34

До 40

преди 1 година

Ейййййй ! Бързо дежурен ваксарГендар ти маркира минус !

33

До 39

преди 1 година

Антиваксърът е мъжкар , човек с желязно сърце и непоклатимо здраве дадено му от природата с ваксара особено ковидара е страхливо, хилаво, наркозависимо същество с неустановен пол

32

Анонимен

преди 1 година

Виж 38 и си изясни какъв е психологическия портрет на ангиваксъра.

31

Анонимен

преди 1 година

7 милиарда души са ваксинирани вече. Вие докога ще спорите вредни ли са или не!

30

Списъкът

преди 1 година

Бойко Методиев Борисов, Ангел Кунчев, Венцислав Мутафчийски, Асен Балтов, Костадин Ангелов, Тодор Кантарджиев, Ива Христова, Любомира Гломб, Радка Аргирова, Радостина Александрова, Аспарух Илиев, Богдан Петрунов, Огнян Кунчев, Мира Кожухарова, Иво Петров, Богдан Кирилов, Геновева Тачева, Георги Момеков, Мирослав Спасов, Чавдар Ботев, Александър Симидчиев, Петър Марков, Мариана Мурджева, Христо Найденски, Христина Бацелова, Стойчо Кацаров, Стефан Янев, Младен Маринов, Николай Витанов, Лъчезар Томов, Николай Денков,Неделя Щонова, Йорданка Фандъкова, Кирил Ананиев, Гергана Николова, Николай Брън

29

Анонимен

преди 1 година

Този още ли мърда?!

28

Анонимен

преди 1 година

Колко ти платиха за да говориш за новата ваксина????

27

Анонимен

преди 1 година

Баща ми като се разболя каза ,че като оздравее щял да се ваксинира. Само,че не можа да оздравее и почина....

26

Анонимен

преди 1 година

Бащата не се ваксинира. Разболя се, едвам ходеше, но на самоход успя да се добере до УНГ специалист. Теста му бе отрицателен. Изпи една камара лекарства и беше като размазан близо 6 месеца. В момента е с пейсмейкър, който работи на 60%. Каквото и да беше пипнал му разкара играта на сърцето. Дали е било ковид, дали някаква ангина, нямам идея.

25

Педо питър

преди 1 година

На шиле ще кажа че новото въже което сме му нагласили е същото като старото.

24

Анонимен

преди 1 година

Едно приятелче на 39г го кара за 4-ти път. Кашля нон стоп и се вайка, че закъснял бил за 2-рия бустер и затова бил се заразил. Но се чувствал много по-добре от предишните 3 пъти. И като му минало щял да ходи през месец да си гледа антителата и да се боцне при спад. Слушам го, слушам го и си мисля дали да не му тегля един шамар зад врата, но май няма да помогне, тук трябва да се намеси психиятър със сериозен опит.

23

Анонимен

преди 1 година

Аз пък загубих ваксинирани близки. Неваксинираните са ми живи. Всякакви случаи има, стига и тук се делихте на фили и фоби. Всеки сам да решава и преценява. Лошото на тия т.нар. ваксини е бързата разработка и никакви изследвания. Правят го на практика върху ваксинираните. Иначе, ваксините са хубаво нещо, но истинските, разработени и изпитани с мисъл за пациента, а не за джоба.

22

Анонимен

преди 1 година

Байдън каза че сме го преборили вируса и всички останали свиха цирка,набързо!

21

Анонимен

преди 1 година

Спука се да лъже тоз човек,пред човешкия съд едва ли ще застане,но пред другия ще ври в казана цяла вечност,дааеба и смешника!

20

Анонимен

преди 1 година

Да, тя е като дезедорантите, осигувява 12 часова защите, после 24 часова, и последно до 48 часа. Или като перилните препарати, с всяка изминала година стават с нова още по-добра формула. Или пък боите за коси. Ехх маркетинг.

19

Чоко

преди 1 година

До 24 Колко си улаф....Тестванията на ваксите НЕ бяха направени по правилата и затова ги направиха директно и масово върху цялото население. Не затова и не знаеха ефекта от ваксата и в началото говореха едно, после друго. То и затова сега Урсулата е разследват за тези вакси и договори...

18

Анонимен

преди 1 година

Моята майка беше заразена с ковид, и на другия ден получи инсулт. На 73 г. е. Лекарят каза, че ковидът съсирва кръвта и се получават такива работи - инфаркт, инсулт

17

Анонимен

преди 1 година

Ха . .ИК. ирНова ваксина Заврете си ги отзат

16

Анонимен

преди 1 година

Вкъщи всички сме с х 4 или х 3 файзера, според възрастта. Всички сме живи и здрави. Но от неваксинираните роднини, загубихме 4 души. Кой каквото и да си приказва, ваксините са много ефективни.

15

Анонимен

преди 1 година

Ревливия пенсионер сигурно се кръсти и се моли някакъв нов вирус да изскочи отнякъде и Боко пак да се върне на власт, че да направи пак НОЩ... Еееех какви времена бяха. Пари, слава, денонощно в телевизиите... Пък сега? Само с една пенсия живее ли се?