14

МВР са терористи

преди 1 година

НАй малко 10 000 пъти по високи глоби за служители от МВР Принуждаващи Български водачи да увреждат тежко земят аи климата с включени фарове през деня и с налепени дигитлано хологрмани оръжия на предни стъкла..Не стиг аче им плащат заплати с ограбени милиарди от народа БЪлгарски ами негодниците на служба в МВР увредиха всички деца и възрастни с англо престъпни видео терористични камери.. И ОЩЕ СА НА СВОБОДА>>НЕ ИМ ПУКА НА ШАпките

13

Земята възмутена

преди 1 година

Ползват нагло престъпни съоръжения вградени в лични документи и в ЕКО СТИКЕРИ за ДИстанционен мозъчен контрол вкл за предизвикване на катастрофи.Основна вина имат престъпнци издържани с ограбвани милиарди от бедния български народ през бюджета на МВР>МИНИстъра да нареди арести на престъпниците от МВР до 1 000 000 000 000 години затвор предлага миролюбиво природата увреждана заради некадърници от МВР Вкл в София..

12

Един Дедо

преди 1 година

До Анонимен7 "шапкари", а от мен и едно МАГИСТРАТЧЕТА.

11

Lina

преди 1 година

На чаша вино бил...Така е - всички убийци на пътя са си на свобода, кое да го спре? Даже не знаеше защо е в колата?

10

Анонимен

преди 1 година

69 годишен, мазна, пияна пенсия

9

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 3 Колата е частна собственост и по Конституция е неприкосновена.

8

Така е ..

преди 1 година

Алкохола е виновен , а не липсата на книжка. Книжка кола не кара.

7

Анонимен

преди 1 година

Сега ако е връзкарче с татенце от МВР ще излезе, че е било приятелски облог за игра на боулинг, ама с автомобили за кегли. А тестът за алкохол е фалшиво позитивен, защото е пил сироп за кашлица. Нали, бе шапкари безполезни?

6

Градски транспорт

преди 1 година

След като няма книжка, значи не е шофьор. Правилно би било да се каже, че неправоспособен, пиян законен гражданин на клета майка България е ударил 6 коли. Думата "шофьор" има друго значение.

5

Анонимен

преди 1 година

Такива трябва да плащат големи глоби за да се научат. Няма книжка но пак пие и шофира това значи че има голяма липса в главата.

4

Анонимен

преди 1 година

Рома леееее

3

Анонимен

преди 1 година

Колата трябва да се отнема, не книжката - доста хора си джиткат без книжки и никой не ги спира.

2

Анонимен

преди 1 година

Човекът не е пил, а са му сложили нещо в чая и си е мил зъбите с паста за зъби в която е имало вещества за които той не е знаел...

1

Анонимен

преди 1 година

е как така, нали като нямаш книжка и като си пил колата не пали?