37

Поне веднъж

преди 1 година

да се пробва, да дават по 100 лева в секциите, при гласуване....

36

Shark

преди 1 година

Позитиви няма. Поне не и за нас. Има за партиите, които го искат, защото неграмотните мингилсони не могат да гласуват с машините. И не могат да бъдат манипулирани. Затова е този кански рев против машинното гласуване. Дано това не мине!

35

до 48

преди 1 година

Примерно, за да гласува трябва да е завършил поне 8-ми клас и да е живял в България непрекъснато поне 8 месеца преди изборите. Да така всички от Западна Европа, САЩ и другаде българи няма да могат да гласуват, но така ще секне и изборният туризъм от Турция.

34

Анонимен

преди 1 година

Позитиви за едни, нагативи за други. С хартиените бюлетини много лесно се фалшифицира вота и се купуват гласове, което е позитив за ГЕРБ и негатив за останалите партии.

33

Анонимен

преди 1 година

в Шеейцария се гладува с писма, всичко е точно

32

До 48

преди 1 година

Значи трябва да се гласува в данъчното, всеки март месец...

31

Трябва

преди 1 година

да има избори през три месеца, докато Възраждане ги спечели...

30

провинция

преди 1 година

МАФИОТИ Хартиени.Като искате увеличение на вота просто трите партий ГЕРБ,БСП и ДПС не се явявайте на избори.Да бяхте гласували онлайн и по пощата щтяхте да има висок вот на изборите и трите партии щяхте да бъдете отсвирени.МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

29

Николас Мадуро

преди 1 година

С машините изборните резултати са такива каквито си поискам!

28

Странно,

преди 1 година

...Този Цицелков наистина ли не е разбрал, че резултати от преброяване на изрезките ,никога не са били оповестявани, а и самите "машинни" избраници си гласуваха, преброяването на изрезките да не е меродавно за крайният резултат! Какво прави изобщо в тоя "обществен" съвет, или са го пробутали да ни баламосва?

27

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво значение как ще гласуват овцете накрая резултата ще е един и същи

26

Anonymous

преди 1 година

@Реалист. Кой пък от разузнавателните служби ти докладва на тебе? Звездите ти го говорят май. Всеко дето не може да вдене нящо, разузнавателни служби му го обясняват!

25

До възмутен

преди 1 година

Аз пък съм на 48,може и да се оправя, ама ме е срам да опитвам...

24

Гост

преди 1 година

на машина не могат да гласуват неграмотните от определени етноси и на децата е ясно ,че това за най-вече купените гласове

23

Народно

преди 1 година

събрание и правителство, имат прекалено големи правомощия и почти никаква отговорност! С тази конституция и до второ пришествие, по 4 пъти на година да гласуваме, все тая....

22

Възмутен

преди 1 година

Стига сте се оправдавали бре с това, че възрастните не можели да гласуват. Майка ми е почти на 80 години и винаги гласува с машина без проблеми.

21

Реалист

преди 1 година

Франция разрешава машинното гласуване в ограничени случаи, основно в чужбина. Разузнавателните служби препоръчаха електронното гласуване да не се използва на изборите през 2017 г. заради киберзаплаха, но то НЕ бе премахнато!!!

20

Истина

преди 1 година

Арабски ***, арабски нишки и живите мъртви. Този филм го знаем. Иначе познавам възрастни хора които са много скарани е техниката и те признават, че супер ледно се гладува с машина. Още повече че може да се провери на всяка машина софтуера и кога е имало промяна.

19

Факт

преди 1 година

В Естония хората могат да гласуват онлайн.

18

Реалист

преди 1 година

До 12 Анонимен. Три европейски страни използват различни вариации на машинното гласуване. В Белгия има електронно гласуване за всички видове избори и референдуми. Използват се електронни принтери, които не са свързани с интернет. Подобна технология е била прилагана и в България в някои секции.В Швейцария за всички избори има комбинация от машинно гласуване с цифрови устройства и гласуване по интернет. Франция разрешава машинното гласуване в ограничени случаи, основно в чужбина. Разузнавателните служби препоръчаха електронното гласуване да не се използва на изборите през 2017 г. заради кибе