217

Анонимен

преди 1 година

Нациста Зеленски, кога ще се маха най-сетне, кога ще спрете и да пращате оръжия за Украйна, за да се убиват братя в тази братоубийствена война? Време е да спирате войната, да се върне мира, хората години наред понесоха жестоки страдания, изтезания и загуба на близки хора, деца, спрете да насъсквате брат да убива брата, няма кой да се погрижи за тези хора, освен майка им Русия, а управляващата Киевска фашистка хунта е съставена от нацисти и хора, които не са украинци и не им пука за Украйна!

216

джо

преди 1 година

Нацистите я закъсаха. Хвърляй кърпата и бегай в щатите.

215

Споделям

преди 1 година

Ако вярваме на Зеленски то фронтът на военните действия е някъде около полуостров Сахалин

214

Мъка

преди 1 година

Я па тоя. Тя укрия не дава загуби, само Русия.

213

Мъка

преди 1 година

Я па тоя. Тя *** не дава загуби, само Русия.

212

тя

преди 1 година

Русия руши всичко , което беше постраила но Украйна и те го имаха за даденост , но сега като им е тъмво и студено трябва да отценат това което са им напрамили безвъзмезно и те са го забравили !

211

По-малко русофоби

преди 1 година

прекрасен свят

210

Илион Мъск

преди 1 година

Зеленски е наркоман

209

по-малко руснаци

преди 1 година

..по-добър свят

208

Анонимен

преди 1 година

Време е Зеленски да преброи и украинските загуби! Хабер си няма този човек!

207

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен231"включваш ли и 2 милиона българи заминали за Европа като русофоби." Ами НЕ, НЕ и НЕ, по простата причина, че те може и да са били русофоби, но са еволюирали до краваророби, щом са избегали от България. Тукашните русофоби, които останат еволюират до фашисти, затова и подържат фашистите в Украйна и изливат яростно своята злоба и омраза срещу Русия, което не е никак трудно за тях, защото са преминали през своята еволюция през русофобията. Русофобията е остро психично заболяване!!!!!

206

До 232

преди 1 година

До Анонимен232"нациските идеи не са проблемът...." Тая простотия оти.д.и и я кажи в ООН-ето, тука няма да хване дикиш! Там може и да гласуват в твоя полза фашистите от ЕС, Украйна, англосаксонците и техните пудели! Хахахахахахахаха!

205

Антрополог

преди 1 година

Путин и другите сатанисти принасят хиляди млади жертви за възхвала на злото .Подреждането на небесните тела е идеално.

204

Анонимен

преди 1 година

Какъв ли комплексиран *** трябва да си,че да твърдиш за хуманност във войната на Путин?

203

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТЪТ

202

грозната реалност

преди 1 година

Поне 3млн. украинци трябва да бъдат евакуирани от Киев до края на месеца, поради задаващото се пълно отстъствие на електро и водоснабдяване..

201

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 233, нациските идеи не са проблемът. Проблемът са условията, които ги пораждат. Забраната на идеи, автори, книги и т.н. не решава проблема. Трябва да се направи така, че да няма нужда от тях. Бунтове и крайни политически партии се появяват там където има неравенство и това са симптоми, чието потискане само ще засили проблема.

200

Анонимен

преди 1 година

До 238...включваш ли и 2 милиона българи заминали за Европа като русофоби.Зашото няма как да са 2 милиона русофили.Щяха да заминат за Русия ....хахаха...толкоз ли сте елементарни в пропагандата.Измислете нещо по ново.Старите трикове от преди 40 години не вървят.

199

Анонимен

преди 1 година

До 236....ще отговоря както е отговорил Вазов и ген.Колев на руската агресия...,,аз ли да не мразя враговете на България."

198

Анонимен

преди 1 година

Отявлените русофоби в България са около 9-10хил. Заблудените русофоби са около 12-15хил. Феновете на русофобията са около 35-40хил. След победата на Русия тези 9-10хил. отявлени и неизлечимо болни русофоби ще бъдат подканени да напуснат България и да отидат в истинската си родина САЩ при менторите си. Нежелаещите да си отидат, ще бъдат подложени на лечение, ампутация на мозъка. Заблудените и феновете ще оздравеят бързо, бързо