17

Анонимен

преди 1 година

До 17, а ей го един конспиратор за подбив! Западните държави имат спад в раждаемостта още от началото на 2000 -те насам, и причината е застаряващото население след бейби бума от 80 - те! Чиста математика, ама вие конспираторите нищо не рабирате от математика! А знаеш ли че в Китай 99,9% от населението беше ваксинирано (изключението от 0,1% са болни хора, при които беше противопоказно)... Щом ще редуцират само белите, защо ваксинираха китайците? ХАХАХАХА

16

Анонимен

преди 1 година

Тя и моята баба има три сестри набори 1932 г, 1934 г. и 1941 г. и са живи но след тях всеки има макс по две деца. Фактора не е отглеждането а удобствата които имаме в днешно време. Не желаят хората да се занимават с деца за сметка на своя комфорт. Сега всичко е достъпно. Навремето е нямало нищо освен работа, секс и спане.

15

Анонимен

преди 1 година

До Помнещ търси бе, чети, рови, недей само писа. Депопулацията си върви. Западноевропейските държави имат рязък спад в раждаемостта. Инжектираните са частично стерилизирани. Още бустари, още депопулация. Ха честита депопулация бе! Гледам още има неразбрали. Ще разберете

14

Анонимен

преди 1 година

Аре бе конспиратори, нали щяха да ни редуцират до 500млн.??? Какво стана? Къде се скрихте с теориите ви??? А с чиповете какво стана? Кога ще ни свързват към 5-g мрежата? След като толкова време бълвахте всякакви глупости, поне да се бяхте извинили!

13

Анонимен

преди 1 година

С тези санкции и войни доста ще умрат от глад.

12

Анонимен

преди 1 година

Връщайте комунизма само той може да нахрани хората ! Искаме Кремиковци,Кирков и бригадите за грозде !

11

Евангелиста

преди 1 година

Аве голямо плющене пада общо взето.

10

Били Спасителя

преди 1 година

Взели сме мерки.

9

Ламята

преди 1 година

До до 4Не се ваксинираний и в бъдеще!

8

Помнещ

преди 1 година

Язък за всичките конспиративни теории за редуциране на населението с ваксини, дето нашите продажни русофлясници лееха като изтървани, само до преди година! Днес са умишлено забравили и изтрили от профилите си глупостите за "чиповете" и "редуцирането", и са първи фенове на варварската война на Путин! Но както "чиповете" и "редуцирането", така и войната им ще завърши с катастрофа! Това е съдбата на неудачниците!

7

Милен

преди 1 година

До Клаус ШвабМоже да се присъединиш към Путин,ще постигнете заедно по- добри резултати!

6

до 4

преди 1 година

е как да не съм Жив, като съм Напълно НеВаксиниран! а за мен Изтока е - Арабия, Индия и Китай или Азия ако искаш най-общо!!

5

Анонимен

преди 1 година

Белите намаляват и са малцинство, отаналите трябва да намалят размножаването, особено в Африка, или, ако не искат сами да се изхранват.

4

Рони

преди 1 година

До МуахахаТи от изток или от запад си? Радвай се ,че си жив!

3

Клаус Шваб

преди 1 година

няма Страшно, за това ще ви Организираме - Ядрена Война! поне 5 Милиарда ще Избием на момента, след това още 2 Милиарда от Дълготрайната Радиация и от Глад! Златният Милиард ще бъде Постигнат!! Елън Мъск завърши 2008 с Диплома отличен, курса ми по Млад Глобален Лидер - вярвам в него, подготвя терминаторите роботи...

2

Лили

преди 1 година

Качеството на живота ще става все по- лошо! Прекалено е 8 милиарда!И то в най- бедните страни.

1

Муахаха

преди 1 година

е как Така нали Имахме Смъртоносна Пандемия и Измирахме Масово или това от Ваксините само на Запад, а на Изток и в Африка Раждаемостта се покачи още повече!