197

Анонимен

преди 1 година

На Путин не му дреме за вас бе комунисти про*с ти.Амо и това вие не знаете.Путин ще дойде и ще затрие и вас .Путин е комунист колкото аз см марсианец.Путин го интересува единствено заграбването на чужда територия и не го интересува дали това е България или Албания.

196

До 234

преди 1 година

До Анонимен234 Има, има а в твоята русофобска кратуна нищо няма освен злоба, страй, отчаяние и омраза.

195

Анонимен

преди 1 година

България също е гласувала против резолюцията отричаща нацизма, следователно тя е за пропагандиране на нацистката и фашистката идеология и няма нищо против, свастиките, хитлеристките поздрави и партиите изподвяващи нацистка и фашистка идеология. Следователно ако видиш членове на такава партия да се поздравява с хитлеристки поздрав, това не трябва да се счита като престъпление, както е сега по наказателният кодекс, защото България не отрича вече нацистката идеология!

194

Анонимен

преди 1 година

331...фашизъм в Украйна има само в зомбираните ви комунистически моз* ъци.Комунизма в България трябваше да бъде забранен и унищожен както хитлеризма.Двете са зло поради агресивния и човеконенавистни стил на говорене.

193

Анонимен

преди 1 година

На 4.11.22г е гласувана год. резолюция за борба против прославяне и пропагандиране на нацистките идеи. Гласували.192 държави. В подкрепа на борбата против нацизма гласуват 105, свободни, прогресивни и цивилизовани. Въздаржали се гласуват 15, впечетление прави Сърбия между тях, заради разкраченото си положение между ЕС и подкрепата на ЕС за фашистка Украйна и против-52, всички от ЕС, англосаксонците и пуделите им. Изводите може да си направите сами. Миналата година против бяха само САЩ и Украйна.

192

Анонимен

преди 1 година

До 229....А това че цялото население на Столипиново се е нашарило с Азис, значи ли че цялото българско население пее чалга и е двуполово....Айде по сериозно бе ,,пич".Ела ми кажи лично че съм обратен и знаеш ли какво ще ти се случи...бе руска тапа

191

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

190

Анонимен

преди 1 година

Първо, да заличим онези, които дават заповеди да обстрелват нашите територии, за да усетят съдбата на цивилните, и едва след това да поемем обикновените войници, които, между другото, се предават на стотици и се оплакват от това как са хванати по улиците на украинските градове и насилствено изпратени в месомелачка" - каза Кадиров.

189

Татул

преди 1 година

До 224 Пич, ама ти сериозно ли? Затова ли цялата армия на укрите е нашарена със свастики - идола им е Бандера - икона на Евромайдана, избил сума ти поляци, руснаци, румънци и евреи.

188

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен225 Тя и фашистка Германия защитаваше собствената си територия и насила мобилизираше всичко годно да носи оръжие, даже и деца!

187

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен224 То с говорене по света не става, трябва ед.е.не или казано научно факти, а фактите говорат съвсем друго и доказват наличието на нацистки режим в Украйна. Защо ЕС, Украйна, англосаксонците и сателитите им гласуваха против годишната резолюция на ООН отричаща нацизма? Ако имаш акъл в кухата си русофобска кратуна сам си отговори! Русофобията е остро психично заболяване водещо до деградация на личността! Лечението става само чрез ампутация на мозъка!

186

000

преди 1 година

До Анонименглупости

185

Анонимен

преди 1 година

Фашистка пропаганда и лицемерие е подкрепата на Путин .И всичките му приятели.Фашизъм провежда именно Путин.Украйна защитава своята територия.И суверинитет Майдана е революция на своите граждани.И е изопачените на фактите.Така е наречен всеки защитник на Родината им.Враг на Руската имперщина.Русия иска да върне средновековието .Където нападаше всяка страна обявила я за враг.Така и Казан.Така и Кавказ .С Финландия не и се получи.Ядоха бой .

184

Анонимен

преди 1 година

До 222....фашистки режим в Украйна говори само Путин.Никой по света , никъде освен в България путинофилите , и нацистите в Русия не говорят за фашизъм в Украйна.Това са руска измислица и пропаганда във връзка с едно народно въстание срещу руския предателски режим на Виктор Янукович.

183

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** даже и си вярва.На Русия не и трябва цяла Украйна,а само окупираните територии,и Украйна, и САЩ го знаят.Затова и руснаците отстъпиха калта,в която сега се намира украинската армия.Тези военни действия са безсмислени и трябва незабавно да се прекратят.Русия няма да отстъпи,а само Европа ще страда заради глупостта на САЩ и марионетката му Земенски,но пък си и вярват,че ще постигнат победа.Това обаче няма как да стане.Няма достатъчно ресурс да се победи Русия.

182

Анонимен

преди 1 година

Украйна загуби войната още 2014г.когато фашистките пълчища направиха кървавият преврат и в продължение на 8г. избиваха жени, деца и възрастни хора безмилостно с една единствена цел-етническо прочистване и създаване на нов етнос,който решиха че трябва да се нарича украинец.Беше въпрос на време Русия, като еднa от трите държави победителки във II-та св.война да проведе СВО по чл.106 и чл.107 от устава на СС на ООН, даващ право на всяка една от тези 3 държави да провежда СВО в държави с фаш.режим.

181

Анонимен

преди 1 година

Ами те и руснаците говорят на български в стария му вариант Да не би и те да са българи...

180

Анонимен

преди 1 година

Кой казва, че Източна Украйна и Одеса , не са руска територия. Там основно са рускоговорящи чистокръвни руснаци. Имат Роднини по цялат територия на Русия.

179

Анонимен

преди 1 година

До 217...включваш ли и убитите и безследно изчезнали 250 хиляди грузинци само преди 10 години във войната която Руската федерация участва .Тях жертви не броиш ли.Ами хилядите бомби изсипани над Грозни Само за да подчини Чечня на Кремълския господар.Тия жертви знаеш ли къде са...в гробовете.

178

Анонимен

преди 1 година

Русия губи войната.По две причини...Първата е че се ползваше от лъжи....Времето изтича на лъжата.Второто е , че ...Русия не може да задържи чужда територия под тяхна власт И разчиташе на страха и унинието което ще обхване украинското и население.Нищо такова не се случи Дори напротив.Войната зацикли.А украинците все повече се обединяват.Такъв народ не се владее.Единствено ако се изтреби.Лоето на Путин му се иска.Но не му стиска.Защото ще се самоизобличи пред международната общност.За сега отрича.