68

Анонимен

преди 1 година

Сложих си ваксина и 3 дена ме боля раменцето ... И после се разбулях! Искам си паричките, коитондържаата дади за ваксинта!

67

чистокръвен

преди 1 година

Ненабоден и никога тестван!

66

Анонимен

преди 1 година

Принц Чарлз зарази майка си Елизабет Втора с коронавирус, за да вземе престола. Използва биологично оръжие.

65

Замислих се

преди 1 година

Maйкaтa на кралица Елизабет Втора живя повече от 100 години. Мисля си, дали нейната дъщеря, както и принц Филип нямаше също така да станат столетници, ако не се бяха ваксинирали? Вярно е, че и двамата живяха повече от 90 г., но като се има предвид какви грижи се полагаха за тях, като се имат предвид и гените им на дълголетници, логично е да се предположи, че престарелите им организми не са приели добре ваксинирането и може би то съкрати животите им с по няколко години.

64

Анонимен

преди 1 година

Т.нар. ваксини не струват, учудващо е, че не измъдриха лек за тая болест, но за постковидните симптоми вече са направили. Верно си търсят сигурни пациенти за години напред. Без доходи няма опасност да останат.

63

Анонимен

преди 1 година

До От *Берлин*4. Приятелю, дай документите от аутопсиите и хистологичните изследвания на умрелите по причини различни от Ковид-19!?? Няма такива....на почти 100%! Наивник си, да знаеш! Ковид-19 уби тези хора, но не желаете да търсите истината! Защото, ще трябва да си признаете, че са ви ИЗИГРАЛИ наистина много мръсно.... Бог да ви пази

62

Анонимен

преди 1 година

До 72 "На практика неваксинирани останаха едни определени маали" - Е те не измряха ли от Великия Страшен Ковид? Както си живеят неваксинирани в маалите и не спазват никакви "мерки"? Па то трябваше да има опашка от катафалки там? С тоя опасен смъртоносен вирус? Освен ако... нещо ни излъгаха?

61

Анонимен

преди 1 година

За България е добре, че въпреки зомбирането от 12-те овчари да не се ваксинираме, сравнително малко хора бяха зомбирани и отказват да се ваксинират. Над 2 милиона български граждани над 20 годишна възраст са ваксинирани на територията на България и още 3 милиона са ваксинирани в чужбина, където живеят и работят. На практика неваксинирани останаха едни определени маали.

60

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че заразяването от всяка заразна болест не може да. се спре с ваксина, но може да управляваме какво се случва след заразяването или казано по друг начин, дали заразата ще се развие или организма ще я спре благодарение на ваксината.

59

Защо?

преди 1 година

Изненадващо е, че покрай Ковид-19 не научихте елементарни неща за ваксините по принцип. Например, че няма ваксина със 100% ефективност, че. ваксините не предпазват от заразяване, а предпазват от случващото се след заразяването, че заразения заразява определено време с определена сила, което време ваксината скъсява и отслабва силата на заразяване и т.н.

58

Анонимен

преди 1 година

"Никоя ваксина за никоя болест не предпазва от заразяване" - всяка истинска ваксина досега правеше точно това. Лъжливите, фалшиви псевдоваксини за ковид пренаписаха медицината. Слабоумните, плоскоглави ваксизависими, с памет като на златна рибка, естествено не помнят какво е било до преди 2 години.

57

Анонимен

преди 1 година

До 66 - А така, слагай си сам лайкове, така измишльотините и лъжите звучат по-убедително!

56

Анонимен

преди 1 година

До викащия. Никоя ваксина за никоя болест не предпазва от заразяване.

55

Анонимен

преди 1 година

При мен от Ковид-19 починаха трима роднини от по-близките, пет колеги вкл. и от бившите ми колеги, двама съседи и още четири човека, които познавам от друго място. Вие в някаква паралелна вселена ли живеете, та не познавате починал от Ковид-19?

54

Анонимен

преди 1 година

До ??? КАК ПРЕДБАЗВА ВСИЧКИ КАТО НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ И ОТ ПРЕДАВАНЕ НА ВИРУСА? А, СЛАБОУМЕН???

53

???

преди 1 година

Учудващото е, че някои още не са разбрали, че ваксинирането предпазва всички, а не само ваксинирания човек. Това важи за всички болести, за които се ваксинираме.

52

Анонимен

преди 1 година

До коптор АРЕ БЕ? А в нашия блок със 130 апартамента за 3 години ЕДИ ЕДНИЧЪК няма умрял от великия страшен измислен кови? В моята работа ЕДИ ЕДНИЧЪК няма починал от ковиизмишльотина? От всичките ми приятели единствено почина много възрастният баща на единия - един месец след бустера! Това е единствения умрял от ковид, който знам! Всъщност явно инжекциите го убиха! Затова пък ковипсихарите твърдят, че около тях всички са измрели! Е как става това, да не сте в паралелна вселена?

51

Анонимен

преди 1 година

До 60 - Как да те убедя за нещо, което напълно си съчинил?

50

Анонимен

преди 1 година

Интересно. Почти всички около мен са ваксинирани и всички ваксинирани са си живи и здрави, докато не мога да кажа същото за неваксинираните преболедували Ковид-19. Как ли ще ме убедите, че бялото е черно, а черното бяло?!

49

До Анонимен 56

преди 1 година

Няма съмнение, че ни манипулират и в дъното на всичко е целта да се трупат печалби. Но също така е вярно, че имаше повишена смъртност след преболедуване на някаква грипоподобна болест, която нарекоха "Ковид". Дали по-рано е имало разновидност на тази болест - не знам, не съм лекар. Но и аз го изкарах за 5 дена с лека температура; тестът паказа "Ковид". Сега се задъхвам. Знам от първа ръка за няколко човека, които починаха след ваксиниране, а преди това си бяха здрави. Затова не се ваксинирах.