237

Анонимен

преди 1 година

За да придобиете представа,че Русия действително се бори с голям октопод, вижте долу в коментариите, картата, на която са отбелязани полетите до Полша за пренос за оръжия от НАТО и други държави за Украйна, а уж не били се намесвали във войната:https://rusvesna.su/news/1667840698Учудва ме безкрайното търпение на руснаците, ако бях аз , щях да ги трясна, на всеки, който праща оръжията по едно "тряс", за да не се месят и убиват хора !

236

до 267

преди 1 година

Лошото е, че като изчерпи Зеленски мобилизационния си ресурс, ще почне да иска жива сила от европейския съюз, и тогава.....ще стане пълно мазало.

235

Ludoto Lenche

преди 1 година

...kokaina ne proshtava !!!

234

Анонимен

преди 1 година

Този пишман президент наУкрайна говори като луд с нещо си. Той не разбира или не иска да разбере, че в края на войната, а нищо чудно и в нейния ход Полша ще си вземе Задкарпаието и Галиция завдно с Лвов (бившия Лодз).. Румъния и Унгария ще си вземат ЮЗ част, която си е тяхна и кореното население на Ю\ЮЗ са унгарци , под тях - румънци. На изток на дълбочина над 100 км и целият ЮИ по брега на Черно и Азовско море са руснаци. Това е изкуствено създадена космополитска държава.

233

Анонимен

преди 1 година

сигурен съм че е така, по време на война всички задължително казват истината

232

Анонимен

преди 1 година

Пак КЕлка с фейк статийка за това какво бил казал Кокаински.

231

Анонимен

преди 1 година

Гледам кадри в Тубата , в продължение на години, няма друг начин, освен украинците да се върнат при майка си Русия, няма друго спасение за тях, те и сега се страхуват, руснаците да не напуснат Украйна и отново да бъдат тероризирани и убивани от зомбираните укро-нацисти!

230

Спрете войната!

преди 1 година

Не съхраних видеата от Тубата,но повярвайте ми, кадрите са ужасяващи, наистина ужасяващи на отношението на Киевската фашистка власт към населението на Украйна, косите може да ви се изправят от ужас, ако видите кадрите, не жалеха дори деца, цял автобус със семейства,предимно с деца,бяха разстреляли жестоко, единствената им вина е била, че са искали да напуснат Украйна в посока Русия, за да живеят нормално, костите им бяха разпръснати около пътя и автобуса, разкъсани тела на хора, деца, концлагер

229

Анонимен

преди 1 година

Украйна беше превърната в анархична дикатура на няколо олигарха с частни армии, които дори не бяха украинци, престъпността и бандитизма там процъфтяваше, а населението страдаше!

228

Анонимен

преди 1 година

UKRAINIAN LIVES MATTER (in English). Investigation of outer governance of Ukraine:https://youtube/watch?v=BeCFFGzj87c

227

Анонимен

преди 1 година

Трябва всеки ден, да се пускат видеата с изтезаваните хора, кадри от концлагерите, инвалидите, убитите и от действията на фашистите срещу собственото си население в Украйна, за да разберете какво реално се е случвало там и защо трябва да се върнат в Русия, те много страдаха, в миналото, така и нацистите са празнували и са казвали, че не са знаели какво се случва в концлагерите през ВСВ, втори Хитлер в Европа не искаме, Зеленски да се маха!

226

Анонимен

преди 1 година

За нас , всички славяни са ни роднини и близки, руснаците и украинците също, ще се борим за мир и свобода за тях, да се върнат при майка си Русия, за да не страдат повече - https://youtube/watch?v=c2piLfgTouIНад половин Европа е славянска и те също имат права.

225

Анонимен

преди 1 година

Оттеглете се от законните руски територии на Украйна, руско-украинския народ се страхува от Киевския фашистки режим и не ги иска, освен това, искат и отмъщение за многодишния терор и убийства над населението от страна на Киевската фашистка власт! Не ви искат, Зеленски, върви си, колко още ще страдат тези хора, стига!

224

Анонимен

преди 1 година

Не остана вече и украинска войска, вече воюват наемници от чужди държави, вчера укро-нацистите са убили поляци, защото не са пожелали да тръгнат в атака, по същия начин бяха убивани и украинците от чужди инструктори, защото не искаха да воюват срещу руснаците, самата Украйна е законна руска територия, украинците също са руснаци по произход и трябва да се върнат при майка си Русия, където им е мястото и няма да ги убиват, изтезават, насилват, унижават, ограбват!

223

Анонимен

преди 1 година

От 8 месеца всеки ден има статия тук как руснаците губят, нещо вече се обърквам.

222

Боже опази

преди 1 година

Пак простотии.Не си ли проверявате информацията. Или патката си пише на ангро.

221

Анонимен

преди 1 година

Местното население в Украйна , се страхува руснаците да не напуснат Украйна и отново да бъдат изтезавани, убивани от укро-фашистите и затова населението не искат повече Киевската фашистка власт, това е!

220

Анонимен

преди 1 година

Колко украинци-руснаци, ще бъдат убивани, това е един народ, един и същ народ, това е де факто гражданска война между братя от един и същ народ, предизвикана от зомбираните укро-нацисти, които убиваха собственото си население години наред, по стрелбите ще ги познаете, руснаците стрелят по оръжия, които се внасят от чужбина, а укро-нацистите стреляха и убиваха собственото си население и ги държаха като заложници и жив щит, укро-фашистите рушаха домовете на хората, а руснаците им строят домове

219

Хах

преди 1 година

Ако се вярваше на приказките на зеленчука, то трябваше досега руската армия да е капитулирала и остатъците от нея да са избягали панически от ***. Да, ама не, те си стоят там и хич и не мислят да я напускат!

218

Анонимен

преди 1 година

Украйна да се връща при майка си Русия, за да има мир, спокойствие и просперитет за всички в Европа, самата Украйна е законна руска територия векове наред, още от около VIII век и Киев векове наред е бил столица на Русия, самите украинци , също са руснаци по произход и няма никой да си мръдне пръста за тях, освен Русия, използват украинците като роби и пушечно месо, няма кой да им помогне, освен родината им Русия, която е истинската им майка, а не евреите и нацистите, които ги ограбват,убиват!