38

Красен

преди 1 година

Демократична България и кака Цона-Общата са фокусирани върху това да си запазят мястото в Народното събрание, за да получават увеличените заплати от ДБ в предишния парламент, които са в развер на 10 000 лв. месечно!

37

Марин

преди 1 година

ДБ са пътници, а на следващите избори не се знае дали ще минат 4%

36

Невена

преди 1 година

ДБ няма никакъв шанс да реализира каквоо и да е

35

Калин

преди 1 година

ДБ са фокусирани да влязат във властта и да обслужват олигарсите, които им държат юздите.

34

Аноним

преди 1 година

Тази кака щяла била политика и работела за държавата лелелелелелеле ееееее

33

Анонимен

преди 1 година

Щом платените толкова се активизираха, значи това е точната парти.

32

toti

преди 1 година

Втората партия на ПП с гасовете на ГЕРБ може да проработи доста добре,защото навън ще са ДПС и БСП !!! Тия са кравопийците на прехода и ВИНОВНИ ДА НАУЧАК ГЕРБ ,КАК СЕ КРАДЕ !!! Понеже помня,ж началото Бойко тръгна много добре,но тези мафиоти му сипаха отрова и го подкупуха!!!Сега е време да си КАЖЕ ИСТИНАТА !!

31

Благо

преди 1 година

ДБ не може да се фокусира върху нищо смислено по принцип.

30

баба мара

преди 1 година

аморални хора няма да управляват българия още повече че гласуват оръжие наукраина избори 2023 г така че изчезваите защото сте противни

29

Анонимен

преди 1 година

Румънците си направиха съдебната реформа, вкараха две правителства в затвора и сега заплатите са им двойни. Ние сме много далече от това, единствените партии, които искат реформи, нямат мнозинство. На българина не му е важно, обичат да го крадът.

28

Рапунцел

преди 1 година

ДБ е вредна за страната!

27

Анонимен

преди 1 година

Единствената партия, която предлага решения за България, също и ПП, другите ги видяхме.

26

Стар човек

преди 1 година

Не срещнала човек който да не се притеснява от машините! Ами като се срещате само помежду си и със шепа съмишленици ! Срещни се с нормални хора извън центъра на София,како !.....За това сте ШЕСТА,,сила"в парламента,малко хора ви вярват!

25

Анонимен

преди 1 година

До Българин Машините не са виновни заради вашата алчност.Проумейте най-после, че всичко се решава от софтуера. Никой не ви е виновен, че добрите програмисти не са ваши хора. Едно време - преди два мандати, когато се решаваше проблема електронно или машинно гласуване вие начело с М.М. ревнахте: искаме гласуване с машини! И в двата случаи управлението е електронно! Ама нали сте прости селяни начело с пожарникаря! Друг път гласувайте с бобени зърна! Ще ви се смеят и албанците, и македонците!

24

Анонимен

преди 1 година

Лельо Тони, много добре разбираш, че кабинет от ПП-ДБ няма как да се формира. След акцията да продадем оръжие на Украйна и да останем и обезоръжени дори ГЕРБ не ви иска за съюзници.Вие сте интригантска партия и мушики,така че ПП+ДБ ще останете без подкрепа. А президентът няма да избере БСП за третия мандат. Много е устата Нинова и затова БСП ще бъде опозиция. Насила бутнахте Боце Б. във властта..

23

Анонимен

преди 1 година

Представители на партия джудже ще нареждаш какво да правят големите. Глупаво и неморално е .

22

Хах

преди 1 година

Брадатият Ристьо е фокусиран единствено върху това да пратим и последният си патрон в Украйна, за да са доволни господарите му. Ама той лично въобще не иска и да стъпва на украинска територия.

21

Майора

преди 1 година

Како Цонке стига плака , нсли си получавате парите от Сорос и олигарсите , с които е особено близък Пинокио! Стамота само в България и Венецуела се гласува с Мадуровките , не желая да ме принизявате с третия свят!

20

Анонимен

преди 1 година

"Некъпана"Цона с брутално беден речник и нескопосан изказ. Нито са десни, нито демократи. Ристо и Цона прочистиха дето имаше личности и грамотни хора в ДаБългария и драпат за още малко време във властта.

19

Денхаг

преди 1 година

Тези яко са надупени на Кирето и Кокорчо