257

Анонимен

преди 1 година

до 292 "Зелю да не се оправдава. Имаше избор на 24.02. Да избегне войната или да се бие.Сам избра да се бие. Стига е ривал. И плюл. И лъгал." - Давам ти същия избор - дай ми 1/3 от имотите си, частите в които са парите и най-ценните ти вещи, включително входната врата и и после плащай за преминаване. Ако случайно гаджетоти/женати/дъщеряти са в тая 1/3, ще ги коментираме само ако са красиви. А, да няма гаранция, че след 1-2г. няма да поискам още. И без да ми мрънкаш и скачаш на бой, нали ;)

256

Зе

преди 1 година

Зелю да не се оправдава. Имаше избор на 24.02. Да избегне войната или да се бие.Сам избра да се бие. Стига е ривал. И плюл. И лъгал.

255

Анонимен

преди 1 година

Кой ли вярва на тази напушена пионка. А сметката му набъбва за сметка на положението на украинския народ,

254

Анонимен

преди 1 година

Кире Петкофски има Украински език - вземи прочети някоя книга преди да ръсиш глупости. Украйна влиза в Русия по времето на Екатерина Велика.

253

100%

преди 1 година

украйна свърши................

252

наблюдател

преди 1 година

Русия загуби войната на 24 Февруари 2022 г. Всичко останало е предсмъртни гърчове.

251

Кире Петкофски

преди 1 година

Зеленски ще погуби Украйна,а за сметка на хиляди убити ще забогатее още повече.Украйна е като Македония-един език,един народ,но САЩ пречат на нормалните отношения.

250

Прогноза

преди 1 година

Войната ще продължи десет години,освен ако Путин умре по рано. След войната с план подобен на план Маршал, за 20г. Украйна ще надмине икономически Русия,която ще бъде отслабена и в този век няма да може да се възстанови.

249

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът Зеленски като опъне 4 линии се изтъпани по медиите и вика: загубите на Русия са значителни. Ами да, значителни са, руснаците вчера са загубили 18 човека убити и около 50 ранени, загубите на Русия са значителни, защото в Русия ВСЕКИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ, за разлика от фашистка Украйна, която безразборно избива както собственото си население така и руското.

248

Анонимен

преди 1 година

Загубите дали са значителни или незначителни няма как да разберем от налудните брътвежи на тоя наркоман. Фактите са, че: 1. Специалната военна операция за денацификация се провежда на територията на Украйна; 2. Столицата на Украйна е без ток, вода и парно, и е хуманитарна катастрофа, а как са градовете и селата в провинцията е ясно, че са още по-зле; 3. Същия тоя наркоман си евакуира столицата на държавата и моли бежанците да си стоят в чужбина;

247

Сина

преди 1 година

Русия яко губи, ама Киев ще се опразни - е нема такъв смей....хаххаа клоуна си е клоун цял живот. Ще го избрахте тоя бе, то и ние с Киро сгрешихме, ама поне беше за кратко, а вие ще берете плодовете на зеленото продажничество десетилетия...

246

Анонимен

преди 1 година

"Украйна тотално надделя във военно ,морално и логистично отношение Русия!" --------------- И понеже е 100 процента вярно, от 2014 г. Украйна расте по територия!

245

Анонимен

преди 1 година

Е щом казва така, значи не се съмняваме.

244

Анонимен

преди 1 година

Понеже всичко, което казва зельонинкий е истина, нали?

243

Анонимен

преди 1 година

Според зеления,ако Иран не подкрепя Москва,Украйна била по близо до мира,демек победата.Ами ако ЕС,САЩ и НАТО не подкрепят Украйна то русия няма ли да е по близо до мира.

242

Анонимен

преди 1 година

Днес пак имаше майдан на вдовиците във лвов..видео документирано..търсят си мъжете и синовете тяхната заместник министър на отбраната каза че са седем хиляди комитета на войнишките майки обаче е приел 30 хиляди запитвания

241

Русофили жалки

преди 1 година

Украйна губи МНОГО ПО-МАЛКО ЖИВА СИЛА ОТ РУСИЯ ,ЗАЩОТО: Украйна разполага с неизчерпаеми военни ресурси, модерни западни оръжия отлична логистика и обучение отново от запада, много добре е подготвена в информационно отношение отново благодарение на запада , а войниците са много-по добре надъхани от руските ,защото ги води чувството за дълг и борба за родината освен това са много по-добре платени и обезпечени! Украйна тотално надделя във военно ,морално и логистично отношение Русия!

240

Анонимен

преди 1 година

За жалост, ще хвърчат атоми, като няма кой да се сражава...

239

фифи

преди 1 година

До до 267А дали ще му дадат?

238

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНа Зеленски и управниците от Киевската фашистка хунта, които не са украинци, не им пука, че умират хора и Украйна е в разруха, не им пука, че и Европа ще пострада, защото не е и от европейска държава!