177

Татул до 208

преди 1 година

Сигурно и децата, които са погребали на алеята на падналите Ангели в Донбас и те са сепаратисти. Жал ми е да гледам как за 30 години успяха да ни промият мозъците едни колониални хищници. В момента в обществото има пълно разложение. Прави са руснаците. Света трябва да се промени. В природата аномалиите са отхвърлени от себеподобните и потърпевшите са обречени. Мислиш ли, че може да надхитриш природата и майката земя?

176

Анонимен

преди 1 година

Пак е дишал нещо тоя. Май става неудобен и ще му сложат нещо в "прашеца". Само почакайте да паднат температурите под нулата..

175

Анонимен

преди 1 година

Че те руснаците са губели по цели дивизии по времето на ВСВ да му мислят тия на фронта ония в бункерите и центровете за взимане на решения са си добре.

174

Сводката 7.11 11часа

преди 1 година

В Лвов роднини на войници от 24-та бригада на Въоръжените сили на Украйна излязоха на улицата с искане властите да решат съдбата на техните пленени и изчезнали близки;Кличко не изключва възможността за пълно затъмнение в Киев и моли гражданите да помислят за възможността временно да се изнесат от града.

173

Сводката 7.11 11часа

преди 1 година

Донецк е ударен от РСЗО HIMARS, предизвикан е пожар в сградата на управлението на железниците;Аварийните прекъсвания на електрозахранването започнаха в Киев от 07:00 часа;В Сумска област жп линията Ворожба-Белополие е затворена, след като руските въоръжени сили повредиха релсите между Суми и Конотоп;Ръководител на стратегическото командване на САЩ: конфликтът на територията на Украйна е само загряване в навечерието на голяма криза;

172

Анонимен

преди 1 година

Кой ли му се хваща на приказките на Зеленския . Ще видим , колко време ще го изтърпят господарите му

171

цжс

преди 1 година

Така ще продължи доста време, ще има отстрел по фронта, а руснаците ще бомбят навътре в Украйна, за да страдат цивилните и да клекнат и да се съгласят, че руснаците са 'велики'. Украинците засега не предприемат чеченския вариант - тоест да започнат терористични актове срещу руското цивилно население в тила. Украйна все още е силна и може да се бие на бойното поле. При руска окупация, неминуемо ще се стигне и до терористични актове. Дано не се стига дотам и руснаците да се оттеглят

170

Анонимен

преди 1 година

До 207...Ако следваш причинно- следствената логика Ти не е трябвало да се раждаш.Или поне на наша земя.Няма логика в това, предателите да се раждат .Но си тук.И вършиш злини като предаваш Родината си и братята си.

169

Анонимен

преди 1 година

До 205....Наричаш мирни граждани сепаратисти.Знаеш ли какво е сепаратизъм .Това е група от хора желаещи да откъснат част от територията на държавата в която живеят в полза на друга.Замисляш ли се че сепаратисти и настроения има в 50 % от народите в други държави И това би прерастнало в световен конфликт като Втората световна война .И че появата на ЕС е едно добро.Защото именно границите и подялбата на територии не съществува там.За разлика от Русия .Където амбициите на Кремълското джудже е да въ

168

Моля моля ....

преди 1 година

До Анонимен 204. А на теб мозъка ти е промит, затова ти липсва причинно-следствената връзка.

167

Татул до 204

преди 1 година

А 8 години кой стреляше по мирните граждани. Знаеш ли колко жертви има за този период от време в Донбас. Има една поговорка. Ако бе мирно седяло , не бе чудо видяло. Сега хохлите жънат плодовете на труда си. Агресията поражда агресия. Така че стига лиготии. Жал ми е за обикновените украинци, които са между *** и наковалнята. Е това е лошото.

166

Анонимен

преди 1 година

До 202....Русия е агресор.А Украйна е нападнатата.Ирсн подпомага агресора А САЩ жертвата....Правиш ли разлика или ти трябва помощ.Ела ми нападни държавата и ще усетиш разликата

165

Анонимен

преди 1 година

До 198 ....,,клането" на кои? ....И аз да срещна чужди нашественици които разрушават и убиват мои съграждани на моя земя и тях ги чака същото.Не бих се замислил да употребя всичко за да прогоня нашествениците и предателите им слуги от наша земя.Крум никой не го съди .Нали.

164

Татул

преди 1 година

Значи от всякъде може да се дават оръжия на укритата, ама ореваха цял свят че Иран е доставил дронове на руснаците.

163

Анонимен

преди 1 година

Зеленски , Бай Данчо иска преговори , шо ке праИм !?

162

Анонимен

преди 1 година

Руските изверги се хвалят , че са погубили в жива сила много повече украински врагове отколкото тя е загубила във войната.Срам и позор е да ги казваш това.Загъбитв на украинците са цивилни население.А на руснаците в въоръжени пияни затворници и незнаещи новобранци къде ги праща Путин.Това е разликата в загубите от двете страни И това трябва да е позор и геноцид А не военни постижения.

161

Анонимен

преди 1 година

До 193...И кого нападат НАТО бе.Югославия която нападна Хърватия и Босна.Изтребваше цивилни като животни и ги загряваше в общи гробове .Ти сляп ли си или си малоуме.А Русия помагаше в този геноцид на Югославия Кого е нападнало НАТО.

160

Анонимен

преди 1 година

До 190....Украинските ,,загуби" във военна сила включват деца и старци Срещу деца и старци ли Русия воюва , че включва в ,,загубите " и тях Те ли са им ,,противника" на фронта.Така излиза по техната статистика , че украинските загуби са много повече от руските.Така може и да е вярно Но е срам да го вадиш като статистика жертвите в жива сила като деца и старци.

159

Анонимен

преди 1 година

НАТО е военен съюз.НАТО не е Варшавския договор където страните членки нямаха право на глас.Събитията в Чехия и Унгария говорят кои са истинските господари.Събитията и в наше време говорят , че нямаме военна инвазия на САЩ в България както е било през 21 август 1968 ф . в Чехия.Тук присъстват НАТОвски войски по съюзническите спогодби.Пропаганда и лъжи са други тълкувания и Кремълски лъжи.Заблуждаващи само крайно ограничени мозъци.

158

Данчо

преди 1 година

Русия ще победи злото.