо

преди 1 година

Пак лъжи, Зеленски изобщо не иска преговори. Всичко е заради изборите в САЩ. То и кой ли пита Зеленски. САЩ и Русия ще се договорят без него. Украйна вече е бита карта.

233

Анонимен

преди 1 година

Путин този ще го хвърли на укрите да правят с него каквото намерят за добре.

232

Анонимен

преди 1 година

Ся републиканците кат спичелятт междинните избори ще пуснат наркомана по пързалката.

231

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 282. Е защо да се преговаря с Зеленски. Нека да изкарат зимата и тогава укрите сами ще го линчуват.

230

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-хаааааааааааааааааааа. Ами нали вие издадохте закон, че няма да преговаряте с Русия. Първо си отменете закона!

229

Ха ха ха

преди 1 година

Наредиха от краварника и зелята смени риториката. И сега ще има нови закони, за отмяна на забраната за преговори.

228

Анонимен

преди 1 година

Санкциите на краварника целяха руснаците да свалят Путин, а те май ще свалят зеления наркоман.

227

Анонимен

преди 1 година

Ще има преговори, ако зеления наркоман капитулира безусловно и бъде съден за военни престъпления в Русия.

226

Анонимен

преди 1 година

Такова унижение, и то от един "клоун", Русия не е изпитвала никога. Путин се моли за мир, но Зеленски го е отрязал и не му вдига телефона. Путин е принуден да използва Байдън, за да се окаже влияние на Зеленски. "Клоунът" разиграва както си иска "Великия руски император". Жалка картина. Това Русия не вече и държава като хората.

225

Анонимен

преди 1 година

Тоя има шанс да остане жив ,ако моментално изчезне от Украйна!Спре ли войната неговите веднага ще го очистят!

224

Зеления Плесен:

преди 1 година

Побързайте преди Мъск да ни резне интернета!