27

Леля

преди 1 година

*** не ни мисли за толкова прости. Как ще овладееш цените. Като нямаш интерес. И после каква полза., че ще вдигнете доходите. След като инфлацията расте.

26

НЕ!

преди 1 година

Искат такива като теб да си ходят!!!

25

Тая

преди 1 година

С една партийка не може да се оправи, та с държавата ли?! Друг подход, другарко Нинова. Вече и олигарсите не ви припознават. Създадоха си ПП-та, Възходи и Възраждания, арменец и "куц" адвокат...събираш пленума, назначавате конгрес и слагате край на тая агония! Комунизма няма да се върне вече, а и вие отдавна не сте социална партия. Извън времето сте. Пречите!!!

24

Анонимен

преди 1 година

С поредните кредити,с парите от ЕС.Нашите политици само се подписват и толкоз.

23

пенсионер

преди 1 година

импексова се надява че като повтаря това за цените и доходите ше събере повече гласове и ше се върне на власт или поне във властта :) това е отчаян ход от нейна страна обаче . тя просто си отива .

22

Алекс

преди 1 година

Др.Нинова настоява за силен социален пакет, но не прочетох да иска увеличение на данъците.Някой трябва да финансира този пакет.Иначе речите на Нинова са музика за ушите на хората,които не обичат много да мислят.

21

Анонимен

преди 1 година

Хората искат да се върнат цените, които бяха преди вашето правителство, а не заеми за вдигане на доходи!

20

Анонимен

преди 1 година

Хората искат да им върнете Законно калашниците със по 10 000 патрона !

19

До22

преди 1 година

Не Ром''че,ортакът му,Кире *** ми го прошепна!

18

пфффф

преди 1 година

С твойте 9% дето спечели на изборите не рзбра явно какво ти казва народа.Каза ти да се махаш ама ти неразбираш от дума.

17

Ром"с

преди 1 година

дО 21Това Асен Василев ли прошепна на ушенце ?)

16

До19

преди 1 година

Ром''че,а как ще коментираш това?Производителността на труда във България е около 50% от средната за ЕС а средната брутна заплата е едва 24% от тази в ЕС!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Нинова говори от свое име не съм те упълномощил да говориш от мое име Нинова

14

Ром"с

преди 1 година

Аз доколкото знам ,то доходите се вдигат при увеличение на производителността,при увеличение не експорта...ръст на БВП ...а няма нито един индиктатор от тези да показват увеличение...така че това да уеичим доходите си е чист популизъм от Нинова и другите партии и вожди..Еми да направят направо 2000 евро(4000 лв) минималната заплата ,пенсията от 1200 евро,детските до 5 години 1500 евро (майките ще пушат по 5 кутии цигари ,а не 2 както досега),социалните по 500 евро ,на даскалите 5 000 евро..кво!?

13

Озверен

преди 1 година

Хората освен всичко друго искат и Шенген, защото нещата отиват на зле. Румънците побесняха на холандците и си издействат разделяне на пакета, т. е. тях ги пускат, а ние сме аут. И това ще се случи, защото тук няма политици, няма личности, пълен гмеш. Само се дракат, а тировете си висят по границите. Петнадесет години не могат да ни вкарат, не умеят да се опълчат, такава безличност. Повече не гласувам.

12

Xaxa

преди 1 година

КирНелиьо, КирНелиьо, как е синчето ти при Ротшилд, мина ли чираклъка му за слуга? Хората искат всичките 240 поdмeтки до една да се разкарате веднъж за винаги някъде далеч от България. Отивайте си при господарите и никога повече не се връщайте.

11

Муахаха

преди 1 година

Другарко Нинова, над 30 години лъжете хората, че в условия на пазарна икономика политиците могат да регулират цени и да вдигат доходи!!! Не, не можете!!! Можете единствено да създавате закони и условия за развитие на устойчива и печаливша икономика, която да плаща добре на работниците и служителите си!!! А вие точно обратното правите!!! Другарко приватизаторке!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Нинова, хората искат от Вас единствено да се махнете, заедно с целия цирк от партии - без изключение !

9

Анонимен

преди 1 година

Хората искат да овладеем цените и да вдигнем доходите, а ние ще вдигнем цените и ще овладеем доходите

8

Анонимен

преди 1 година

Само у комуносоца и неговите главатари постигаха това защото живеехме в диктатура, без друг избор!